![]() |
Cytuj:
Po 2gie Kozakowal ......n/c Po 3cie Moze jesczel list z gratulacjami veszowi wyslesz ? Napisz cos wiecej o veszu moze zostanie twom kolega Po 4te Zrobiles 3 posty i starczy Ci. Nie pisz juz wiecej @Feliex Ty to bys sie "wyuhal" dostajac combo ~1400 hp. CO myslisz ze uh daje Ci full hp ? :( |
Cytuj:
|
Za to co do braku UHów to raczej oboje będą zgodni :)
@dudek~ Od zastosuja to się odpierdol, on przynajmniej umie grać ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No raczej ostatni hit musial nalezec pało do Vesza-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
blantmaster Zamknij sobie pysk jak nie wiesz co sie dzieje.
Od kogo jestem niby hunted ? Od Ciebie ?...to juz 4 twoj beznadziejny post. Nic nie pisales to nie pisz wiecej bo szkoda mi klawiatury na odpisywanie. No i co z tego ze nie mam pacca ?Zazdroscisz ? Co do feliexa moze i miales kicka ale padles to sie tylko liczy ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To bylo 20 Maja, wiec jakis czas temu, moze zaczniecie rozmawiac o czyms po 1. Ciekawszym 2. Bardziej świeżym :] |
@NaTA90
Skoro zal ci na niego klawiatury to po co piszesz ? ; > |
Cytuj:
Tak mam zle w chuj ;']]]]] Tylko ze to Ja Cie upierdolilem ;']]]]] |
Ej no to nie fair... czemu ja się o wszystkim dowiaduje ostatni ? :S
ech Elom Elom... myślalem że jak poczujesz piasek w ustach to ich otwierać nie będziesz no ale cóż... i daj sobie spokój z tymi wjazdami na prv bo tylko pokazujesz że masz max 15 lat... bo gadka z tobą jest na poziomie przeczkolnym... a takie pierdolenie że nie moglem nic zrobic to heh wiesz gdzie możesz sobie wsadzić ? na jednym z open battle bodajże Izmoks uciekał blisko 30 minut przed romem sam i zdołał... a ty nie mogłeś przed 2 sorcami... panie mastah blastah pevałpe.. jak jesteś pajacem który potrafi tylko expic i blokować hydry y to weź sie nie odzywaj twierdząc że jest inaczej. :) |
Cytuj:
@about Elom Dosyć już ludziska ;) Ugryzł duży kawałek ziemi i wystarczy. Oczywiście tak jak mówiłem ja Elomowi nie odpuszczę za bycie frajerem, więc gratuluję Veszowi, ale to nie jest temat na rozmowy. Wolałbym raczej dowiedzieć się czy jakieś nowości się dzieją. Pozdrawiam Ostap |
@up
Dzieja sie, romy mass loga zrobily na Tilariego =P 2 lvle w dol. Podobno Tilari wyszedl tydzien czy 2 tyg temu z Fagu.. Tego chyba nie trzeba komentowac =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |