Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Jiibav 14-04-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1368619)
wyjebac, zyc w spokoju, jest jakas roznica lol? a co do pejmentow to jesli ktos naprawde chce byc wolny to uzbiera taka kase jakos a my bedziemy miec niejaka pewnosc ze nie bedzie chcial wrocic do wojny, po co mialby placic 2kk i miec limit lvli zeby do wojny dochodzic. szkoda wydawac kase zeby pg zrobic i wrocic do wojny :)

@2up
"banda wariatow anima-niakow" xdd :) to moze to od tego :D

wolalbym sie zrookowac niz zyc ze swiadomoscia,ze nemtor expi za moja kase

Hupe 14-04-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1368947)
I jak zawsze probojesz obrocic kota ogonem.
Wyjebac a zyc w spokoju dla ciebie bez roznicy. My moglibysmy zyc razem z CO na serverze, tylko Anima stanowi problem i zawsze go stanowila, tak naprawde to wy wywolaliscie ta wojne, zreszta przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem. I powiedz mi jakim cudem wg ciebie taki 110knight ma wam zaplacic 2kk od reki. Wiesz ze nie da rady. A nikogo innego oprocz knightow nie chcecie puszczac "wolno".

Po tym co zrobili watpie zebysmy pozwolili im byc free...no moze niektorym knightow za 2 mln gp;) . A co do kwoty, latwo da sie uzbierac i nawet nie trzeba zbyt wiele robic :)

JHolger 14-04-2007 19:03

Missy Dodzia

Apr 14 2007, 17:11:36 CEST Killed at Level 59 by Jibav

Hail Jibav _/

Jiibav 15-04-2007 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1369305)
Missy Dodzia

Apr 14 2007, 17:11:36 CEST Killed at Level 59 by Jibav

Hail Jibav _/

hoho, ale ten jibav to ma pvp :o

@ btw. You advanced from lvl 49 to lvl 50 !

Neaniver 15-04-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1370198)
@ btw. You advanced from lvl 49 to lvl 50 !

Bym cos powiedzial, ale sie powstrzymam :P

Vuxiu 16-04-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1368947)
I jak zawsze probojesz obrocic kota ogonem.
Wyjebac a zyc w spokoju dla ciebie bez roznicy. My moglibysmy zyc razem z CO na serverze, tylko Anima stanowi problem i zawsze go stanowila, tak naprawde to wy wywolaliscie ta wojne, zreszta przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem. I powiedz mi jakim cudem wg ciebie taki 110knight ma wam zaplacic 2kk od reki. Wiesz ze nie da rady. A nikogo innego oprocz knightow nie chcecie puszczac "wolno".

smutne :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi wiec o sytuacji z wojna itp wiesz chuja. "przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem" rofl. spytaj sie kogokolwiek czy przed wojna anima - em mial ktos problem z vuxiem, binem, lastem etc. mozesz powiedziec ze masak, ale to masak wygral ten server od bw czy sie to wam podoba czy nie

Jiibav 16-04-2007 06:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1371932)
smutne :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi wiec o sytuacji z wojna itp wiesz chuja. "przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem" rofl. spytaj sie kogokolwiek czy przed wojna anima - em mial ktos problem z vuxiem, binem, lastem etc. mozesz powiedziec ze masak, ale to masak wygral ten server od bw czy sie to wam podoba czy nie

nikt nie mial, ale i tak masak sam nie wygral tego servera, byl jeszcze szwed aka seth drone +mevar/nemtor i kilku innych

elmo_us 16-04-2007 12:00

Cytuj:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi

Smutne masz racje bo to ty mi powiedziales wszystko o wojnie Anima VS EM, widze pamiec zawodzi.
Oczywiscie ze wiem ze EM zaczelo ta wojne i bardzo dobrz.

Iksdek 16-04-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1371999)
nikt nie mial, ale i tak masak sam nie wygral tego servera, byl jeszcze szwed aka seth drone +mevar/nemtor i kilku innych

h@h@h@h@h@h@h@h@!

Marianos 16-04-2007 16:21

@up

Na tym forum nie lubimy rozszerzeń escer

(nie)Powodzenia w dalszym hackowaniu.

Knox 16-04-2007 17:37

@Roshar

Mowi sie trudno, sam wiem co to hack wiec po czesci Ci wspolczuje, ale ktos nie dawno rozwijal temt o BOTach i ze Em to boterzy itd.
Czyzby efekt bocika ? Jezeli tak to masz nauczke i niech inni wyciagna winoski z twojego przypadku. Jak to sie mowi "bez ryzyka nie ma zysku" :)

Szkoda takiego chara, watpie niestety zebys odzyskal postac, tez probowalem rozmawiac z Cipsoftem ( tylko w moim wypadku dostalem bana na 1 miesciac za podawanie linku do programu typu bot - oczywiscie to haker probowal naklonic innych do sciagniecia "keyloggera" wraz z botem ) mialem wtedy 51 lvl EK, CIPSOFT odpisal mi w mailu ze podaja na stronie jak nalezy chronic swoje konto przed hackiem i nic w tej sprawie nie moga zrobic. O ile nie potraktuja Cie ulgowo ze wzgledu na lvl ( co by bylo nie fair ) to dostaniesz taka odpowiedz.

Koniec kropka i zyj dalej, mam nadzieje ze pokaze Ci to ze nie warto tracic czasu na piszczel :)

Ankel 16-04-2007 18:34

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ros'har (Post 1372301)
W Piątek dnia 13.04.07 moje konto tj. 171 master sorcerer nad którym pracowałem na prawdę długie miesiące, a nawet lata, został usunięty z powodu nadmiernego zabijania ( czytaj player killing). Jak to w pechowy dzień bywa dostałem hacka (piątek 13). Hacker zabił około 10~ osób pod depo w thais po czym został przez cipsoft usunięty z gry (delete character)...

Screen z ujęcia filmu hackera
http://hunted.pl/wpg2/main.php?g2_vi...serialNumber=2
Pragnął bym apelować do wszystkich osób które pomogłyby mi udowodnić winę hakera ... Wszystkich którzy coś o tym wiedzą prosiłbym o napisanie na maila pod adresem [email protected] lub na nr.gg. 3456549... Dziękuję za uwagę ....

Krótki filmik WMV dołączony przez hackera na tibia.com
www.speedyshare.com/310630451.html UWAGA

Dzięki jeszcze raz i uważajcie na takich typków ...

Powodzenia w dalszej grze ...

To nie jest prawdziwy Roshar,on umyslnie walnal UE w carlin,dlatego iz nie chcial juz grac ta postacia.Powod chyba byl taki,ze EM dalo mu limit 1 lvl na miesiac wiec po co komu taka gra....;)

Knox 16-04-2007 18:57

@UP

To znacznie zmienia postac rzeczy, no, no widze ze jednak niektorzy maja wystarczajaco honoru i potrafia uznac wyzszosc lepszego ...

W tibi jak w zywciu, trzba umiec zarowno wygrywac jak i przegrywac

O ile to co napisales jest prawda to BYE ROSHAR, U CAN BE PROUD OF YOU

HAIL !

Eleik 16-04-2007 18:57

Cytuj:

Ja mialem z toba problem , nie pamietasz juz ??

Eleik 16-04-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1372629)
To nie jest prawdziwy Roshar,on umyslnie walnal UE w carlin,dlatego iz nie chcial juz grac ta postacia.Powod chyba byl taki,ze EM dalo mu limit 1 lvl na miesiac wiec po co komu taka gra....;)

1 lvl na tydzien.

Dewyth 16-04-2007 19:09

Dobre i to... zawsze mógł robić runy :D a teraz dupa ;|

Hupe 16-04-2007 20:14

Cytuj:

Cos ci sie pomylilo. Z tego co pamietam, to Masak sie uparl zeby zniszczyc Sacrifice, a EM postanowilo nam pomoc. Tylko Masak zostal wytypowany do opuszczenia Aldory, a wy dobrowolnie dolaczyliscie do niego (=wojna)

Vuxiu 16-04-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1372912)
Cos ci sie pomylilo. Z tego co pamietam, to Masak sie uparl zeby zniszczyc Sacrifice, a EM postanowilo nam pomoc. Tylko Masak zostal wytypowany do opuszczenia Aldory, a wy dobrowolnie dolaczyliscie do niego (=wojna)

cos ci sie pomylilo, to sacrifice chcialo wywalic lr z serva a masak nam pomogl.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eleik (Post 1372682)
Ja mialem z toba problem , nie pamietasz juz ??

taa, i dlatego mam z toba wojne. pytanie bylo o ludzi z ktorymi nie walcze.

Eleik 16-04-2007 23:50

Jest jeszcze kilka osób ktorym sie nie podobałes i nadal nie sa w wojnie :) wolałbym nie mowic name :]

Biedny 17-04-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eleik (Post 1373456)
Jest jeszcze kilka osób ktorym sie nie podobałes i nadal nie sa w wojnie :) wolałbym nie mowic name :]

to po co beltasz jakies niedokonczone info

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11.