Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny Test Server- ssy i wiadomości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154440)

Rudimir 20-11-2007 11:34

cipsoft wszystko psuje :/

słyszałem , że royal spiry mają mieć 3 kratki zasięgu tylko podczas gdy wszystkie różdżki cztery X( czemu magowie mają być lepsi w walce na dystans niż palek ? To jest chore mogliby zamiast tego podnieść cenę spirów jak uważajom , że palek miał za łatwo. Mimo , że gram druidm jestem zniesmaczony tymi pomysłami i to mocno !

krzysheak 20-11-2007 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudimir (Post 1755665)
słyszałem , że royal spiry mają mieć 3 kratki zasięgu tylko podczas gdy wszystkie różdżki cztery X( czemu magowie mają być lepsi w walce na dystans niż palek ? To jest chore mogliby zamiast tego podnieść cenę spirów jak uważajom , że palek miał za łatwo. Mimo , że gram druidm jestem zniesmaczony tymi pomysłami i to mocno !

po 1. masz 8 lvl wiec gowno wiesz co i jak
po 2. pallek jest przeznaczony do walki na dystans z luku badz kuszy.
po 3. jak wiesz co i jak i masz shield na sobie, r spearem na 3 sqm mozesz spokojnie expic na tombie
po 4. wlasnie to mozna nazwac balansem profesji gdyz zrobila sie wielka przepasc miedzy pallkiem i knightem a druidem i sorciem...
Gdyby nie bylo tak jak mowie w top100 expa byloby powiedzmy 30 pallkow 30 knightow 20 sorkow i 20 druidow ale jak widac proporcje sa troche inne.

Duke Dran 20-11-2007 12:21

Cytuj:

podczas gdy wszystkie różdżki cztery
Wszystkie mają mieć zasięg 4sqm?? O.o

Rudimir 20-11-2007 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1755686)
po 1. masz 8 lvl wiec gowno wiesz co i jak
po 2. pallek jest przeznaczony do walki na dystans z luku badz kuszy.
po 3. jak wiesz co i jak i masz shield na sobie, r spearem na 3 sqm mozesz spokojnie expic na tombie
po 4. wlasnie to mozna nazwac balansem profesji gdyz zrobila sie wielka przepasc miedzy pallkiem i knightem a druidem i sorciem...
Gdyby nie bylo tak jak mowie w top100 expa byloby powiedzmy 30 pallkow 30 knightow 20 sorkow i 20 druidow ale jak widac proporcje sa troche inne.

1.LOL muahah i kto tu ma 8 lvl... żal mi cię
2.Podczas gdy magowie są przeznaczeni do walki z visa na dystans lub z rózgi też na dystans i to większy niż palek ze spearami ? Niech się ten cipsoft zdecyduje jak uważa że palek miał za dobrze nic nie stało na przeszkodzie by zwiększyć cenę royali , a nie zmuszać do ponownego nawalania z kuszy.
3.Za to na pohu czy nawet na banucie już nie (uciekaj 3sqm od gsa na niższym lvlu lub goń merlkiny lub sibangi).
4.To że dzieci upa zmieniły magów na kina/pal to tylko świadczy o tym że za dużo 10-12 latków gra. Tibia 7.4 rox.

Michoss 20-11-2007 14:25

@up
LoL nieprafda bo tibia 2.42 roksor tak rly!

Lord_Piterek 20-11-2007 14:31

@duke dran

tak :) i jestem z tego powodu zadowolony;)

@rudimir

jak ci sie nie podoba to niech biora kusze i bolty i jazda! -.-

Riptiman 20-11-2007 14:55

To jest to samo co bylo na letni udpate. Duzo osob narzekalo, teraz nie podnosza nam sily tylko dodaja nowosci i zmieniaja styl gry. Jesli znowu nie spasuje to na wakacje zmienia, zobaczymy jak beda wygladaly statystyki na Erigu. Bo w top exp na miecha bylo max 6 magow...

Miłosz 20-11-2007 15:24

Mam do was pytanie miszcze kłótń, a konkretnie do jakiegoś druida z tutorem. Jak mam np. druidem spell gfb to po upie zamieni mi się w spell od lodowego/ziemnego gfb czy poprostu stracę zaklęcie i nic wzamian nieotrzymam?

Eneris 20-11-2007 15:30

MI się trochę system leczenia nie podoba było dobrze tak jak było wiec po co to zmieniać :S

btw. Jestem leń i nie chcę mi się szukać niech ktoś napisze ile się leczy 100rp uhem/vitą/ potionem.

Danke.

Natan425 20-11-2007 15:36

Mam pare pytań:

1. Jakie obrażenia zadaje exori san/exori gran mas san na ~70 lev np w ds?
2.Czy druid ciągle będzie mógł robić gfb/explo?
3. Są już jakiekolwiek informacje na temat startu full TS?

Ciri the Witcher 20-11-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adiago (Post 1755480)
niestety masz racje.. cipy z updejta na updejt ulatwiaja gre.. coraz wiecej noobow po 11-12 lat w to gra.. to poprostu robi sie za latwe.. X(

A przepraszam, ale od kiedy to wiek swiadczy o tym czy ktos jest noobem czy nie?

Wylaczyli test server?

Problemaker 20-11-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1755914)
Wylaczyli test server?

Tak, wyłączyli. Niedługo uaktywnią znowu lecz tym razem z nowymi: grafikami, terenami, questami, skryptami itd. Np będzie ten słynny podróżnik, nowe tereny z nomadami, te nowe domki itd....

Obstawiam, że będzie public test, jest to jeden z kluczowych upów więc trzeba wpuscic stado dzikich graczy aby sprubowali przeciążyc klienta itd.... Jednym słowem, trzeba spradzić nową Tibie.

Pambinho 20-11-2007 16:19

Trapi mnie jedna rzecz czy po upie drut bedzie mial te czary co przed upem czy zamienia sie na lodowe/ziemne czy moze poprostu znikna i nic za to nie dostane:baby::baby::baby::baby:

Mylak 20-11-2007 17:10

Mam pytanie, żeby oderwać się od głupich dyskusji typu "upupili mojego eFul knajta", a mianowicie jakie są ceny nowych run w sklepach ?

Bajsyndzer 20-11-2007 17:11

NIE BEDZIE PUBLICZNEGO TEST SERVA! Czytac nie umiecie?

@up
Czary druta zamienia sie na lodowe/ziemi, niebedize mial np. visow/flamow

I ktos tu ciagle pisze ze palki beda mialy gorzej, bo ich spiry maja mniejszy zasieg niz wandy... Ale palki maja kusze, nie? I teraz dodatkowo duzo nowych bolcow, wiec nie wydaje mi sie, zeby palki mialy gorzej niz sorce, wg mnie nadal sa zbyt przekozaczeni, nawet bez spirow

draenei 20-11-2007 17:11

Kurna, sie teraz narobi "Jestem sorkiem, wale z ruszczki, a muj kumpel jesr drutem i tesz wali z ruszczki"...

draenei 20-11-2007 17:12

Kurna, sie teraz narobi "Jestem sorkiem, wale z ruszczki, a muj kumpel jesr drutem i tesz wali z ruszczki"...
Acha, tibia 7,82 rox

Mylak 20-11-2007 17:18

Oh MY GOD. Druid i Sorc beda mieli flamy, visy, morty, terry i firigi razem a nie jeden to, a drugi to. Ale ja sie pytam o cene nowych run w sklepach !!

Dzuby1545 20-11-2007 17:19

Mam pytanie do kogos z test servera !!!

Jak np. mam small emerald to moge go naładować na wszystkie rozdzaje żywiołów np . ziemia albo ogien albo energia czy inne tam jeszcze .

Lub

Czy muszę mieć do ziemi np. small emrerald , do energi small amethyst , do ognia small ruby i tak dalej !!!

I czy kamyki mają jakiś okreslony czas działania na bron tak jak w przypadku HOTA:)8o:confused:

Pandorians 20-11-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajsyndzer (Post 1756047)
NIE BEDZIE PUBLICZNEGO TEST SERVA! Czytac nie umiecie?

@up
Czary druta zamienia sie na lodowe/ziemi, niebedize mial np. visow/flamow

I ktos tu ciagle pisze ze palki beda mialy gorzej, bo ich spiry maja mniejszy zasieg niz wandy... Ale palki maja kusze, nie? I teraz dodatkowo duzo nowych bolcow, wiec nie wydaje mi sie, zeby palki mialy gorzej niz sorce, wg mnie nadal sa zbyt przekozaczeni, nawet bez spirow

CZemu nie bedzie publicznego??;oX(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16.