Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Kacperka 19-03-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1959253)
neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p

xD dobra bez szczegolow ;D
A co do tego "Pogon szczecinska a nie brazylijska to myslalem ze to tylko w zachodniopomorskim a nie w calej polsce slychac o.O"
I tak pogon rox <3 A nie jakas Śródź hehe xD

poreda 19-03-2008 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959227)
HAHAHAHA

http://ekstraklasa.net/tabela.html

przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.

@Edit
Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/

HellFrycek 19-03-2008 12:24

Polonia Bytom Rox!

Kacperka 19-03-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1959359)
Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.

@Edit
Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/

LoL xD Paosoapspa ze komu lize dupe ?:>
"Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj."
Drugi gorti? hauidshuadh I nie mieszkam na wsi tak btw ^^

oVvN3eR 19-03-2008 12:32

..........

Kacperka 19-03-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959523)
Nie 2 Gorti , tylko 2 twój stary :):):)

Huashduauhs jaki na tym forum sie zal robi.. Kurwa ty jakies dziecko z piaskownicy chyba jestes.. Jeszcze niedawno wjezdzali na doskonalego ze na starych wjezdza a teraz to samo robi :baby: haha jaki tu jest zal omg 8o

Boromir_Silvera 19-03-2008 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959227)
HAHAHAHA

http://ekstraklasa.net/tabela.html

przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]

Michael Rzotkiewka 19-03-2008 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1959573)
Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]

KORUPTER korona kielce?

oVvN3eR 19-03-2008 13:53

..........

Kacperka 19-03-2008 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959604)
No i?
To ty chcesz być pro wyzywając mnie...
Będe pisał co chce i mam wyjebane na takich frajerów jak ty : >

Btw.
Po chuj chcesz inva do S.A , nie lepiej iść do Deosity gildi i dokończyć lizanie dupy?:>

JA CHCE INVA DO S.A? LoL? HUASDHUAHSDUASDUH :cup: OmG!!! zal..
Ja chce byc pro wyzywajac cie? ja cie wyzwalem? aa no to chyba wyzwalem ciebie tym ze porownalem do ciebie neo o.O kurde to sorry..;(

A to ze masz wyjebane na takich frajerow jak ja to piszesz prawie co wypowiedz wiec mozesz sobie juz tego darowac...

A co do Deosity to nawet nie wiesz jak bylo a pierdolisz :D najlepsze jest to ze to jest jedyny br z ktorym gadalem na msn i nawet pro u niego nie mialem oficjalnego, a ty piszesz z polowa hlvli z tego serva i lziesz im dupe ze mala bania i mi tu wypominasz jedna deosite lol:D Nawet chyba nie wiesz ile br ma juz ciebie dosyc.. ;(

oVvN3eR 19-03-2008 14:31

..........

HellFrycek 19-03-2008 14:38

@up

Przyklady ?yyy...no to np. mi^^ hsaudausdashd

Boromir_Silvera 19-03-2008 14:48

@gorti
to, ze lizesz dupe to prawda np. temu neoxterowi albo gobryslowi :baby:

@down
teraz jego moze i friend, a na poczatku mu lizal dupe...

Mendolina 19-03-2008 14:55

@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.

oVvN3eR 19-03-2008 15:14

..........

Michael Rzotkiewka 19-03-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1959684)
@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.

Zdaje sie ze Neoxter jest mlody w rl, bo tam ktos na forum.tibia.com mu zyczenia skladal jak mial urodziny :D no ale to spoko koles, jak otsa stawialem to tez tam gral i normalnie sie nie znalismy a on do mnie 'bro' jechal.:p

Co do tej niby wojny barinasow z ftp - http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2063731
"Its ridiculus, we are not in a war or even in troubles with eachother.
It was some mistakes, and its solved already."

A tak w ogole to dzis 18:30 puchar ekstraklasy Legia - Wisla, JAZDA JAZDA JAZDA Biala Gwiazda :D moze wreszcie Skorza wystawi pierwszy sklad >.>

@edit
@up
A mowiles ze nigdy nie sharowales :C

Kacperka 19-03-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959651)
A ty ciągle zaprzeczasz prawdzie o Deosicie..
Nawet nettona mówił że podlizujesz sie deosicie ale ty se wmawiasz że tak nie było.. No ale spoko.

Pierdolisz tak ciągle i ciągle że liże każdemu dupe.
Przykłady plx ;x

Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!

I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...

A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...

I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:

@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/

Mendolina 19-03-2008 15:27

@Kacperka
Wyloozuj, Destroyerem sam wlazłem do Deosity gildii. A wiesz po co? To się domyśl, a jak się domyślisz to nie pisz tego publicznie ^.-.

poreda 19-03-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959725)
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!

I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...

A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...

I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:

@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/

EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.

Kacperka 19-03-2008 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1959741)
EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.

Omg chyba tylko sklonnosci i to na 30 lvlu ~ jak jeszcze nie wiedzialem co tu UH chyba -.- i zalatwilem kilku osoba unhunta dzieki temu -.- a nie to co gorti robi.. to co ten idiota robi to tylko chyba ja wiem on i jeszcze kilka osob... zal poprostu kurwa zal... Nie chce mi sie pisac o takich rzeczach na forum bo i tak ta menda jebana wszystko zaprzeczy troche powyzywa starych i wyjdzie ze ja klamie.. jak zwykle jest z takimi dziecmi kurwa..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39.