![]() |
Cytuj:
|
Loozuj. Ironizowalem, moj brat mieszka we wroclawiu , ja chce tam studiowac. Respekt. Ale przyznasz ze ten tekst Kapuchy byl ostry?
Pozdro:faceoff: |
zal
drogi nevolu ja ci powiem ze ja jestem Raaful taki smiszny palek ;p
i odpimpaj sie terefere od kapuchy bo to moj rl blood bro ;} |
Cytuj:
|
testowalem cenzure xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD
|
Cytuj:
Piszesz o czyms o czym nie masz totalnego pojecia! Wg mnie to jest kolejny twoj post z serii "i'am big nób" -.^ skumaj sie z mistrzem pvp oraz jednym z bonzow furory tj. Nevolem to moze uda sie wam mnie jakos pojechać ^^ (bo to z pluciem to nie sa owe zapowiadane "rewelacyjne" bluzgi ;>). POPRZEDNIM razem zbluzgales mnie podobnie jak teraz, napisalem dluugiego posta na, ktorego nie otrzymalem odpowiedzi, czy mam to odebrac jako przyznanie mi racji i uznanie siebie za kretyna? @ligu ;*;* @nevol tak dla sprostowania, mi nie chodzilo o to ze ja bede jechal albo ktos z wrocka ale jak bluzgasz wszystkich do okola bez zadnych argumentow + jestes idiota to sie predzej czy pozniej doigrasz. @Anum a jakie to zdanie sobie wyrobiles? [= |
Cytuj:
|
@Nevol
CZlowieku zamilknij na zawsze :O Nie widzisz ze all Cie tu jada ??:> Jestes big nóp i nie zmienisz tego 0.o Pamietam jak pizgales ze swoja noobowska gildia (Concrte wave) knighta na 40 lv w siedem osob i nie daliscie rady ...rotfl :D gz pvp master ;* btw. chociaz mozesz cos napisac :) bedzie smiesznie,powiem Ci ze dola mam ale jak czytam to co piszesz to mi sie weselej robi :D "You make my day " :> |
Nie przetlumaczysz takiemu S;
|
oj chłopcy :P
|
Hehe...śmieszne to wszystko, straszycie się i wyzywacie przez jakąś wirtualną grę, a tak naprawde to wiekszosc z was jest grozna ale tylko przez internet, a tak gra jest sposobem na dowartosciowanie się w nieudanym realnym zyciu....."...Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!..."
peace ! |
Padł największy PA z Duskiness
Raaful Apr 08 2006, 01:54:57 CET Killed at Level 94 by Spoxster heheh, gz Spoxster, zabij go jeszcze pare razy :) Zasłużył sobie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@nagash ja nie napisalem ze sie bd bil ani nic takiego mialo kilku tam do niego jechac ale ja w tym udzialu nie bralem [= Cytuj:
|
Cytuj:
btw.Ostry rox;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://rapidshare.de/files/17506836/...Moczy.rec.html
Annihilator w wykonaniu: Moczykij 105 EK Katrila 125 RP Pizaro 105 RP Bafee 101 RP |
Cytuj:
Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie. [edit] a zapomnialem dodac ze post reported. Cytuj:
Cytuj:
z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina. poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |