Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Fortera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46741)

Astistan 06-03-2007 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1302941)
Niewarto brać polaków z fortery... Dlaczego? - noob's nie wliczając Galaco~ i Damiana... Gdyby wszyscy polacy 80+ weszli do Wojny to po 2-3 starciach albo by nie mieli kasy na runy itp. albo by się wypłacili...

Znawca się znalazł

Nooblet 06-03-2007 12:48

@Luppy
lol. smieszny jestes "noobie"

Luppy 06-03-2007 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nooblet (Post 1303213)
@Luppy
lol. smieszny jestes "noobie"

Eeee ? o co ci chodzi?

Nooblet 06-03-2007 14:44

Niewarto brać polaków z fortery... Dlaczego? - noob's nie wliczając Galaco~ i Damiana... Gdyby wszyscy polacy 80+ weszli do Wojny to po 2-3 starciach albo by nie mieli kasy na runy itp. albo by się wypłacili...

o to mi chodzi...slepoto...nie polacy to nooby...tylko TY O.O:baby:

Luppy 06-03-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nooblet (Post 1303325)

o to mi chodzi...slepoto...nie polacy to nooby...tylko TY O.O:baby:

A co? prawda w oczy kole?

Nooblet 06-03-2007 15:31

O.o pojebany jestes xd tyle ci powiem xd

Argen 06-03-2007 15:35

gz all ;*

najnowszy adv
http://img95.imageshack.us/img95/2581/47lvlmb5.png

a tu coś na temat ;]
http://img218.imageshack.us/img218/5...onawonyui2.png

i jeszcze raz
http://img218.imageshack.us/img218/1...nawojnyjr1.png

Adwe 06-03-2007 15:42

Nooblet podaj lepiej swój nick w tibi

Nooblet taki znawca wojen. Adwenson to n/c na 10 lvlu boi sie zrobić skula ja jestem bardzo ciekawy czy ty masz ten 10 lvl Kurwa piszesz o wojnie wyniki to kurwa weś ten 10 lvl i dojdz do wojny a nie następny post A Sath i Sorc~ ? no Kurwa nooblet podaj swój nick i wtedy sie wypowiadaj.
P.S co ma zrobienie skula do wojny albo jak Wigon powiedział nom nigdy go z pk nie widziałem <na tibi.com Adwenson=* bro a wogle go nie znam... mówi że widział mnei w ank kilka razy a so mam stać pod dp i podniecać sieze skulem ?
A co do noobleta to ma z 200 lvl bo dobry z niego kozak tylko ze nicku swojego nie poda bo moze stracic 10 lvl :/

Adwe 06-03-2007 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nooblet (Post 1296690)
hmm...a sorc~ i sath?

btw. popieram gawahiego~
a co do adwensona to n/c on by sie 10 lv bal zaatakowac wiec olejcie go :P

no kurwa hhahahhahaha nooblet górą!!!!!!!!!!
pierdolony zna mnie lepiej odemnie
olejcie mnie bo nooblet tak mówi
hmmm a nooblet ? hahahahahah
Ja sie boje 10 lvla zatakowac a nooblet pisze do 10 lvla: plx item bro plx
no chyba że czasem do niego 10 level zagada to mu staje
xxx[10]hunted
nooblet[6] plx no plx no pro: xxx[150] -rl and he--> best friend tibia xxx[120]

NOOBLET PALO WRACAJ NA OTSA

Pozycja4 06-03-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daroox (Post 1302935)
Łooo tera patrze Bezel zrobil sie wojownik ostry.. zrozum czlowieku ze napewno do wojny nikt nie bedzie dolaczal po twoich tekstach "boisz sie" "zesrales sie" itp. wiec jesli ludzie nie chca dolaczyc do wojny to ich nie namawiaj bo to ich sprawa jeszcze nie dawno wogule nie uczestniczyles w wojnach... gawa napisal kilka up "bo nie mial powodu", a jacy np. maja powód ludzie z Cube?

wkoncu cos zrozumialem :)

Astistan 06-03-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1303328)
A co? prawda w oczy kole?

przypominam że nie wszyscy Polacy na forterze to n00bki

Daroox 06-03-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pozycja4 (Post 1303462)
wkoncu cos zrozumialem :)

to znaczy?

Pozycja4 06-03-2007 16:28

Character Invited
billy hunter has been invited.
Ze nie warto trzymac z niektorymi polakami na forterze :)
a co do tego co mowilem to moze troche za ostro.
A luppy wez nie gadaj gdyby wszyscy polacy dolaczyli 70+ bysmy rozpierdolili vnza raz dwa ;]

Jacek Chan 06-03-2007 16:47

@Bezel, sami vnlz juz chuj mogą, ich czasy minely. Ale to prawda, że jeżeli wszyscy Polacy 70+ by dolaczyli i nie byli by noobakami :D to mielibysmy duże szanse, zeby cos tutaj znaczyc.

@Adwenson, jak możesz to napisz jeszcze raz co tam miałes do powiedzenia. Staralem sie, ale nie moge zrozumiec :(.

@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

@Luppy, ciekawe jakim charem teraz grasz. Jasne, ze jestes po stronie Langan i musiales wspomniec o Galaco jako jednym z dwóch najlepszych Polaków (Damiana nie dalo sie nie lubic :D, to prawda). 'wszyscy Polacy to noobki'. To sie mylisz. Jest bardzo dużo 'normalnych' ludzi. Napewno masz cześc racji, bo jest tu od chuja frajerów którzy przekroczyli setke, albo są blisko i myślą, że wiedzą wszystko, mogą wszystko.

Bezel, jak i ja próbowalismy Was namawiac do wstapienia, to prawda. Ale dlaczego mialem tego nie robic? Kiedy wszystko było w porzadku non stop ktos prosil, zeby mu pomóc. Kiedys odmówilem? Nie sądzę.

Baba

Pozycja4 06-03-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1303564)
@Bezel, sami vnlz juz chuj mogą, ich czasy minely. Ale to prawda, że jeżeli wszyscy Polacy 70+ by dolaczyli i nie byli by noobakami :D to mielibysmy duże szanse, zeby cos tutaj znaczyc.

@Adwenson, jak możesz to napisz jeszcze raz co tam miałes do powiedzenia. Staralem sie, ale nie moge zrozumiec :(.

@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

@Luppy, ciekawe jakim charem teraz grasz. Jasne, ze jestes po stronie Langan i musiales wspomniec o Galaco jako jednym z dwóch najlepszych Polaków (Damiana nie dalo sie nie lubic :D, to prawda). 'wszyscy Polacy to noobki'. To sie mylisz. Jest bardzo dużo 'normalnych' ludzi. Napewno masz cześc racji, bo jest tu od chuja frajerów którzy przekroczyli setke, albo są blisko i myślą, że wiedzą wszystko, mogą wszystko.

Bezel, jak i ja próbowalismy Was namawiac do wstapienia, to prawda. Ale dlaczego mialem tego nie robic? Kiedy wszystko było w porzadku non stop ktos prosil, zeby mu pomóc. Kiedys odmówilem? Nie sądzę.

Baba

kurde ty jak sie skupisz to dobzre wykminisz cos,doskonale slowa ;]

Astistan 06-03-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pozycja4 (Post 1303664)
kurde ty jak sie skupisz to dobzre wykminisz cos,doskonale slowa ;]

rzadko mu sie to zdarza xD

Luppy 06-03-2007 18:38

Puni i Khaos padli bardzo wczesnym porankiem... nie wiem jak to wyglądało ale podejrzewam że oni padli a reszta "run forest run" do pz'ta

Jacek Chan 06-03-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1303866)
Puni i Khaos padli bardzo wczesnym porankiem... nie wiem jak to wyglądało ale podejrzewam że oni padli a reszta "run forest run" do pz'ta

no padli, tak wyszło, gratz dla Excalibur. Wazok expil na 7x drag w ank. Scott, Lord Monte, Khaos i Puni poszli go atakowac. Wtedy Excalibur zaczal sie logowac i po balu. Tu jest Wasza przewaga, możecie zdobyc dobry team praktycznie w kazdej chwili, u nas juz nie jest tak łatwo :p.

BresW 06-03-2007 18:48

Noblet

TU masz dowud ze Adwe nawala ludzi :P
--> http://foteka.pl/pokaz.php?id=6332 <---

Argen 06-03-2007 18:59

@up

own3d

@offtopic

powinny tu byc zdjecia, sa dyskusje i narady...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06.