Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Xulorin 07-05-2006 12:18

Zgadzam się z up. Zarize pkuje bo nie ma jak już inaczej grać, okradli go no to się chłopak wku... zdenerwował ;).

Pawio 07-05-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
taa najpier sie naucz ortografii... ukonczenie podstawowki moze w tym duzo pomoc :D

a po drugie skad wiesz? moze zarize wlasnie dlateog pkuje bo juz inaczego grac nie moze? okradli go i do tego ma hunta, wiec co jeszcze moze robic?

a jak ty popierasz zlodziejstwo to szkoda ze jeszcze ciebie nie ubil, ale wszsytko przed toba :D

Okradli go, to prawda:( lecz niepowinien zniżać się do ich poziomu i zabijac za nic:p

Fabolous 07-05-2006 16:51

Coś z newsów to:

Icarus Blakkheim
May 07 2006, 14:38:35 CET Killed at Level 108 by Konda

Być może przypadek.

Blooc
Banished: until May 13 2006, 22:08:57 CET because of multi-clienting

szkodi 07-05-2006 17:41

erko

May 07 2006, 14:29:55 CET Killed at Level 56 by Toxo Yeangus

Demiphant 07-05-2006 20:36

Padli za zabicie Chris Dooma najprawdopodobniej;p Nie powiem,żeby mi ich żal było;] No więc chłopaki mają to co sobie wybrali;] A blooc grał na teście i na rl tibi mając dwa kompy w domu i tak dostał bana;/

Fabolous 07-05-2006 21:25

Z tego co sam widziałem to wiem ze Chris Doom, Blueyes-Magician i ktoś jeszcze zabili Little Dark awenger'a.

Vienek 08-05-2006 07:55

Valliants

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Miltoner 08-05-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
Icarus Blakkheim
May 07 2006, 14:38:35 CET Killed at Level 108 by Konda

I dobrze mu tak tylko dziwie sie czemu chce mu sie jeszcze grac na galanie :pppp

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Valliants

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Valliants zrobil new chara... Vallianto ;]

_PiteroS_ 08-05-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
I dobrze mu tak tylko dziwie sie czemu chce mu sie jeszcze grac na galanie :pppp

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Valliants zrobil new chara... Vallianto ;]

jestem ciekaw czy ten Vallianto przekroczy kiedykolwiek 20 lvl :P

Fabolous 08-05-2006 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
jestem ciekaw czy ten Vallianto przekroczy kiedykolwiek 20 lvl :P

A co lub kto ma w tym przeszkodzić?

Rybzor 09-05-2006 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
A co lub kto ma w tym przeszkodzić?

Moj noob char :P

Wapivos 09-05-2006 01:47

Wiesz Rybko... Z tego co wiem to masz same noob chary^.-
Gdybys jednak potrzebowal jakiejs pomocy to daj znac xD

Demiphant 09-05-2006 08:43

Keekz'Lorenzo padł od Kondy;] Ciekawe czemu

_PiteroS_ 09-05-2006 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Keekz'Lorenzo padł od Kondy;] Ciekawe czemu

bo Keekz'Lorenzo 3 lata temu powiedziel Kondzie wieczotem dziedobry, Konda zapomnial o tym do wczoraj, a jak mu sie przypomnialo to zrobil co mial zrobic.
:cup: a tak apropo to chyba nikt niezaluje tego deda :P :evul:

Rybzor 09-05-2006 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos
Wiesz Rybko... Z tego co wiem to masz same noob chary^.-
Gdybys jednak potrzebowal jakiejs pomocy to daj znac xD

Ta, moje noob chary maja Twoj lvl main chara xd

Catrishia 09-05-2006 14:05

Kto ma jakieś dobre info... Czemu Konda ma swoją gildie, Grudging swoją i Febb swoją? Są jakieś powody? Czy tak sobie se podzielili i zrobili alliance? Ostatnio nie jestem w temacie co się dzieje, więc ktoś by mógł konkrety napiać. A i jeszcze czemu Keekz padł, wie ktoś? Co to się porobiło, podzielili się na pare gildi, zabijają się a od zawsze byli razem, żeby Grudging nie był z Oenem i Kondą, albo żeby Keekz padł przez nich? Pomotało się kompletnie... wie ktoś o co chodzi? Przecież jak by teraz Unbreakable się postawiło ponownie to by mogła być masakra...

thewojtek 09-05-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia
Kto ma jakieś dobre info... Czemu Konda ma swoją gildie, Grudging swoją i Febb swoją? Są jakieś powody? Czy tak sobie se podzielili i zrobili alliance? Ostatnio nie jestem w temacie co się dzieje, więc ktoś by mógł konkrety napiać. A i jeszcze czemu Keekz padł, wie ktoś? Co to się porobiło, podzielili się na pare gildi, zabijają się a od zawsze byli razem, żeby Grudging nie był z Oenem i Kondą, albo żeby Keekz padł przez nich? Pomotało się kompletnie... wie ktoś o co chodzi? Przecież jak by teraz Unbreakable się postawiło ponownie to by mogła być masakra...

Kelika na Tibia.com napisal ze to byl przypadek podczas wykonywania HOTA, ded Keekza, Icarus jest Hunted 4 ever(napisal to na forum Kardear), dobrze tak hu.jowi -,-, o reszcie nie moge pisac na tym forum, Catri, jak cos msg w grze....

pawlon 09-05-2006 16:54

Cytuj:

keekz to przypadek mial debuga na hota, co do reszty.. hmm, to chyba nie jest dobre miejsce zeby podawac takie info, wiec bedziesz musial sie sam dowiedziec :P

ale tego za jak cos, w razie wojny, to sie zlacza to jestem raczej pewien ;)

szkoda tylko ze tutaj nie ma w sumie "dobrej strony" w wojnie. jedni nie sa lepsi od drugich. wiec nawet jak wynikinie wojna, to bez jakis duzych posilkow Un~~raczej padnie. a icarus ma na co zasluzyl, tylko glupcy przyjeli by go teraz po swojej stronie, po ostaniej zdradzie.

pozdro dla szkodiego :D (dobrze ze nie zna chara, bo bym mial hunta za planowanie wojny) :P

Demiphant 09-05-2006 17:59

Nuskei padł dzisiaj na edron dragach i to na pewno nie był przypadek;p od Kondy ofc

szkodi 09-05-2006 19:14

Cytuj:

Febb zalozyl osobna gildie i Grudg tez. Konda nie chcial brac odpowiedzialnosci za random pking febba (navoxiv i qreew). Alliance oczywiscie jest. Keko padl przy debugu na HOTa (przy 4 faraonie z kolei bodajze). Reszty powiedziec nie moge :)

@pawlon

pozdrawiam ^.^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43.