Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Top Secret Name 22-03-2006 01:35

heuhehehe fajne zdjęcie :)

http://photobucket.com/albums/a196/C...t=100_4267.jpg

Zobacz sobie draz :)

Fiszbin 22-03-2006 09:19

Db :*

Jako były członek DB, również stwierdzam, że czasy kiedy byłem w szeregach Doom Brigade były moimi najlepszymi czasami na Azurze. Najbardziej podobali mi się ludzie z tej gildi. Pamietam, że wielokrotnie kiedy expilem, przystawałem na chwilę w bezpiecznym miejscu, aby zabrac głos w dyskusji która właśnie toczyła się na GC ;o. I mimo że nie byłem czystej krwi Smokowcem czułem się tam naprawdę dobrze :P.

tajemniczy111 22-03-2006 10:09

Archangel Sera Mar 21 2006, 22:31:02 CET Killed at Level 73 by Gammbler and by Elite Crusher.
Klonor Mar 21 2006, 18:03:20 CET Killed at Level 69 by Drazharm and by Qazo.

Gz fragow...

tajemniczy111 22-03-2006 10:09

Archangel Sera Mar 21 2006, 22:31:02 CET Killed at Level 73 by Gammbler and by Elite Crusher.

Gz fragow...

Sry za podwojny post

Freaqs 22-03-2006 11:08

A tak pozatym , ciekawe czemu na azurze ceny sa tak zanizane ?
Sa starsze swiaty i tam ceny sa wieksze !

_Mioduch_ 22-03-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Dokladnie. NIe znalem Mioducha zbyt dlugo, ale tyle ile mialem ta watpliwa przyjemnosc mi wystarczylo. Przyklad cfaniaczka, ktory mysli ze mu wszystko wolno bo ma protekta ( wtedy u Urbexa teraz nie wiem).
A co do Szwedow to nie wiem czemu wiekszosc jezdzi po calym narodzie (przyklad rasizmu?). To ze w Tibii graja jak graja, to nie oznacza ze wszyscy sa tacy. Tibia to nie zycie.

My sie wogule znamy?? Jak mnie dokładnie nieznasz to o mnie niepisz....

Xavery 22-03-2006 16:16

Prawda boli ?

Ze tez Ci sie chcialo zakladac postac na Nebuli zeby ze mna pogadac.

15:03 Mioduch of Nebula: dobra widze ze mnie nieznasz i piszesz.... mam swoje powody

Moze i masz swoje powody, ale to nie oznacza, ze ci wszystko wolno np. wyzywanie kogos bez powody, zabijanie za nic. Poprostu czujesz sie bezkarny dzieki protektowi ale to juz nie moje zmartwienie bo tam nie gram. Na tym proponowalbym zakonczyc dyskusje bo nie o to chodzi w tym temacie.

wr00n 22-03-2006 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Dokładnie, a nie ktorzy ludzie o tym zapominają. Wcale bym sie nie zdziwił jak za kilka lat w telewizji bedzie trabione,ze zabil kolege bo ten mu ukradl eq.

Ta gra was omamia, nie widzicie tego ze po drugiej stronie monitora zasiada tez czlowiek i posiada takze uczucia.
Niech se kazdy przemysli to co wyzej powiedzialem i niech nei pisze komentarzy tutaj, lecz zachowa je dla siebie.

Wez ty sie ****a zastanow co ty *******isz, ok?

Qba =] 22-03-2006 18:36

Z tego co kiedyś w prasie dojrzałem, to w Chinach już kiedyś taki incydent miał miejsce. Co prawda nie była to tibia, ale koleś podprowadził drugiemu miecz porównywalny do SoV/ScA. Tamten wpadł do niego na chate i... w temple sie nie odrodził :/

Co do omamiania: niech każdy pozostawi to swojemu sumieniu, gdyby nie omamiała Ciebie, to czy siedziałbyś i pisał tu posty zamiast spotykać się ze znajomymi... ?
To tak jakby palacz zarzucał drugiemu, że tamten się truje.. :|
Po to jest to forum, żeby pisać komentarze...

_/

_Mioduch_ 22-03-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Prawda boli ?

Ze tez Ci sie chcialo zakladac postac na Nebuli zeby ze mna pogadac.

15:03 Mioduch of Nebula: dobra widze ze mnie nieznasz i piszesz.... mam swoje powody

Moze i masz swoje powody, ale to nie oznacza, ze ci wszystko wolno np. wyzywanie kogos bez powody, zabijanie za nic. Poprostu czujesz sie bezkarny dzieki protektowi ale to juz nie moje zmartwienie bo tam nie gram. Na tym proponowalbym zakonczyc dyskusje bo nie o to chodzi w tym temacie.

..... kiedy ostatnio kogos wyzywałem ?? kiedy kogos ostatnio zabiłem??We Wrzesniu moze i tak robiłem... a od pol roku zemną niegadasz wiec sie nieodzywaj...

wr00n 22-03-2006 22:11

Draz przestan mi ****a abusowac czlonkow gildi . Ziomeck stracil 60k . Wiem ze tak szybko sie zarabia i latwo ale moglbys to robic na np. casuals?

Nosso Mc'Furry 22-03-2006 23:33

Cytuj:

Gz fragow...

Śmierć za śmierć

Hail Defenders!

azura 23-03-2006 23:35

Hehehe
zaczelo sie ........
teraz keidy szwedzi odeszli to wiekszosc amlych lvli se nie po gra :dance:
jush draz zaczyna swoje PA :dance:

tajemniczy111 24-03-2006 08:31

chcecie dowód ?
Dark Etein ;]

azura 24-03-2006 19:35

Cytuj:

chcecie dowód ?
Dark Etein ;]

hahah i mowia ze swedzie pa robili a sami robia ............
temu poszlem na xerene tam takich problemow nie ma :faceoff:

_Mioduch_ 24-03-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
hahah i mowia ze swedzie pa robili a sami robia ............
temu poszlem na xerene tam takich problemow nie ma :faceoff:

n/c
..................

jed 25-03-2006 00:15

Przesadzacie troche... ;P Poprostu zapomnieliście co było, gdy szwedzi doszli do władzy. Wtedy wszyscy piardulili, że jest źle, że polacy muszą im dokopać itd. Teraz, gdy ci upragnieni polacy dominuja to wszyscy na nich najeżdżają. Mamy to chyba we krwi... Zauważcie, że z polskim rządem jest podobnie. Panują jedni to jest źle, panują drudzy to też jest źle. Mi obecna sytuacja odpowiada, może nie jest idealna, ale na pewno jest lepiej niż jak mnie szwedzi na*******ali... ;)

Pozdrawiam...

wr00n 25-03-2006 00:54

No nie no oczywscie ze polacy zachowuja sie duzo lepiej od vision i dziekuje tutaj drazowi za oczyszczenie serwera z tych *****. teraz to sa grozni tylko na mass logach. Nie mniej jednak draz moglby chociaz troche ograniczyc tluczenie niewinnych ludzi . Wiem wiem element gry cieszy jak ty jestes morderca denerwuje jednak gdy stajesz sie ofiara tyle . A co do rzadu mi zaden nie pasowal . GLOSUJCIE NA JANUSZA KORWINA MIKKE . Dziekuje za uwage.

_Mioduch_ 25-03-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed
Przesadzacie troche... ;P Poprostu zapomnieliście co było, gdy szwedzi doszli do władzy. Wtedy wszyscy piardulili, że jest źle, że polacy muszą im dokopać itd. Teraz, gdy ci upragnieni polacy dominuja to wszyscy na nich najeżdżają. Mamy to chyba we krwi... Zauważcie, że z polskim rządem jest podobnie. Panują jedni to jest źle, panują drudzy to też jest źle. Mi obecna sytuacja odpowiada, może nie jest idealna, ale na pewno jest lepiej niż jak mnie szwedzi na*******ali... ;)

Pozdrawiam...

dobrze powiedziane

azura 25-03-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Mioduch_
dobrze powiedziane

zobaczymy jak ty padniesz :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.