![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wiszu daj im ponapinac na forum -.- a ty kur.wa na askare chodź .!
:evul: |
Cytuj:
|
za to gracze z Furory dobrze umieją to wykorzystać podczas gry waszymi charami
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...1#post22471241
Jak sie bawimy w banowanie to prosze bardzo :) Czekam na spam ponieważ temat potrzbuje być odświeżany. |
Cytuj:
@Wieczny Mhm Duzo osob to nie ma bana max z 10 xD Co do Adama to zwykly pech xD Nie lvl zdobi gracza xD i takie podsumowanie jak na moje sprobujcie sami ogarnac charami bo Katrilla powinna na emeryture przejsc |
Cytuj:
2. Przewaga lv nie ma nic do rzeczy, nie przy takich możliwościach jakie mają obydwie gildie. 3. Nie w całości, ale w dużej mierze, a jak dotąd nie robicie za wiele, by pomóc im wylecieć. 4. Ponad 30 osób z Flow ma bana/deletion warning, co przy 100 osobach w gildii daje 30% - uważasz, że to mało? Fujareczka jeszcze mlaśnie tu i tam i wasz GM pobanuje więcej osób, więc relaaaaaax. :mag: |
Szczególnie pozdrawiam kochanym abcokow aka Anubis i Azylus poniewaz znam dane pierwszych ownerow a wiecie czym to sie konczy prawda :)?
|
ike, kenami, cinek, czookapik, mudry, wichura ~~
jak wg was to mało to pozdro&poćwicz. to jednak połowa main teamu, więc shut your morda. rok sie nie skończył, a cały rok ma być chujowy dla botterów, więc pośmiejemy sie jak avisów będą banować |
tak czy siak wojne prze*******a*ie :( My expimy Wy padacie :( wiec koniec tematu
|
HAHAHAHAH
Arcano HAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHHA NICE POST Xd Nie chce nic mowic ale cala wasza gildia powinna dostac bany za kupno chara lub oddwanie furorze xDDDDDD HAHAHAHAHAH Sad but true :):cup: Mhm Ty im grozisz? XD!!! |
Gdzie Czookapik ma niby bana ?:p
|
Uświadamiam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurwa mać "cała wasza gildia powinna dostać bana"
TY PIERDOLONY W DUPĘ HIPOKRYTO!!! No bez kitu nie mogę, dam sobie ręce poucinać, że KAŻDA postać z Avis była sharowana. Bez kitu, mogłaby przyjść na ten zapomniany przez Boga serwer trzecia siła i wypierdolić was wszystkich w kosmos... |
O kurde nie skapanlem sie ze ten cytat z mojego postu.. !
Foch :( Nie jestem Pier*olonym Hipokryta ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |