![]() |
Cytuj:
Znawca się znalazł |
@Luppy
lol. smieszny jestes "noobie" |
Cytuj:
|
Niewarto brać polaków z fortery... Dlaczego? - noob's nie wliczając Galaco~ i Damiana... Gdyby wszyscy polacy 80+ weszli do Wojny to po 2-3 starciach albo by nie mieli kasy na runy itp. albo by się wypłacili...
o to mi chodzi...slepoto...nie polacy to nooby...tylko TY O.O:baby: |
Cytuj:
|
O.o pojebany jestes xd tyle ci powiem xd
|
gz all ;*
najnowszy adv http://img95.imageshack.us/img95/2581/47lvlmb5.png a tu coś na temat ;] http://img218.imageshack.us/img218/5...onawonyui2.png i jeszcze raz http://img218.imageshack.us/img218/1...nawojnyjr1.png |
Nooblet podaj lepiej swój nick w tibi
Nooblet taki znawca wojen. Adwenson to n/c na 10 lvlu boi sie zrobić skula ja jestem bardzo ciekawy czy ty masz ten 10 lvl Kurwa piszesz o wojnie wyniki to kurwa weś ten 10 lvl i dojdz do wojny a nie następny post A Sath i Sorc~ ? no Kurwa nooblet podaj swój nick i wtedy sie wypowiadaj.
P.S co ma zrobienie skula do wojny albo jak Wigon powiedział nom nigdy go z pk nie widziałem <na tibi.com Adwenson=* bro a wogle go nie znam... mówi że widział mnei w ank kilka razy a so mam stać pod dp i podniecać sieze skulem ? A co do noobleta to ma z 200 lvl bo dobry z niego kozak tylko ze nicku swojego nie poda bo moze stracic 10 lvl :/ |
Cytuj:
pierdolony zna mnie lepiej odemnie olejcie mnie bo nooblet tak mówi hmmm a nooblet ? hahahahahah Ja sie boje 10 lvla zatakowac a nooblet pisze do 10 lvla: plx item bro plx no chyba że czasem do niego 10 level zagada to mu staje xxx[10]hunted nooblet[6] plx no plx no pro: xxx[150] -rl and he--> best friend tibia xxx[120] NOOBLET PALO WRACAJ NA OTSA |
Cytuj:
|
Cytuj:
przypominam że nie wszyscy Polacy na forterze to n00bki |
Cytuj:
|
Character Invited
billy hunter has been invited. Ze nie warto trzymac z niektorymi polakami na forterze :) a co do tego co mowilem to moze troche za ostro. A luppy wez nie gadaj gdyby wszyscy polacy dolaczyli 70+ bysmy rozpierdolili vnza raz dwa ;] |
@Bezel, sami vnlz juz chuj mogą, ich czasy minely. Ale to prawda, że jeżeli wszyscy Polacy 70+ by dolaczyli i nie byli by noobakami :D to mielibysmy duże szanse, zeby cos tutaj znaczyc.
@Adwenson, jak możesz to napisz jeszcze raz co tam miałes do powiedzenia. Staralem sie, ale nie moge zrozumiec :(. @Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles. @Luppy, ciekawe jakim charem teraz grasz. Jasne, ze jestes po stronie Langan i musiales wspomniec o Galaco jako jednym z dwóch najlepszych Polaków (Damiana nie dalo sie nie lubic :D, to prawda). 'wszyscy Polacy to noobki'. To sie mylisz. Jest bardzo dużo 'normalnych' ludzi. Napewno masz cześc racji, bo jest tu od chuja frajerów którzy przekroczyli setke, albo są blisko i myślą, że wiedzą wszystko, mogą wszystko. Bezel, jak i ja próbowalismy Was namawiac do wstapienia, to prawda. Ale dlaczego mialem tego nie robic? Kiedy wszystko było w porzadku non stop ktos prosil, zeby mu pomóc. Kiedys odmówilem? Nie sądzę. Baba |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Puni i Khaos padli bardzo wczesnym porankiem... nie wiem jak to wyglądało ale podejrzewam że oni padli a reszta "run forest run" do pz'ta
|
Cytuj:
|
|
@up
own3d @offtopic powinny tu byc zdjecia, sa dyskusje i narady... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |