Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

Dawergo 21-06-2007 15:18

@up
ja gram druidem od 7.4 i teraz tez nim bede gral ;]

Valeruis 21-06-2007 15:23

Może znalazłby się na tyle zorganizowany i zdeterminowany tutór, który by zawalił te wszystkie mity i plotki na temat update wymieniając jakieś fakty. Wiecie więcej (dzięki swojej pozycji) o nowej tibii, więc możecie być na tyle mili i pomóc ogarnąć te forum. Wszyscy tutaj jak głupki czekamy na jakieś wiadomości z waszej strony, a tu nic. >.>

We needs your help. -,-

Problemaker 21-06-2007 15:29

Ktoś prosił o informacje o arenie
Nie jestem tutorem ale to co napisze nizej wywnioskowałem z filmików

Poziom Pierwszy: Wykonasz od 20 lvl spokojnie.....(All profesje, no knight moze miec problemy..)

Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)

Poziom Trzeci..: Sorc... wczesniej niz 150 lvl sie niezabierac nawszelki wypadek... Knight tutaj ma chyba najlatwiej.... 100 lvl powinien wystarczyc. Pallek 120 lvl ~need and assasin stars

kuczy 21-06-2007 15:48

No to ciekawe... Pierwsze dwa poziomy powinny być względnie łatwe a ostatni... xD
Może podałbyś jakiś dokładniejszy opis na ten temat?

Krwioplaczasty 21-06-2007 16:04

"Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)"

no niewydaje mi sie zeby 2 poziom zrobil 30 lvl no ale to tylko moje zdanie

@down
a ja mialem czy moj kinasek by zabil te 3 ostatnie potwory :P (kina 51 lvl)

Elvena 21-06-2007 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krwioplaczasty (Post 1500794)
"Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)"

no niewydaje mi sie zeby 2 poziom zrobil 30 lvl no ale to tylko moje zdanie

Ja po obejrzeniu filmiku z 2-giego poziomu miałem wątpliwości, czy pallek na 50 lvlu sobie z tym poradzi...

Zibeq 21-06-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1500784)
no teraz to kompletnie cipy zjebaly tibie (sorry za przeklenstwa)
co zrobia msy ktore pojda na anni i z burstow walin nie moga

beda bic z visa ;o
xD

wasze pytania mnie juz rozpier**laja
Bedzie sobie bil z sd I burstow po 50~

Andrealfus 21-06-2007 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mackedzie (Post 1500304)
moge sie założyć o moje passy że update bedzie w poniedzialek, wtorek, środę, czwartek, piątek, sobote lub niedziele

hmm... czyli teoretycznie nie straciles postaci :P teraz juz widze te biale literki :D:D

Oris Palladyn 21-06-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1500784)
no teraz to kompletnie cipy zjebaly tibie (sorry za przeklenstwa)
co zrobia msy ktore pojda na anni i z burstow walin nie moga

Lol n/c przeciez beda mogli atakowac burstami tyle, ze mnie -.- Wez wyjdz wogole

KISIEL 21-06-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voytex (Post 1500880)
I dobrze bo co to kurwa za mag co ze strzal stzrzela -.- CIP wkoncu pomyslal o tym

A co to jest ze paladyn strzela z czegokolwiek?

Twórcom coś sie pokręciło przy tworzeniu tibii...
Co to jest ze magiczne profesje biegają szybciej od postaci melee a paladyni strzelają z łuków i kusz. He he. Chyba tylko w tibii tak jest.

Ogólnie tibia jest cala pokręcona. ;p

Luo 21-06-2007 17:11

Sam jesteś pokręcony

Dawergo 21-06-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KISIEL (Post 1500914)

Co to jest ze magiczne profesje biegają szybciej od postaci melee a paladyni strzelają z łuków i kusz. He he. Chyba tylko w tibii tak jest.

koles PALADYNI to nie sa PALLADYNI taka drobna roznica ;]

Voytex 21-06-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KISIEL (Post 1500914)

Hehe racja tylko w tibi paladyn to jest typowy archer :P z tym bieganiem to tez prawda chyba w zadnej innej grze magowie nie sa najszybsi, za wzgledu na niska zrecznosc ;) zawsze jest ze najszybsi sa lucznicy i wszystkie inne klasy typu "rogue" no ale cuz :P tibia to tibia

@Parys
"bende jusz gszeczny" :P

Miklo 21-06-2007 18:40

Mi sie update podoba, mam tylko pytanie, a mianowicie, czy "najci" będa sie leczyc nadal Uhami?
Jeżeli tak to bb dobrze bo wg nowych zasad Uh bedzie slabiej leczyl (efektywnosc od mlvl nie od lvl), czyli wszyscy drd(w tym i ja) beda mieli wiekszy popyt na swe runki:cup:.

Moge nie miec racji, licze wiec na kogos obeznanego w tym temacie.

Sir szofer 21-06-2007 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miklo (Post 1501096)
Mi sie update podoba, mam tylko pytanie, a mianowicie, czy "najci" będa sie leczyc nadal Uhami?
Jeżeli tak to bb dobrze bo wg nowych zasad Uh bedzie slabiej leczyl (efektywnosc od mlvl nie od lvl), czyli wszyscy drd(w tym i ja) beda mieli wiekszy popyt na swe runki:cup:.

Tu nie chodzi o to czy ktoś jest obeznany.Jakbyś przeczytał uważnie to byś wiedział ,że siła run leczących nie ulegnie zmianie.Jedynie nowy wzór na obliczanie siły magii bedzie dotyczył magii ofensywnej.Do magii defensywnej pozostanie stary wzór.

Yoyoema 21-06-2007 18:49

@up był szybszy;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miklo (Post 1501096)

heh, czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. B)
Defensywne czary pozostają bez zmian ,natomiast ofensywne będą zależeć od
Mlvl.

PaPut 21-06-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1501053)

A gdzie w Tibii masz paLLadynów? Tu są tylko paLadyni.

Dawergo 21-06-2007 19:39

@up
nie skumales o co chodzi 8o, mam na mysli ze ten koles uwaza ze paLadyni to to samo co paLLadyni :D

Dark Hubi 21-06-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo

A może to również jest pomyłka CipSoftu...? Nie, to nie jest pomyłka... W innych grach RPG również są paladyni (jednak tam klasa przedstawia obraz szlachetnego wojownika z symbolem swojego bóstwa oraz mieczem i tarczą).
Trzeba przyznać, że bardziej obeznanych graczy razi coś takiego...

Dawergo 21-06-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Hubi (Post 1501257)
A może to również jest pomyłka CipSoftu...? Nie, to nie jest pomyłka... W innych grach RPG również są paladyni (jednak tam klasa przedstawia obraz szlachetnego wojownika z symbolem swojego bóstwa oraz mieczem i tarczą).
Trzeba przyznać, że bardziej obeznanych graczy razi coś takiego...

sugerujesz ze nie jestem obeznany? mi poprostu nie przeszkadza, przyzwyczailem sie do tej nazwy chociaz moglo by to sie nazywac inacze ;) zaraz uslysze ze gram tylko w tibie, odrazu mowie ze gralem tez w diablo/wowa i osobiscie uwazam ze w tibii jest troche lepie, wow jest wmiare ale tam sa takie odleglosci z miasta do miasta czasem ze tyle sie idzie ze n/c

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19.