Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Anum 06-04-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protarus
Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..

Pozdro:faceoff:

Wiesz sry ale nie cały Wrocław dobra? Jestem z tego miasta i nie zachowuje się jak oni, więc zmień troche pogląd o Wrocławiu bo mówiąc CAŁY masz też na myśli mnie czego bym nie chciał...

Protarus 06-04-2006 23:30

Loozuj. Ironizowalem, moj brat mieszka we wroclawiu , ja chce tam studiowac. Respekt. Ale przyznasz ze ten tekst Kapuchy byl ostry?

Ligu 07-04-2006 01:44

zal

drogi nevolu ja ci powiem ze ja jestem Raaful taki smiszny palek ;p
i odpimpaj sie terefere od kapuchy bo to moj rl blood bro ;}

Anum 07-04-2006 01:51

Cytuj:

Loozuj. Ironizowalem, moj brat mieszka we wroclawiu , ja chce tam studiowac. Respekt. Ale przyznasz ze ten tekst Kapuchy byl ostry?

Luzik. Co do Kapuchy już jakiś czas temu zdanie o nim sobie wyrobiłem.

Bjoern Shu 07-04-2006 14:10

testowalem cenzure xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD

Kapucha 07-04-2006 15:43

Cytuj:

Wlasnie nie fikaj nevol bo ci zrobi wjazd na chate caly wroclaw. Wpadnie banda pietnastolatkow razem z jakims przedszkolem i podstawowka to ci sie odechce... Nawet nie bedziesz wiedzial z ktorej strony zostales opluty..

Jestes załosny.

Piszesz o czyms o czym nie masz totalnego pojecia! Wg mnie to jest kolejny twoj post z serii "i'am big nób" -.^ skumaj sie z mistrzem pvp oraz jednym z bonzow furory tj. Nevolem to moze uda sie wam mnie jakos pojechać ^^ (bo to z pluciem to nie sa owe zapowiadane "rewelacyjne" bluzgi ;>). POPRZEDNIM razem zbluzgales mnie podobnie jak teraz, napisalem dluugiego posta na, ktorego nie otrzymalem odpowiedzi, czy mam to odebrac jako przyznanie mi racji i uznanie siebie za kretyna?

@ligu
;*;*

@nevol
tak dla sprostowania, mi nie chodzilo o to ze ja bede jechal albo ktos z wrocka ale jak bluzgasz wszystkich do okola bez zadnych argumentow + jestes idiota to sie predzej czy pozniej doigrasz.

@Anum
a jakie to zdanie sobie wyrobiles? [=

Anum 07-04-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
@Anum
a jakie to zdanie sobie wyrobiles? [=

Secret ;).

Dragonisek 07-04-2006 23:28

@Nevol

CZlowieku zamilknij na zawsze :O Nie widzisz ze all Cie tu jada ??:> Jestes big nóp i nie zmienisz tego 0.o
Pamietam jak pizgales ze swoja noobowska gildia (Concrte wave) knighta na 40 lv w siedem osob i nie daliscie rady ...rotfl :D gz pvp master ;*

btw. chociaz mozesz cos napisac :) bedzie smiesznie,powiem Ci ze dola mam ale jak czytam to co piszesz to mi sie weselej robi :D

"You make my day " :>

Kapucha 08-04-2006 00:27

Nie przetlumaczysz takiemu S;

Kumulus 08-04-2006 00:59

oj chłopcy :P

Nagassh 08-04-2006 10:03

Hehe...śmieszne to wszystko, straszycie się i wyzywacie przez jakąś wirtualną grę, a tak naprawde to wiekszosc z was jest grozna ale tylko przez internet, a tak gra jest sposobem na dowartosciowanie się w nieudanym realnym zyciu....."...Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!..."

peace !

DoomOver 08-04-2006 10:42

Padł największy PA z Duskiness

Raaful
Apr 08 2006, 01:54:57 CET Killed at Level 94 by Spoxster

heheh, gz Spoxster, zabij go jeszcze pare razy :) Zasłużył sobie ;)

Śmigiel 08-04-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagassh
Hehe...śmieszne to wszystko, straszycie się i wyzywacie przez jakąś wirtualną grę, a tak naprawde to wiekszosc z was jest grozna ale tylko przez internet, a tak gra jest sposobem na dowartosciowanie się w nieudanym realnym zyciu....."...Się prostuj, zdejmij bryle, wyłącz monitor!..."

peace !

Ostrego nigdy za wiele B) btw Czy to zle?? to jest normalne ze sukces w jakiejkolwiek dziedzinie dowartosciowuje czlowieka, Jesli komus w zyciu nie wychodzi a widzi ze w grze osiaga sukces to oczywiste ze nabierze pewnosci siebie...

Kapucha 08-04-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Ostrego nigdy za wiele B) btw Czy to zle?? to jest normalne ze sukces w jakiejkolwiek dziedzinie dowartosciowuje czlowieka, Jesli komus w zyciu nie wychodzi a widzi ze w grze osiaga sukces to oczywiste ze nabierze pewnosci siebie...

dlatego wlasnie tibia swieci takie sukcesy [=

@nagash
ja nie napisalem ze sie bd bil ani nic takiego mialo kilku tam do niego jechac ale ja w tym udzialu nie bralem [=

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DoomOver
Padł największy PA z Duskiness

Raaful
Apr 08 2006, 01:54:57 CET Killed at Level 94 by Spoxster

heheh, gz Spoxster, zabij go jeszcze pare razy Zasłużył sobie

czym sobie zasluzyl, masz jakis argument czy uznajesz teorie dusskines & taifun mhrok natomiast spoxster thellion pasterz bogowie?

Nagassh 08-04-2006 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel

No wlasnie ale co on z tego bedzie mial, chyba jedynie to, że stanie się idolem dla takich samych jak on-młodych maniaków bez ambicji i planów na przyszłość, ale każdy robi co chce bo kazdy ma do tego prawo...

btw.Ostry rox;)

kostooch 08-04-2006 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagassh
No wlasnie ale co on z tego bedzie mial, chyba jedynie to, że stanie się idolem dla takich samych jak on-młodych maniaków bez ambicji i planów na przyszłość, ale każdy robi co chce bo kazdy ma do tego prawo...

btw.Ostry rox;)

Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.

DoomOver 08-04-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
czym sobie zasluzyl, masz jakis argument czy uznajesz teorie dusskines & taifun mhrok natomiast spoxster thellion pasterz bogowie?

Nie dziecko, do Duskiness nic nie mam, tymbardziej nic nie mówiłem na temat Sixty Sense. Raaful raz zabił mnie bo nie chciał czekać w kolejce na expowisko, później zabił mojego kolege bez powodu (imo dla run). Więc STFU PLZ

Rolas el'Baq 08-04-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ligu
drogi nevolu ja ci powiem ze ja jestem Raaful taki smiszny palek ;p
i odpimpaj sie terefere od kapuchy bo to moj rl blood bro ;}

A ja ci poweim terefere ze nie jestes rl Raaful bo rl Raaful juz dawno sprzedal konto ew od niego kupiles old Raaful byl ze Szczecina i NIGDY nie poszedl by do *****ness

Risofek 08-04-2006 20:20

http://rapidshare.de/files/17506836/...Moczy.rec.html

Annihilator w wykonaniu:
Moczykij 105 EK
Katrila 125 RP
Pizaro 105 RP
Bafee 101 RP

Kapucha 08-04-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kostooch
Ye! Kazdy kto gra w Tibie i ma wyzszy lvl jest cieciem i kretynem, ktory nie zdaje do nastepnej klasy, nie ma rl ziomkow i dalej sobie skutecznie pieprzy zycie. Nic dodac, nic ujac.

Ja mam 80 lvl uwazam ze jest to wysoki lvl, wiec twierdzisz ze jestem przymulem etc.? zal mi Ciebie.
[edit] a zapomnialem dodac ze post reported.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DoomOver
Nie dziecko, do Duskiness nic nie mam, tymbardziej nic nie mówiłem na temat Sixty Sense. Raaful raz zabił mnie bo nie chciał czekać w kolejce na expowisko, później zabił mojego kolege bez powodu (imo dla run). Więc STFU PLZ

kto jest dziecko ten jest, ale czemu ja mialbym nim niby byc?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
A ja ci poweim terefere ze nie jestes rl Raaful bo rl Raaful juz dawno sprzedal konto ew od niego kupiles old Raaful byl ze Szczecina i NIGDY nie poszedl by do *****ness

lol zal mi Ciebie.

z tego co slyszalem graja tam we 2. (ale to tylko pogloski) jeden ma na imie bartek i jest moim rl friendem a drugi ma na imei rafal i pochodzi ze szczecina.
poznali sie na hibernie gdzie bartek (ligurup) ownerowal pewnego 120ek ktory teraz ma 80~~ lvl. a wlascicielem tej postaci byl przemek rl friend rafala. i tak oto sie poznali wiec stfu bo gadasz, a nie masz pojecia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30.