![]() |
Bo masz powtorzyc taki jaki wpisałes...
|
@up
A już chyba łapie... dzięki za informacje. |
Po jakiejś godzinie na JQ xD
@down: No wpisz ten PIN co wcześniej wpisałeś! @2xdown: Ale trzeba mieć 13 lat żeby w nią grać xD |
Gdy wpisuje swoje pasy i ID pokazyje mi się napis "Self-verification system is now active."
@down Tłumaczenie "System Samosprawdzenia jest teraz aktywny " I co mi to daje ? |
Człowieku, ta gra jest pisana pod kątem 10letnich dzieci. Jest niesamowicie prosta w obsłudze... Pomyśl, weź słownik, pokombinuj... sam! To nie takie trudne. :F
|
@X-Zero
Jak tam się dostac? :D Na jakim serwerze grasz? Ja mam 27 lvl i jeszcze ani razu tam nie byłem :P wiem chyba że to jest jakiś party quest |
Gram na Broa, to jest Jump Quest, a nie Patry quest ;p
Jak się dostać: Idziesz do Kerning, gadasz z Shumi <przy stacji> i bierzesz od niej questa. Później wchodzisz na stacje, gadasz z typem co trzyma bilety. Kupujesz od niego bilet (do pierwszego JQ za 500 meso), klikasz dwa razy na ostatni kasownik. No i zaczyna się zabawa :D |
JQ są nie dla mnie ;x tracę cierpliwość po 10 minutach.
|
Ja JQ wręcz uwielbiam ;] Btw.zaraz 44 ;dd
|
wytłumaczy mi ktoś czemu maple europe wyłącza się gdy wybiorę postać?
PS:maple story(to inne jak ono się tam nazywało?)mi nie chodzi przez kartę graficzną jak już ktoś napisał |
Cytuj:
|
Cytuj:
@misza blue master napisał żeby grać w maple europe w tym drugim maple story nawet menu się nie włączało |
@up: dziwnym trafem niektórzy to czytają. Ale po co mają ci odpowiadać, jeśli sam to robisz?
|
Cytuj:
Ale fajniej jest z kimś - można się pośmiać itp. ;p @topic: Heh, nieźle mi się stan pieniężny waha :D Dzisiaj rano miałem z 90k...wykonałem questa (musiałem bić bardzo mocne potwory jak dla mnie, więc wydałem sporo kasy, ale - wykonałem go!) i zostało mi 30k... no i expię i kupuję poty, aż nagle stan 9k...No i trzeba było się poświęcić xD - sprzedałem moje 16 (czy 15) cukierków(Necromantor- sorry że Ci ich nie sprzedałem, ale potrzebowałem pilnie tą kasę), no i 138k xD http://img147.imageshack.us/img147/1566/beztytuule6.png @down: Nawet nie wiesz jak teraz jest -.- @3xdown: Kto Ty? :O Chyba nie... |
PISZE DUZYMI LITERAMI BO TO WAZNE
NIE RADZE TAM GRAC , MIALEM TAM OKOLO 20 LV I GDZIE NIE WCHODZILEM TO WIDZIALEM BOTA CO WALIL Z ROGU MAPY WE WSZYSTKIE POTWORY NA MAPIE I ZBIERALI LOOTA Z CALEJ MAPY... Taa gra nie ma sensu jak nikt tam nie pilnuje |
@Up: Serwer? Ja dziś na Broa spotkałem tylko dwóch, dzięki którym zdobyłem jakieś 8k...
|
Cytuj:
@3xup: Kogo jawidzę :D |
Cytuj:
|
Mam pytanie do Kuraja, lub innych doswiadczonych warriorow ;]. Od ktorego lvlu, oplaca sie scrollowac 2 h sword?
|
Co to jest ? Włącza się za każdym razem gdy włączam maple i wydaje mi się, że to jest ten "Program Sprawdzający" o którym pisałem na poprzedniej stronie. Jak wyłączam maple to to też się wyłącza.
Tu zdjęcie: http://img138.imageshack.us/img138/8271/cotojestxd2.jpg PS. Chyba zrezygnuje z gry na maplesea, już mi się sciąga mapleeurope ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |