![]() |
@Hardclan
Bobi to jest ich rl i oni nie stana sie wrogami na rl bo w wojnie beda walczyc po przeciwnych stronach ( i nie wpadna po nich tylko mozliwe ze sie spotkaja). A Dasol w poscie napisal jaki jest powod wiec nie wiem czemu szukacie innych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Zgadzam sie z Toba ;). |
19:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Smo Ki. He was killed by Xavrass.
Ojej ;( I Raldric z guldi sobie poszedl ;< Co tu sie wyrabia xdddddd |
Smo ki.... moze to byl Spy? xD
a co z Raldric'em? |
Cytuj:
A Sa to za co go chcieli zabic? X( |
@up
Gz xdddd. Sa chcieli zabic pewnie dlatego, ze byl w gildi Oracle, ktora sie pozniej polaczyla z Repertic i powstalo Rise ;)No a gildia Oracle miala wojne przeciwko Oath wiec sprawa jasna. |
jakies ob sie szykuje??? bo ludzie z Eternitas stali przed dp thais
|
@ Carlos
Wezcie nic nie robcie moze sami sie wybija? Oficjalnym powodem zabicia Smokiego jest to, ze jest debilem. Slowa Russela XDDD |
Cytuj:
tak najlepiej spierdolic hahahaha |
Radric pytany o to czy dolaczy do guldi Dasola powiedzial, nie.
Payment sie szykuje? XD B) |
Cytuj:
W końcu się sprawdziło :cup: Kiedy padnie Saweh?XD :evul: |
Russel sam jest debilem ale co ja mu poradze na to :d A przy nim reszta etenitasow staje sie debilami ;)
19:54 Druid Carlos [84]: haha 19:54 Smo Ki [88]: fuck russel 19:54 Smo Ki [88]: serious 19:54 Druid Carlos [84]: yeyeye 19:54 Smo Ki [88]: u dont believe? 19:54 Smo Ki [88]: lol 19:54 Druid Carlos [84]: ye i dont |
Russel nie lubil tego czlowieka od bardzo dawna, wiec sie nie dziwie ze w koncu go zabil.
A to ze taki raldric odszedl z gildi to bardzo dobrze, bo takich ludzi nie potrzebujemy:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W takim razie sorry, nie wiedziałem, bo nie gram na Morganie od dawna.
|
Feb 10 2008, 11:42:35 CET Killed at Level 91 by Gebhard
and by Kafarotwaty Kafar Van Dam |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |