![]() |
co tam 2x p-arm a posłuchaj mojej historji poszłem na ds i się zagapiłem na TV paczyłem lał mnie po 5-10-11-2 i nagle pacze dead i wypadły mi bohy i k-legsy ale i tak tam nikt w to miejsce niechodził a to było w ghoustlandzie ale czmychnołem i :cup: Yeahhhh....!!!! nikt nie przyszedł i happy end.
|
Tomo
Mi najlepszego to wypadlo 5 bp up i boh ;/ ale odzyskalem to po 20 min :):D
|
Postman hut :(. Zabił mnie 101 elite knight :(. Na dodatek thief zabrał mojego postman huta (nie ten co mnie zabił.) Miałem go 1 godzine ;( i 3k ;( a 30 minut wcześniej crown helmet (lag na guardach). Odzyskałem potem tego crown :D
|
a ze mnie wypadla tylko duma no i pare k po tym jak poszlem na cyce najtem sklle 60/60(laggggggggg i like that)
|
Crown helmet
Mi wypadly wczoraj (24.12.2005) crown helmet ( mialem 8 lvl i kozaczylem eq ;D ) Zabijając PK który mnie zabil, ap ozniej on sie zalogowal na inna postac i mnie dednol :P . Tak sie wkórzylem że zaczolem grac starym druidem. Kiedys wyrzucilem nim snakebite rod bo myslalem ze to do niczego ;p. Kupilem sobie nowa ( juz raz wziolem od lidera gildi druidów ) ale tym razem wiedzialem ze strzela poisonem ;p . Stracilem jeszcze noble armor gdyz ludzie mysleli ze mam fire axe a tak naprawde go niemialem :confused:
PS. Noble armor odkupilem za 1k + jakies pierdoły typu doll PS2. Teraz zbieram na blue robe a jak mi wypadnie to kupie noble armor :D |
Cytuj:
jak mi nie wierzysz to sprawdź se mnie na tibia.com (ja moim palkiem nigdy nie dedłem, a moim starym zhackowanym knightem wypadł mi BP z 50kilkoma gp, battle axe 1 UH (uleczyłbym sie gdybym miał 4 mlv :)) chain armor i lina... i mój ulubiony brązowy BP dostępny tylko w thais ;( |
p
A mi poleciało blue robe i bohy ale odzyskalem ^^
|
Smierc Najgorsz zecz w tibie ;(
Moja najlepsza zecz jaka stracilem w tibi to plate set.Kiedys jak Mialem haka to cale eq stracilem i 20 k z 19 lvl :(
|
ja zginalem bo mnie pewien hu.. zablokowal przed dwarf guardami 3 x( to wypadł tylko plecak noi troche lvla i skilla spadło
|
Mi wypadły nowiutkie p-legs :(... Oczywiście przez PK... :( Kupiłem je za sporą sumkę, a straciłem po 10 min... NIECH NO JA GO TYLKO DORWĘ X(
|
ja na przyklad pozyczylem od kumpla 10k na fsa.....poszedlem na soldy i mnie 30 druid pk z redem zabil....fs poszedl sie ***ac :)
|
mi przez pkownca blue robe wyleciel myslalem ze sie zalamie ale nie :P :baby:
|
Mi niestety ale BOH-y wypadly ....Grrr. porazka za 60 k
|
Wczoraj k-legi z uhmakera :(
|
mi wypadl k armor, t ring stracilem lootbaga (wartosc przynajmniej 2k),500gp w kasie i bp ih ;(
(katedra plx) |
Cytuj:
|
Fs :/
Mi wypadl kiedys FS przy smierci :/
|
ja na szczescie zadko deduje i nic mi nie wypadlo, ale kiedys, kiedy bylem newbie mialem na rooku 700 gp 8 lvl, juz chcialem wychodzic, ale moj kumpel poprosil mnie zebym zrobil mu quest na carlin sworda (wczesniej niewykonalem) wiec sobie ide, schodze na sam dul i mnie mino otoczyly :( nie mialem jak uciec i katana oraz 700 gp wziely w leb :(, wscieklem sie i zaczelem grac na Open ***** ****** (slowa nie dozwolone na forum xD) ale znowu gram na normal i juz mi nic nie wypada, a jeszcze cos, kiedys pozyczylem kumplowi serpent sworda, a on 3 razy dednal ale na szczescie stracil duzo z eq, ale nie moj sword, potem mial jescze 5 dedow, bo na 10 jakims cudem zaszedl na PoH i sie uparl ze pokona tam GSa (debil nie)
|
Mi nie dawno wypadl dragon shield plate armor i bp ( a w nim rzeczy z questa :()
a inna postacia dostalem hacka i stracile fs dragon shield plate set dark helmet i okolo 10 k (no i z lvl 18 na 8 :() |
Ja straciłem kiedyś devil helmet, knight armor, plate legs i 2 bp uh+3 bp hmm
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |