Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

LIght kacper 31-08-2006 23:41

mam pytanie czy to jest na pewno cale nargor ??

Erhion 01-09-2006 07:22

Michail czy jakoś tak od tego masz przyklejony temat na tym forum! Podam ci nazwe "Tibicam" a ten debug to pewnie problem tego, że nie masz łatki 7.81 tam w tym temacie masz opisane.

Kacper też się zastanawiałem nad tym i powiem ci, że pewnie ominieli miejsca z questami bo byłby qs no i może jakiś mały korytarz przez nieuwage. Ale ogólnie całe Nargor zostało nagrane. ;)

Drzamich 01-09-2006 10:19

Cichy mac jest wielki.

Cichy 01-09-2006 12:05

Czasami pomijam niektóre miejscówki nie chcąc aby wszyscy o nich wiedzieli, czasami przeoczę jakiś pojedynczy fragment mapy. Jednak w 90% są nagrywane całe tereny.

LIght kacper 01-09-2006 12:50

mam jeszcze pytanie co do ramony w jednym miejscu w podziemiach byl teleport dokad on prowadzi ?? a i jeszcze miejsce w ktorym zaczynaliscie bylo rope place co tam jest ??

Saviour 01-09-2006 13:55

UP@ teleport prowadzi na wyspę z hydrami a rope spot do podziemi z cultystami na goromie.

Pomocny Murzyn 01-09-2006 21:26

Ja tam chciałbym zobaczyć quarów, wiem że niestety cichy nie ma ekipy :confused: ale może coś skombinuje z bake ;)

Flashman 02-09-2006 00:35

Fajne filmy chodziaz watpie czy ktos lecial by przez forbidden island po to zeby pohuncic necro xDDD Jakbys nie mial co robic czyli zwiedzil bys nowe tereny to prosilbym o odswierzenie banuty i chor. Czekam na serie Zwiedzaj miasta z Cichym :P

Erhion 02-09-2006 07:04

Ja czekam na wiele filmików ale najbadziej mnie ciekawi filmik z wyspy z wieżą Ferumbrasa bez niego samego i nowe DC - Dark Catedral, bo po update wiele się zmieniło tam. ;)

Vohihidilix 02-09-2006 15:24

Ja tam czekam na kultystów w Liberty Bay. :) Ale fakt, nowy filmik z Katedry by się przydał bo raz że w tym co teraz jest było pełno ludzi i nie było nawet wszystkich respów nagranych, filmik był chaotycznie nagrywany i nie pokazano wszystkiego. Ponadto filmik z Poh pokazujący wszystko (wraz z vampem i orc riderami) był by dobrym pomysłem. (a i Bake miał by swój hardkor :P )

Drognan 04-09-2006 11:48

Wszystkie filmiki wykonane dobrze jednak podczas zwiedzania Senji zapomnialeś o jednej dziurze z trolami :( Może nie jest to jakiś specjalnie ważny punkt ale jednak powinien znaleźć się na filmie ;) Do innych filmów nie zarzutów :)

Vohihidilix 04-09-2006 12:25

A co miejsc nie nagranych przez Cichego. Pod Port Hope jest duży cave ze swamp trollami (może nie aż taki duży jak koło Venore lub na Edron ale też duży) który nie został odryty. Cichy mam pytanie czy ty wogóle o tym wiedziałes? :D Takiego cave'a trudno przeoczyć, chyba że chciałeś to nagrać w osobnym filmie. (w co wątpie) A jeszcze na północnym zachodzi jest mały cave (a raczej obóz) z Smugglerami i Banditami, którego też nie nagrałeś. Nie wiem Cichy czy to takiej tajne, ale jak już się za coś zabierasz to rób to dokońca. ;)
Ps. Czekam na kultystów w LB. :P

..::Kochił7::.. 04-09-2006 23:36

Cichy jesteś WIELKI! Czekam tylko kiedy nagrasz nowe DC :p

Słodki 08-09-2006 19:19

Witam
chcialem sobie sciagnac pare starszych filmikow
niestety narazie znalazlem jednego ktory wygasl juz :/

53. Femor Hills

http://rapidshare.de/files/4923285/Femor_Hills.rec.html

/edit
jeszcze ten nie dziala
33. Kopalnia krasnoludów z Labiryntem

Cichy 09-09-2006 00:18

Usunięte filmiki zostały przeniesione na mój hosting, linki zaktualizowane. Dzięki za informacje.

Duch Niespokojny 09-09-2006 16:20

Oglądałem właśnie filmik z Isle of the Kings i w pewnym momencie mocno się wkurzyłeś na Fryciu Loriusa za to, że poszedł do przodku, choć kazałeś mu zostać. Powiedziałeś wtedy, że gdyby zrobił jeszcze kilka kroków do przodu, zabiłby was wszystkich. Co tam było takiego strasznego? (chodzi o miejsce w podziemiach, z uwięzionym demonem)
BTW dlaczego Sir Saneris już nie "występuje" w twoich filmikach?

@down
Przepraszam w takim razie. Choć Cichy powinien był to wyjaśnic na filmiku, a nie jeszcze wydzierał się na biednych ludzi, którzy nie mieli pojęcia o co mu chodzi :)

Saviour 09-09-2006 20:46

Zrespiłyby się 2 warlocki, już kiedyś ktoś się o to pytał :)

Cichy 10-09-2006 01:24

Odpowiadając na pytanie. Co się mogło stać - już wiesz. Na tych poziomach takie spotkanie, najprawdopodobniej wiązało by się z szybkim zgonem. A osoby które są na moich filmach lub jakichkolwiek wyprawach które prowadze wiedzą, aby wykonywać polecenia przewodnika. Zlekceważył polecenie, więc nie miał usprawiedliwienia, że nie zdawał sobie sprawy.

Saneris nie występuje w moich filmikach, gdyż już nie gra w Tibię, a jego konto zostało sprzedane. Teraz gra na tym koncie inna osoba z którą nie mam nic wspólnego.

Duch Niespokojny 10-09-2006 01:36

Skoro już przy tym jesteśmy, to chciałbym prosić, żebyś czasem dokładniej wyjaśniał rzeczy, których widzowie mogą nie rozumieć. Na przykład zwiedzasz jakieś miejsce, dochodzisz do teleportu lub zejścia na dól i nagle "ok, koniec filmu, wracamy" bez żadnego wyjaśnienia co jest dalej i dlaczego nie chcesz/nie możesz tego pokazać na filmiku.

Erhion 10-09-2006 07:36

No nie wiem. Ja jakoś często widze tłumaczenie Cichego na filmach dlaczego nie idą tam lub tam. Poprostu wyłącz przyspieszenie to się dowiesz. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20.