Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

poreda 08-05-2006 22:08

@up
Ty myslisz ze oxy w kazdej chwili przybiegnie i pomoze, to jest jednak tylko br...
@leo
Niestety ostatnio ciec o nicku Leoozenho zabija ludzi z gildi illuminates, zabil juz pozytywnego bohatera, earl istari (nie wiem od kogo padl, ale z tego co slysze takze od wojny), i probowal ubic takze mnie lec w ostatniej chwili pomogl mi kumpel...

Zemsta 08-05-2006 23:29

ehhh, tutaj oxy nic nie da, Kaalhar Stark(juz nie gra na silv albo i w tibie) wozil sie ze ma protektora Krysa i robil mu tanie explo(4k bp to raczej tanio).Raz mu pomogl drugi raz tez a za 3 nie za 4 nie i chlopak padl z 4-5 razy 80 lev+ i sluch o nim zaginol..... To samo z oxy, ja mialem tak z Aikauzenho, niby kumpel a ma w dupie i czeka(ł) na kolejne hmm :>.

Narkoman 09-05-2006 15:56

nic tu nie ma

Qbaa 10-05-2006 10:41

kupiłem blue robe :D do jakiej glidii radzicie dojsc sorckowi na 24 lvl z 26 mlv, czy moze poexpic i podniesc mlv i dojsc do Iluminates lub gildii Carpathii?
Do Moon raczej nie ide :p

Zemsta 10-05-2006 15:45

KURW -.-

May 09 2006, 07:50:34 CET Killed at Level 45 by a dragon

KURW-.-

Dolor 10-05-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qbaa
kupiłem blue robe :D do jakiej glidii radzicie dojsc sorckowi na 24 lvl z 26 mlv, czy moze poexpic i podniesc mlv i dojsc do Iluminates lub gildii Carpathii?
Do Moon raczej nie ide :p

Do Moon na pewno nie dojdziesz chyba że wbijesz odpowiedni lvl

poreda 11-05-2006 15:31

@up
Powiedzial chyba ze do moon nie idzie...

Jest nowa gildia Evul Cannibals, Fantom jest liderem ja vickiem jezeli ktos chce to pisac do mnie (40lv+).

Rekin Master 11-05-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
@up

Jest nowa gildia Evul Cannibals, Fantom jest liderem ja vickiem jezeli ktos chce to pisac do mnie (40lv+).

invitnij mnie jak mnie moon w***** to dojde :)

Lenidas 12-05-2006 00:26

Zmieniono.... bo zmieniono

Pozdrawiam

Dolor 12-05-2006 08:21

Cytuj:

@up

Wiem co napisał.
Ja mu tylko odpowiedziałem.

poreda 13-05-2006 13:06

Dzisiaj wybuchla niemila sytuacja. Pare dni temu klukens powiedzial ze padne, postanowilem go za to ubic i poprosilem fantoma. Zabilismy go wypadly bohy i rh, a kluk zapowiedzial wojne...

Qbaa 13-05-2006 16:25

a ktoś kiedyś napisał że Moon nie prowadzi wojen bo jest pokojowo nastawiona :D to dobrze wreszcie bedzie ciekawie 8o

Zemsta 13-05-2006 19:15

Widac ze Moon jest pewne jak cholera :]

Rekin Master 13-05-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zemsta
Widac ze Moon jest pewne jak cholera :]

widac ze jestes zmienny jak kobieta...wpierw byles w moon i chciales zabic qweza a teraz co...ogromna przemiana i wogole z jakiego powoduu zabiliscie klukensa??trzeba bylo pomyslec ze zabicie lidera jakiejs gildi zpowoduje cos...
nie mam ochoty sie z toba bic<znamy sie prawie rok> ani z carpa,qwezem i wyswitem

poreda 13-05-2006 21:40

Ja juz w wojnie nie uczestnicze ide do Dubana, to spoko ziom jest ;D

Zemsta 13-05-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
widac ze jestes zmienny jak kobieta...wpierw byles w moon i chciales zabic qweza a teraz co...ogromna przemiana i wogole z jakiego powoduu zabiliscie klukensa??trzeba bylo pomyslec ze zabicie lidera jakiejs gildi zpowoduje cos...
nie mam ochoty sie z toba bic<znamy sie prawie rok> ani z carpa,qwezem i wyswitem

A czy ja go zabilem?
A czy ja powiedzialem ze Qweza nie ubije?

Nalogowiec 13-05-2006 23:59

Cytuj:

Ja juz w wojnie nie uczestnicze ide do Dubana, to spoko ziom jest ;D

tak to jest zachowanie prawdziwego kumpla. prosi cie o pomoc w zabiciu kolesia ty dajesz mu polowe loota on wychodzi z twojej gildii i udaje ze nic nie zrobil.
zaluje ze ci pomagalem bo do klukensa mozna powiedziec ze nic nie mam.
wlasnie widac jak odwdziecza sie kumpel

Duba'Evil 14-05-2006 00:17

LoL pewnie polowa ze silvery mnie nie pamieta ale to ja Dubanwlkp legenda !! ;p

Poreda sry ze nieraz nie odpisuje ale pierdolone nooby spamuja... ;p

Rekin masz wojne napisz do mnie mam dobrego bota ;)

Umnie nudno niedlugo udezam Anihilatora mam nadzieje ze bedzie dobrze ;p

P.S duzy ten temat az sie odechcewa czytac lol

Zemsta 14-05-2006 01:15

No, jak dobrze cie widziec :]
Moze mnie niepamientasz ale to ja mati marczako :]

poreda 14-05-2006 10:09

@Fantom
Ehh... Duzo osob mi mowi to samo i co ja mam zrobic w tej sytuacji? Kazdy mowi nie zadawaj sie z fantomem bo to ten ch** L... Wczoraj poklucilem sie z Lenidasem i Sewerym i postanowilem odejsc z serva, czxasami wejde i pomoge wam kogos ubic...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.