![]() |
Zgadzam się z up. Zarize pkuje bo nie ma jak już inaczej grać, okradli go no to się chłopak wku... zdenerwował ;).
|
Cytuj:
|
Coś z newsów to:
Icarus Blakkheim May 07 2006, 14:38:35 CET Killed at Level 108 by Konda Być może przypadek. Blooc Banished: until May 13 2006, 22:08:57 CET because of multi-clienting |
erko
May 07 2006, 14:29:55 CET Killed at Level 56 by Toxo Yeangus |
Padli za zabicie Chris Dooma najprawdopodobniej;p Nie powiem,żeby mi ich żal było;] No więc chłopaki mają to co sobie wybrali;] A blooc grał na teście i na rl tibi mając dwa kompy w domu i tak dostał bana;/
|
Z tego co sam widziałem to wiem ze Chris Doom, Blueyes-Magician i ktoś jeszcze zabili Little Dark awenger'a.
|
Valliants
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing |
Cytuj:
Cytuj:
Valliants zrobil new chara... Vallianto ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiesz Rybko... Z tego co wiem to masz same noob chary^.-
Gdybys jednak potrzebowal jakiejs pomocy to daj znac xD |
Keekz'Lorenzo padł od Kondy;] Ciekawe czemu
|
Cytuj:
:cup: a tak apropo to chyba nikt niezaluje tego deda :P :evul: |
Cytuj:
|
Kto ma jakieś dobre info... Czemu Konda ma swoją gildie, Grudging swoją i Febb swoją? Są jakieś powody? Czy tak sobie se podzielili i zrobili alliance? Ostatnio nie jestem w temacie co się dzieje, więc ktoś by mógł konkrety napiać. A i jeszcze czemu Keekz padł, wie ktoś? Co to się porobiło, podzielili się na pare gildi, zabijają się a od zawsze byli razem, żeby Grudging nie był z Oenem i Kondą, albo żeby Keekz padł przez nich? Pomotało się kompletnie... wie ktoś o co chodzi? Przecież jak by teraz Unbreakable się postawiło ponownie to by mogła być masakra...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale tego za jak cos, w razie wojny, to sie zlacza to jestem raczej pewien ;) szkoda tylko ze tutaj nie ma w sumie "dobrej strony" w wojnie. jedni nie sa lepsi od drugich. wiec nawet jak wynikinie wojna, to bez jakis duzych posilkow Un~~raczej padnie. a icarus ma na co zasluzyl, tylko glupcy przyjeli by go teraz po swojej stronie, po ostaniej zdradzie. pozdro dla szkodiego :D (dobrze ze nie zna chara, bo bym mial hunta za planowanie wojny) :P |
Nuskei padł dzisiaj na edron dragach i to na pewno nie był przypadek;p od Kondy ofc
|
Cytuj:
@pawlon pozdrawiam ^.^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |