Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Suppcio 06-06-2007 00:48

czujesz jelitka? podać wazelinkę, sir?

Brahu 06-06-2007 00:53

Ja pierdolę przecież laen loys'a aka orzecha nie pokona nikt ,i nie pierdol smerfu ,że to jego kasa etc~ Bo czy normalne jest kupowanie hajsu z allegro na taką skalę jaką robi to orzech? Osobiście nie mam nic do niego ale przejmowanie się jego dedami to bezsens [ na blessy ma ,lvl przyjebie za kasę która kupił ]

Reloop 06-06-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brahu (Post 1467665)
Ja pierdolę przecież laen loys'a aka orzecha nie pokona nikt ,i nie pierdol smerfu ,że to jego kasa etc~ Bo czy normalne jest kupowanie hajsu z allegro na taką skalę jaką robi to orzech? Osobiście nie mam nic do niego ale przejmowanie się jego dedami to bezsens [ na blessy ma ,lvl przyjebie za kasę która kupił ]

A co za twoje pieniądze kupuje, że sie tak oburzyłeś? Ty wydajesz kase na piwo i inne rozrywki, a On kupuje sobie kase na allegro. Koniec wątku.

@masslog
Wyszło im coś z tego?

Smerfu 06-06-2007 04:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brahu (Post 1467665)

a czy normalne jest jezdzenie mercolem jak maluchem tez zajedziesz?;f
jeden ma na 20k inny na 20kk

Diabloss 06-06-2007 09:14

tarrin

tarrin kerrax Jun 06 2007, 00:33:38 CEST Died at Level 137 by a giant spider.

neutral.forum.fighter 06-06-2007 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1467662)
Mnie też to wkur*ia, cały czas lecą teksty : Hail Duszki&Wizja itd. albo np. "Ymy nawet po dedzie ma chumor" zachowajcie dla siebie jakies super elo teksty bo az zal to czytać...

@Drizer

nie Lubisz ostre przyprawy tylko :

" Lubicie ostre przyprawy mutanckie ścierwa ?? Baj baj maszkaro! "

slucham wlasnie tego dialogu 15x i sie z Toba nie zgodze !!!

klimek1990 06-06-2007 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1464999)
Bo maja w teamie 274 ms ?

Ten 274ms Duzo nie znaczy tak jak kazdy inny myslicie ze lvl to wszystko?.. A oni maja imargama 200+ek i co? wiecej ma hp i wieksze szanse na przezycie jednak spierda***a

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1465067)
To dopiero jedno open battle -.-''
Jak narazie wynik bardzo sie nie zmienil..

Gratz dla Wizji za nowego Ng. A jak nawet maja to nie all.. Nie kazdego podnieca dostanie bana za bOota ;]]

Draco pięknie swojego ustawiłeś. Ciekawe czy powiedziałeś swojej guild że Vision nie używa botów? nie pytali?

Gratz za Nie urzywanie Bota...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aiven (Post 1465090)
Vision nie s*******ało po open battle =)

hAhahahahahaha Zawsze Spierda**li jak tylko dostawali po piz*ach

Brahu 06-06-2007 10:00

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp

Ten 274ms Duzo nie znaczy tak jak kazdy inny myslicie ze lvl to wszystko?.. A oni maja imargama 200+ek i co? wiecej ma hp i wieksze szanse na przezycie jednak spierda***a

Tylko jest "mała" róznica... Imargam nie wali z sd 500 ~ ;]

TaakHckaaT 06-06-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brahu (Post 1467824)
Cytuj:

a oni stoja i patrza jak Taifun wali im z sd:D Zastanow sie cieciu zanim cos napiszesz....Niewiem jak Ty ale oni uzywaja ssów,,,

Trevour 06-06-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1467661)
czujesz jelitka? podać wazelinkę, sir?

Ty weź nie wjeżdżaj z takimi tekstami na te forum, to jest forum z Furory, więc spier**** na swoją Pandorie ;]
Ofc do innych nic nie mam ;]

Atahun 06-06-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brahu (Post 1467824)
Cytuj:

Tylko jest mala roznica... Imargam nie pada na 4 sd od 130 sorcow

Res'tes 06-06-2007 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1467969)
Ty weź nie wjeżdżaj z takimi tekstami na te forum, to jest forum z Furory, więc spier**** na swoją Pandorie ;]
Ofc do innych nic nie mam ;]

4 konto na forum ? Ohh, nie , chyba 5 .

Masz coś do Pandori ; >?

Miszczu 06-06-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1467802)

Gratz za Nie urzywanie Bota...

Gratz za nie uŻywanie słownika.Spraw mi tą przyjemność i powiedz ,ze jestes dyslektykiem.Jedno open battle wygrane przez Wizje/Dusk nie oznacza wygranej.
Hail Vision!!

Res'tes 06-06-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 1468021)
Gratz za nie uŻywanie słownika.Spraw mi tą przyjemność i powiedz ,ze jestes dyslektykiem.Jedno open battle wygrane przez Wizje/Dusk nie oznacza wygranej.
Hail Vision!!

A nie 2 czasem? I to Duski są na expie a Vision offline/stoją w PZce, więc stul pysk asslickerze ;*

Laen wczoraj wydał 50 zŁ, 2x bless = 100 k = 5 zŁ each 10k na allegro Xd

Btw Miszczu (mistrzu?) idź poexp swoje rotwormy ; D GL w loocie ; *

eloMurarz89elo 06-06-2007 16:42

up
To ze jest za Vision (i nie tylko on) to znaczy ze od razu jest lizodupem??? Po prostu jest za nimi i tyle przeciez jak by byl za dussk to tez by byl lizodupem???
Niektorzy mnie juz roz*******aja po prostu jest za nimi a nawet jakby dupe lizal na forum to co myslisz ze by mu fri itans dawali czy co??? Aha to bylo pierwsze wygrane OB dusskow a nie drugie :)

Lubie_orzechy 06-06-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloMurarz89elo (Post 1468231)
up
To ze jest za Vision (i nie tylko on) to znaczy ze od razu jest lizodupem??? Po prostu jest za nimi i tyle przeciez jak by byl za dussk to tez by byl lizodupem???
Niektorzy mnie juz roz*******aja po prostu jest za nimi a nawet jakby dupe lizal na forum to co myslisz ze by mu fri itans dawali czy co??? Aha to bylo pierwsze wygrane OB dusskow a nie drugie :)

Bo nie było 5 mln (przesada?) noobcharów Vision...
Bez swoich 7-15 lvli sie chowaja, proste...

Nie uwazacie ze Imargam jak na swoj 203 LvL i pare (k) hp, to sie szybko składa...na filmiku widac, padł w momencie - dostał combo po czym od razu mass bot mwalli i tam go czipsu z kims doszedl...

WRZUCAC NA MNIE !!!!!!!!

Grzegol 06-06-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloMurarz89elo (Post 1468231)
Aha to bylo pierwsze wygrane OB dusskow a nie drugie :)

Niestety koleżko ale drugie ;)

Pierwsze było 6:2 dla Wizji :D

Cyrillus 06-06-2007 17:57

@Lubie~
prosze... nie udzielaj sie tu ;<< bo aż sie odechciewa pisać...
jak bys nie zauwazyl knighty slabiej sie uhaja =]] wiec oblicz se combo i jego uh
samn taif wali po 600-700...
@res'tes
tez widze obiektywnie patrzysz na ta wojne... =]] wizja wygrala 2 ob pod rzad i juz wieszasz psy na vision jak by juz zostali WYRZUCENI z serva ;oo
@Atahun
Ima moze nie pada na 5 sd od 130 msow ale... nie zapier... jak poje...

Qu'ink 06-06-2007 18:13

Wojna jescze potrwa, ale moze wkońcu wizja i dusk nabierze rozpędu jescze jeden ob wygrany doda im pewnośći, i moze w końcu sie zgraja .. a nie ciągle rozlatani jak gów.. po polu . zawsze razem chlopaki ;]

Niemozliwe ? a jednak ;]

http://img61.imageshack.us/my.php?image=mdsmq9.jpg

Atahun 06-06-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1468400)
@Lubie~
prosze... nie udzielaj sie tu ;<< bo aż sie odechciewa pisać...
jak bys nie zauwazyl knighty slabiej sie uhaja =]] wiec oblicz se combo i jego uh
samn taif wali po 600-700...
@res'tes
tez widze obiektywnie patrzysz na ta wojne... =]] wizja wygrala 2 ob pod rzad i juz wieszasz psy na vision jak by juz zostali WYRZUCENI z serva ;oo
@Atahun
Ima moze nie pada na 5 sd od 130 msow ale... nie zapier... jak poje...

ale TY8o jestes elo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38.