![]() |
Cytuj:
A co do tego "Pogon szczecinska a nie brazylijska to myslalem ze to tylko w zachodniopomorskim a nie w calej polsce slychac o.O" I tak pogon rox <3 A nie jakas Śródź hehe xD |
Cytuj:
@Edit Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/ |
Polonia Bytom Rox!
|
Cytuj:
"Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj." Drugi gorti? hauidshuadh I nie mieszkam na wsi tak btw ^^ |
..........
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..........
|
Cytuj:
Ja chce byc pro wyzywajac cie? ja cie wyzwalem? aa no to chyba wyzwalem ciebie tym ze porownalem do ciebie neo o.O kurde to sorry..;( A to ze masz wyjebane na takich frajerow jak ja to piszesz prawie co wypowiedz wiec mozesz sobie juz tego darowac... A co do Deosity to nawet nie wiesz jak bylo a pierdolisz :D najlepsze jest to ze to jest jedyny br z ktorym gadalem na msn i nawet pro u niego nie mialem oficjalnego, a ty piszesz z polowa hlvli z tego serva i lziesz im dupe ze mala bania i mi tu wypominasz jedna deosite lol:D Nawet chyba nie wiesz ile br ma juz ciebie dosyc.. ;( |
..........
|
@up
Przyklady ?yyy...no to np. mi^^ hsaudausdashd |
@gorti
to, ze lizesz dupe to prawda np. temu neoxterowi albo gobryslowi :baby: @down teraz jego moze i friend, a na poczatku mu lizal dupe... |
@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej. |
..........
|
Cytuj:
Co do tej niby wojny barinasow z ftp - http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2063731 "Its ridiculus, we are not in a war or even in troubles with eachother. It was some mistakes, and its solved already." A tak w ogole to dzis 18:30 puchar ekstraklasy Legia - Wisla, JAZDA JAZDA JAZDA Biala Gwiazda :D moze wreszcie Skorza wystawi pierwszy sklad >.> @edit @up A mowiles ze nigdy nie sharowales :C |
Cytuj:
I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany... A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl... I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby: @Royal On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/ |
@Kacperka
Wyloozuj, Destroyerem sam wlazłem do Deosity gildii. A wiesz po co? To się domyśl, a jak się domyślisz to nie pisz tego publicznie ^.-. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |