![]() |
Cytuj:
@UpUpUpUpUpUp. Fajowo. Ps. Kocham to forum :D //Metek. |
Cytuj:
|
@IridioCarliniePK
I znowu nie rozumiem!! Po polsku jakbym mogl prosic |
AAa, a moze ty chcesz na jakis ots pvp ze mna isc?
OFMG to to jest dopiero zal. Myslisz, ze ja nie mam co robic tylko ci udowadniac tak zwane "pvp" Mnie to hu** obchodzi jakie ja mam jakie ty masz bo do niczego mi sie to nie przyda lol (chyba, że w tibii) PS: Jak kiedys bedziesz skladal swoje CV do pracy to nie zapomnij dodac: "Jestem mistrzem pvp, razem z bongo team pkujemy nawet 80 lvle w Carlin!! A dodatkowo tak umiejetnie gospodarzymy naszymi noobcharami, ze jeszcze zaden glowny pker nie padl !!!" |
Cytuj:
ty dodaj do CV "zabijalem 120 ek 10 lvle !11111 i bez straty uha!!1 |
@Diego.
Skoncz juz pierdolic smuty i zacznij edytowac posty -.- //Metek. |
Cytuj:
HAHA i kto to mowi. Pisze się doszedłeś analfabeto i nie wykorzystuj moich pomysłow jak nie masz swoich ;] A to nie moja wina ze nie umiesz formułować zdań |
Cytuj:
|
Cytuj:
@berger miło ze szcery usmiech hah;p edit- smialo pogrubiaj mi wyrazy ktore zle napsialem! |
Cytuj:
No to co to znaczy? Kto to zrozumial niech mi napisze plxxx, bo moze to moja wina ze nie rozumiem;(;( Edit: A poważnie, bede ogromnie wdzieczny jak mi to przetlumaczysz, bo ja naprawde nie rozumiem o jakie wnetrze chodzi |
Cytuj:
|
No i teraz zrozumiałem B)
Jeszcze jakbym mogl prosic ciebie, IridioCarlinPK o potwierdzenie, ze to wlasnie o to chodzilo. Uprzejmie proszę:) |
:ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban: :ban::ban::ban::ban::ban:
|
Cytuj:
Dobra z tego tematu robi się śmietnik może przestaniemy po sobie jeździć bo to i tak niema sensu jeśli diego tak bardzo zależy to niech sobie bije te 20 lvle... jeśli mu to przyjemność sprawia. Bongo i tak będzie sobie pkowało a to że nas ludzie nie lubią to jest nasz cel tymi noob charami nieźle byś się zdziwił gdybyś się dowiedział kim naprawdę jesteśmy :) część z nas doszła do czegoś w tibi jedni do większych sukcesów inni do mniejszych ale tym którzy są w bongo wisi czy padną raz czy pięc razy my poprostu chcemy się pobawić i nawiązać jakieś przyjaźnie między sobą dzięki takiemu pkingowi poznałem ponad 6 osób osobiście i znajomości do dziś utrzymuje każdy ma styl grania jaki chce więc proszę obydwie strony żeby skończyły ten temat. Jeśli komuś się nie podoba nasz styl gry to niech napisze 1 posta i wyrzuci co mu leży na sercu i my się do tego odwołamy i tyle bo niechce mi się ciągnąć tego tematu... PS. nie patrzeć na ortografie... trochę się rozpisałem :D miłej lekturyB) |
IridioCarlinPk czekam i uprzejmie prosze o twoją odpowiedź. Czy o to ci właśnie chodzilo? Chyba mozesz odpisac
|
dobra Parowki Maja Tu Byc Tylko Informacje Z Iridi A Nie Osobiste Spory. Macie Problem Zalatwcie To Na Pm. Koniec Kropka!! Ja Tak KaRze Pisac Tylko Wazne Info. TYCZY TO SIE BONGOSOW I TEGO EK
|
Name: Lykontorna Orxosa
Sep 29 2007, 18:42:54 CEST Killed at Level 117 by Aynama and by Viffarn za seks z lordnazgulem ;];];];];];];]; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bardzo fajny i ciekawy powod -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |