![]() |
W nowego fajnala? A po co?
|
@up
Jak to po co? Po to by pograc. o.O |
Ej, ludzie jaka to była gra, w kturej strzelało się w żołnierzy karabinem, i były jeszcze zombie i taka broń do rzucania skrzynkami, msg fast bo chce zagrać!!!!
|
Cytuj:
|
:glupek: Lol, to było 3D :baby:.To nei to, mario jest dla czildów :baby: i dzieci neo :cup:. |
Kolega sie pomylil, to byl Wario Land. (super mario land 3)
|
Ehehhe, ale wy głupi jesteście:baby:.
Już znalazłem tą grę i to był Half-life 2 :cup::cup::cup::cup::cup:. |
http://img101.imageshack.us/img101/358/rac.png
A więc. Jest to screen z gry Ratchet and Clank - Tools of Destruction. Mam pytania takie jak na screenie. Aha i jeszcze jedno. Czy ktoś przeszedł grę i ma wszystkie Skill Pointsy i ma wszystkie cheaty? A czy one działają jeśli się ich nie odkryło? Jeśli tak to prosiłbym o wszystkie te cheaty w postaci legendy: [] - kwadrat X - iks ;D O - kółko /\ - trójkąt R1 - nie muszę mówić R2 - J.W L1 - J.W L2 - J.W RO - prawy analog LO - lewy analog Z góry dziękuję. Edit: Ok. Już wiem że to jest Chalenge Mode [chyba tak się to piszę],a ten skin to armor + cheat na "Ratchet Big Head" ale wciąż nie wiem jak można mieć tyle hp i ammo,oraz proszę o czity. |
Cytuj:
|
Graj w starcrafta i przestań zrzędzić!
|
go hejt ale wole warcrafta.
takie zebym mogl pograc po nocach w singla. ile mozna katowac herosy ^^ |
nwn 1 i 2, kotory( 1 i 2) , icewind dale, mw 1 i 2 ... company of heroes?
|
Cytuj:
Jak bym sobie pograł w Tools of Destruction...ihihi. Jak The lost Frontier było niewypałem, niestety. Mimo że to Jak, to nie mogłem się zmusić, żeby przejść. Jednak z tego, co widzę, to Tools of Destruction trzyma poziom poprzednich Ratchetów (we wszystkie, oprócz spin offów, grałem :D). Ktoś wie coś o jakichkolwiek kontynuacjach Sly Cooper? Następną część tej gry też bym chętnie zobaczył :D |
Jak nie masz to mogę ci przesłać + Quest for Booty i Crack in Time ;D
|
lol, ja polecam Dominioms 3 :cup:. Co prawda grafika jest kiepska i :baby: mogą narzekać, ale jest fajne, jesteś bogiem, jest durzo 8o8o ras do wyboru, mozesz być undeadami i wogóle :cup:, a twuj bóg może być :D:D Gargulcem, fonttanom, Lordem wojny i tkaimi tma, i w ogóle jest jeszcze multi, tylko nie wydali tego w Polsce :(:(:(:(:(:(:(, więc muśisz ściągnąć 8o.
|
Cytuj:
SHOOP DA WHOOP O o /¯¯/_o___o_____o___o___o____o_ __o_____ \__\¯¯o¯¯¯o¯¯o¯¯¯¯o¯¯o¯¯¯¯¯o¯¯ Dyzmózgia (Nie wiem jak to się pisze :confused:) powinna być karalna :/ A teraz - Wypierd*laj. Warto kupić BC 2 ? Bo dla samych tekstów jej nie kupie, choć jest warto ;) Jakie to ma Plusy/minusy ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli lubisz troche mniejsze i bardziej dynamiczne mapy, filmowy klimat i piechote z dodatkiem pojazdow - bierz BC2. Plusy - multi, ktore jest naprawde swietne. |
Cytuj:
Jak jeszcze trochę gry stanieją, to może kupię, ale wszystko trzeba jeszcze obczaić :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |