![]() |
omnadren
to po co najpierw sie chwalisz czego to ty nie bedziesz robil a teraz w ch uja walisz ? |
Cytuj:
|
NOsz kurwa mac! Pytam go kto expi to mi mowi, ze ekipa a pozniej zebym sie tym nie interesowal. I w beznadziejny sposob probowal mi nabic pz i wciagnac w trapa ;s a na drugi dzien to co niby bylo? Tez normalnie wyjasniliscie tak? Jak sie pytam o cos to cche na to odpoweidzi a nie wyzywania w noobowski sposob. Wiec teraz nie pisz takich rzeczy. Jakbym weidizal przez kogo jest zajete to bym stamtad poszedl... a na tym noobcharze byl jakis cwaniaczek, ktory ma h lvl na innym serverze i mysli ze jest zajebisty i moze kazdego sobie wyzywac.
|
o lol ale masz ogarniencie kolo. A moze ten noobcharek odpalil pz zeby przytrzymac Ci battle zebys sie nie wylogowal?
To ze pytasz o cos to nie znaczy ze kazdy musi udzielic Ci odpowiedzi, czasami warto zamknac pysk i sobie pojsc niz wozic sie jak taczka gnoju. Koniec tematu jak dla mnie. Chcesz wiecej to na priv. a ten haj lewel byl zajety expieniem i ciezko bylo ogarnac drugiego mcka w srodku respa, i wcale nie ma tej haj lewelowej postaci na innym swiecie ^^ pzdro |
To sie nauczcie kultury i btw to nie ja sie woze tylko wy... zawsze keidy moge staram sie zachowywac jakos normalnie a nie jak 13-letnie dziecko. I nie bede pisal do ciebie na priv bo nei ma takeij potrzeby, zreszta to ze sa jakies problemy z ludzmi, ktorzy deklaruja sie zmienic saphire to jest to sprawa nadajaca sie na forum. Wiec jak macie cos do mnei to mowcie grzecznie a nie wyzywajcie i straszcie, ze mam tu pograne.
|
Bedziemy robic i pisac tak jak nam sie to podoba a nie tak jak Ty nam powiesz synku. NiePodobaCisieTowyjdz. bb
|
omg mow do dupy to cie osra... nie mowie ze masz pisac tak jak mowie, tylko jak ktos sie pyta to wystarczy odpoweidziec a nie wyjezdzac z ryjem jak dzieciak ;s I nie mow do mnie synku bo nie chialbym miec takiego ojca ;;
|
Ale tak jest smiesznie bo mozna sobie beke cisnac z takich zer jak Ty
|
NIck na saphirze plz... lubie wiedziec z kim rozmawiam. I nie nazywaj mnie zerem, bo mnie nie znasz ;/ Ja na ciebie nie mowie przyglup czy kretyn itd chociarz mam takie wrazenie czytajac twoje posty ;s
I skoro masz mnie za zero to nie pisz w postach skierowanych do mnie "Ty, Ciebie, Cie"itd itp. |
Kolego, jak mówią "ciekawość to pierwszy stopień do piekła", zapamiętaj, że jeśli na mostku na dragach stoi jakiś noobchar to możesz być pewny, że należy on do gościa, który w tym momencie na dragach expi. Jeśli zabijasz noobchara to sygnał dla expiącego, że zbliża się ktoś o nieprzyjaznych zamiarach i należy się jak najszybciej ulotnić. Więc jeśli po prostu chcesz expić i nie masz złych zamiarów, to po prostu odejdź. Tak było, jest i będzie.
"Take it like a men!" |
No wreszcie ktos normalny. Mi chodzi tylko o to, ze jezeli pytam sie kto tam expi ( bo chce zagadac jak dlugo itp) to mozna chyba odpoweidziec nie? A nie wyzywac, grozic i probowac ubic...
|
Dla mnie ziomek zalacy sie na forum ze go wyzywaja i bija jest zerem. Noob na mostku napisal ze bedzie zajete caly dzien ze expi gildia Phanstasmagoria to co Ci trzeba bylo wiedziec wiecej?
I Ty wydajesz mi sie bardziej takim skretynialym najcikiem kozaczacym na forum a bojacym sie wyjsc z pz na dluzej niz 1h. Pograj troche wiecej w te gierke to moze bedziemy mieli o czym podyskutowac bo nie chce mi sie juz znizac do Twojego poziomu. |
Predrox zbastuj troche, arth niby ma racje spytal sie etc. no lecz to nie jego sprawa kto tam siedzi ale jebac to... dajcie sobie na wstrzymanie i gadajcie ingame bedzie bardziej "COOL":)
|
No a co tam u CIebie SzuyA?
|
15:03 You advanced in distance fighting.
qwa wolno leci ; /// |
zrobie duble posta :DDddddddd
ide sobie na dworek ! niebierzcie tej gry zbyt powaznie bo nie jest az tego warta ; ) cu huys! ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] HEHE |
Nie wiesz zupelnie o mnie nic.
A tak, zale sie na forum, dlaczego? Dlatego, ze jak juz mowilem wczesniej, ze ludzie, ktorzy mowia ze chca przejac saphire i zmienic ja, a tak naprawde zachowauja sie jak dzieci sa warci skomentowania na forum. I teraz odnosnie tego noobchara na mostku.. po peirwsze nie napisal mi kto expi dokaldnie ( jedynie ze "ekipa" jak zapytalem jaka to poweidzla cos w stylu "wazna") btw trit mowisz ze nie powinno obchodzic mnie kto tam expi.. lol? a jakim kurwa cudem mam zapytac jak dlugo komus tam zejdzie...? Po drugie odnosnie noobchara... nie wiem co za koles na nim siedzial(watpie zebys to byl ty panie predrox) ale bylo zupelnie inaczej niz teraz tu wypisujesz... bo po tym jak mnie wyzywal odszedlem na koniec mostku, bo przypuszczalem, ze zaraz ktos moze wpasc, a chcialem reportnac noobka w odwecie za obrazanie, wiec odszedlem zeby w razie czego uniknac trapa... za chwile patrze nabil skula i mowi "sorry" i po jakims czasie odchodzi z mostku i mowi "okej mozesz expic" (lol? mysle sobie co to za gowniarz, ze sadzi ze na takie "sztuczki" dam sie nabrac) no ofc za chwile wpada kolega drahas... a jak juz doszedlem do depo zaczal mowic do mnie cos w stylu "lamusie nie pograsz juz tu". Wiec nie wiem w ogole dlaczego sie wypowiadasz na temat, o ktorym nie masz pojecia... chyba ze byles na tym noobcharze sam i gadales ze mna a teraz nie powiem ze"klamiesz" ale zmieniasz fakty... I co do tego zalenia... nie robie tego nigdy, ale kiedy ludzie ktorym cchesz pomoc zachowuja sie beznadziejnie to az mnie bierze *****ca i musze was skomentowac tu, zebyscie (mam nadzieje) zrozumieli starszych graczy z saphiry, ktorzy wbrew temu jak wspominasz nie boja sie wyjsc z pz na wiecej niz 1h tylko bija sie mimo, ze nie maja zbytniej sily. I uwierz mi, ze nie jestem tylko "forum fajterem" wiele osob moze to potwierdzic ; i jesli byscie mnie chiceli zabic ( w co nie watpie po tej wymianie zdan) to moge ci przysiadz, ze ja tez bede staral sie zabic jak najwiecej waszych czlonkow. Moze tylko bede sie staral, ale napewno nie odpuszcze. Do czego zmierzam... duzo ludzi tu pisze, bardzo czesto sa klotnie, ale chocbys nie wiem kim byl, zawsze bede bronil swoich racji, ziomkow itp itd. btw mam wrazenie ze to ty drahas |
ci z furory co przeszli to panosza sie jak huj wie kto...juz wole zeby swe rzadzilo tym swiatem :) i pewnie ktos z nich spiewal piosenke o tibi pod tytulem "tibian mp3" tibia 24/7 onn
|
za lepszOM safire > : ]
@omnadren to zabij wreszcie kogos jak obiecales ; d |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |