![]() |
Cytuj:
[CHAR]Artzenho[/CHAR] Dec 16 2007, 10:16:34 CET Killed at Level 164 by [CHAR]Curandeiro Cabeludo[/CHAR] and by [CHAR]Nay Frop[/CHAR] OmG! te noobchary naprawde ostro dzialaja ostatnio o.O xP a Brazole wzajemnie sie upokarzaja i pokazuja jakimi sa noobami xP i tak ma byc.. wszyscy niech sie wzajemnie powybijaja.. niech beda retired.. xD i bedzie wypas ;D |
Na wojnie wyczerpane zapasy na blessy, potiony etc.
A po wojnie: "pay 100k or hunted -.-" |
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=16831
Pada Ali ba ba i Pysidon~ na filmie widac scieme Barnias teamu (nelshok trixel deosita etc.) na filmie sa w addiced i bija ali ba ba po prostu weszli tam zeby go trapnac albo byc spy.. |
badzcie w sobote to pekniemy kogos
edit; wie ktos moze czy powstanie jakas gildi np;40+ czy tam jak, dla tych co tez chca brac udzial w wojnie? |
taki offtop maly.. :D
tak dla relaksu.. http://www.legal-island2008.com/ pomysl jakas liczbe DWUCYFROWA (np 48) a teraz dodaj te liczby ktore ja skladaja (w tym przypadku 4 i 8 = 12) a nastepnie odejmij od liczby poczatkowej (tu 48) ta sume (tu 12).. wychodzi 36... a teraz popatrz po prawej jaki symbol ma 36 i klik w kule, zgadza sie? (: btw, boisz sie - nie wchodz bo nie bedziesz mial p seta nad ranem :cup: a tak na powaznie to starzy kumple (jest tu takich kilka :P) wezcie to sprawdzcie, fajna 'czarna magia' ;D bo pewnie reszta uzna to za hack link :) |
Wielka mi czarna magia - liczba która może się pojawic np. 36 lub 45 lub ... zawsze ma taki sam znak (w 5 sekund to rozpracowałem:P) Iq ziomki=]
|
Cytuj:
Itajai powiedzialo barinas ze pguja do 200~lvli żeby war zrobić a okazalo sie ze barinas sprzedalo ich .. i dlatego padli przed dojsciem do DICU więc nawet fraga nie bedzie ^.- " Na wojnie wyczerpane zapasy na blessy, potiony etc. A po wojnie: "pay 100k or hunted -.-" " Jak wygra DICU to nie ;> @Edit 02:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Kenzo Phoenix. He was killed by Doida de Camboriu. Sokkz był w trapie ... zostalo mu 400~hp... ale uciekl ja pierdole.. NO I TERAZ NAJWIEKSZY LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! DLA KAZDEGO KTO MYSLI ZE PL SA LEPSI OD BR... Aikilian Demon Slayer (64 ms , polak) , dostał trapa od 20 noobków , jebnał ue i ... Banished: until Dec 27 2007, 06:22:08 CET because of excessive unjustified player killing A tera pora na śmiech... UHAHUAEHHUAEHUAEHUEAHUEAUHEAUHAHUAUEHUAUHAHEHUEAUH ASHUAUHHUSHUAUHEUHAEUHAUAEHUEUHUHAUHAEUEUHAEUHAEhu AUh |
Tez bym jebnol Ue omfg to traszne -.-
|
lepiej dostac bana niz pasc.
w sobote pekujemy |
Większość osób by walnęła UE...
Dla ścisłości to jak wczoraj albo przed wczoraj (nie pamiętam) patrzyłem Aiki miał 65....ale mniejsza.. Ważne że jak to PL go trapnęli to N/C!!! A może Wy jesteście lepiej obeznani...jak padał Art, Abya od tych 25~lvli???:O Było ich 80?? Bo nie kminie Pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
idzie w veno od lewej strony (3 kratkowe tunele) stoi obok domku ddf gdzie blokuja wejscia 3 osoby... pisze do nich move oni zaczynaja go bic i zachowal sie jak 11-12 latek ( nawet ich nie przesuwal tylko pisal move -.- ) no i mass log i owned ^.- |
Ciekawe co ty byś zrobił na jego miejscu ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przesunął nobka albo 2 x evis i już.. Co to za problematyka? |
Barinas wróciło do ftp ;x.
|
Cytuj:
|
Nie, żartowałem :D
|
Ja pie*dole!! Teraz sd moga uzywac tylko +45lvl omg no zall - koniec pk low lvlow.. ale wymyslili, szmaty -.- fuck cipsoft...
|
omg;///// ale syf
skad ten pomysl wzieli, chyba zobaczyli ze ftp pada od 20+lvl hehe i chca zeby sobie pograli |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |