![]() |
@up
ja gram druidem od 7.4 i teraz tez nim bede gral ;] |
Może znalazłby się na tyle zorganizowany i zdeterminowany tutór, który by zawalił te wszystkie mity i plotki na temat update wymieniając jakieś fakty. Wiecie więcej (dzięki swojej pozycji) o nowej tibii, więc możecie być na tyle mili i pomóc ogarnąć te forum. Wszyscy tutaj jak głupki czekamy na jakieś wiadomości z waszej strony, a tu nic. >.>
We needs your help. -,- |
Ktoś prosił o informacje o arenie
Nie jestem tutorem ale to co napisze nizej wywnioskowałem z filmików Poziom Pierwszy: Wykonasz od 20 lvl spokojnie.....(All profesje, no knight moze miec problemy..) Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..) Poziom Trzeci..: Sorc... wczesniej niz 150 lvl sie niezabierac nawszelki wypadek... Knight tutaj ma chyba najlatwiej.... 100 lvl powinien wystarczyc. Pallek 120 lvl ~need and assasin stars |
No to ciekawe... Pierwsze dwa poziomy powinny być względnie łatwe a ostatni... xD
Może podałbyś jakiś dokładniejszy opis na ten temat? |
"Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)"
no niewydaje mi sie zeby 2 poziom zrobil 30 lvl no ale to tylko moje zdanie @down a ja mialem czy moj kinasek by zabil te 3 ostatnie potwory :P (kina 51 lvl) |
Cytuj:
|
Cytuj:
xD wasze pytania mnie juz rozpier**laja Bedzie sobie bil z sd I burstow po 50~ |
Cytuj:
hmm... czyli teoretycznie nie straciles postaci :P teraz juz widze te biale literki :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twórcom coś sie pokręciło przy tworzeniu tibii... Co to jest ze magiczne profesje biegają szybciej od postaci melee a paladyni strzelają z łuków i kusz. He he. Chyba tylko w tibii tak jest. Ogólnie tibia jest cala pokręcona. ;p |
Sam jesteś pokręcony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Parys "bende jusz gszeczny" :P |
Mi sie update podoba, mam tylko pytanie, a mianowicie, czy "najci" będa sie leczyc nadal Uhami?
Jeżeli tak to bb dobrze bo wg nowych zasad Uh bedzie slabiej leczyl (efektywnosc od mlvl nie od lvl), czyli wszyscy drd(w tym i ja) beda mieli wiekszy popyt na swe runki:cup:. Moge nie miec racji, licze wiec na kogos obeznanego w tym temacie. |
Cytuj:
|
@up był szybszy;p
Cytuj:
Defensywne czary pozostają bez zmian ,natomiast ofensywne będą zależeć od Mlvl. |
Cytuj:
|
@up
nie skumales o co chodzi 8o, mam na mysli ze ten koles uwaza ze paLadyni to to samo co paLLadyni :D |
Cytuj:
Trzeba przyznać, że bardziej obeznanych graczy razi coś takiego... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |