Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Luuki 17-07-2006 10:51

Ja znalazlem bag wypchany roznego rodzaju hammerami steel helmetami chain armorami i takimi innymi armorami. Ale sie ucieszyłem:D

Sebastianky 17-07-2006 11:20

ja znalazlem crown armor pod dzewkem w ab :P

Jacek Zadumny 17-07-2006 17:23

!To był fart!:]

Najlepszym przedmiotem jaki znalazłem na Rooku to: copper shield, mace i sword. Na Mainie byłem zaskoczonym swoim szczęściem: Ktoś wrzucił do dziury z Ratem koło Venore worek. Z niechcenia podeszłem i zgadnijcie co znalazłem? W worku leżał bright sword, worek halbard i chyba z 4,5k. Niewiem kto wrzucił tam ten worek ale musiała to być wysokopoziomiowiec.

neonowy1 18-07-2006 11:58

A ja na rooku chane armor a na mainie plate armor i dwarfen shield 8o

Teh Centix 18-07-2006 13:59

Ok, to moja historja...
24 listopad 2005 - hack
Dostalem od kumpli jakies tam itemki zeby moc wystartowac od poczatku, runkowalem, az wkacu, kupilem 10 sqm domeq w carlin i polozylem w niego zarobione 50k tak ze se lezalo i ladnie wygladalo :P
Pozniej chodze po carlin i robie rozne glopoty z nudow (example - szachy etc :P)
Ide do depo po czarnego konika szachowego, patrze na dachu zaraz obok sklepu miesnego na dachu lezy DSM,C Legi, skullstaff, AOL, RH Demon shield, Dragon Shield i Bohy, mysle sobie pewnie jakas wiara weszla na dach i szpanuja itemkami, i sobie pomyslalem ze sam chcialbym miec takie oO
Nagle patrze i C Legi leza na DSMie, oho? cos mi nie pasuje, patrze opis you see crown legs etc, szybko exani hur up i pozwijalem wszystko, cal zadowolony wrzucilem i ulozylem wszystko ladnie w domku...Cacy wszystko zadowolony dzwonie do kumpla zeby wbil, to mu pokaze jakiego farta mialem ze kolo jakis musial konczyc gre i powrzocal itemki na dach...
Oczywiscie niecaly tydzien pozniej jak mialem zamiar sprzedac to wsyztko bo i tak sie nei przyda...Wyszedlem na spacer z psem, wracam...Hack.
Koniec!
P.S. teraz juz normalnie wsyztsko ladnie rozkrecone :P

blontmatys 18-07-2006 14:36

p-armor :P

MiXer 18-07-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teh Centix
Ok, to moja historja...
24 listopad 2005 - hack
Dostalem od kumpli jakies tam itemki zeby moc wystartowac od poczatku, runkowalem, az wkacu, kupilem 10 sqm domeq w carlin i polozylem w niego zarobione 50k tak ze se lezalo i ladnie wygladalo :P
Pozniej chodze po carlin i robie rozne glopoty z nudow (example - szachy etc :P)
Ide do depo po czarnego konika szachowego, patrze na dachu zaraz obok sklepu miesnego na dachu lezy DSM,C Legi, skullstaff, AOL, RH Demon shield, Dragon Shield i Bohy, mysle sobie pewnie jakas wiara weszla na dach i szpanuja itemkami, i sobie pomyslalem ze sam chcialbym miec takie oO
Nagle patrze i C Legi leza na DSMie, oho? cos mi nie pasuje, patrze opis you see crown legs etc, szybko exani hur up i pozwijalem wszystko, cal zadowolony wrzucilem i ulozylem wszystko ladnie w domku...Cacy wszystko zadowolony dzwonie do kumpla zeby wbil, to mu pokaze jakiego farta mialem ze kolo jakis musial konczyc gre i powrzocal itemki na dach...
Oczywiscie niecaly tydzien pozniej jak mialem zamiar sprzedac to wsyztko bo i tak sie nei przyda...Wyszedlem na spacer z psem, wracam...Hack.
Koniec!
P.S. teraz juz normalnie wsyztsko ladnie rozkrecone :P

A aj wżetłem to zkarpca inpetartora Kazordon!!111

Nie wiem czym tu się szpanuje???

Nyksus 18-07-2006 17:01

Re:

Ja znalazłem na rooku ciała graczy gdzie pełno kasy. Ale tak nie licząc tego to Mace xD

A na mainie to były lootbagi i raz dragon shield ;)

Dawny wojownik 18-07-2006 18:02

ja znalazłem pełno lootbaguw(ach te dobre miejsca) o wartości około 25~30 k

z pojedynczych to d hamera w dedzie

Ko$moZ 18-07-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grizli
w depo w ab na samej gorze byl parcel a w nim 80bp UH , wh - worrior helmet i k-set !!

Taa a ja ci niw wierze. 8 BP UH tak ale nie 80 :P

Aynahanir 18-07-2006 20:53

gdzieś napisałem posta, ale nie chce mi się szukać żeby edita zrobić bo i tak nikt nie zauważy.

2 minuty temu znalazłem platynkę w sklepie koło depo! stał gościu, wyżej Rowenna (NPC), a tuż nad nią moneta. nikt do niej nie idzie, to biorę.:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] dziwię się że gościu nie zauważył. potem biją się pod depo, na ziemi UH, pytam czyje to, nikt nie odpowiada, to wziąłem. Na szczęście zdążyłem uciec do depo i się wylogować.

Eryczka Knight 18-07-2006 22:50

Ja najleprze co znalazlem to bright sword w dedzie na katedrze na demon skeletonie :]

Pan parampampan 21-07-2006 11:47

Ja znalazłem na Rooku backpack z pięcioma platynkami i ze 1100 gp.

rafalxx 21-07-2006 11:53

Ja kiedys znalazlem deda jakiegos 13 lvl byl w nim p armor , ze jestem uczciwym graczem postanowielm mu to oddac niemialem capa wec czekam nagle podchodzi jakis noob i zgarnia armora ja sie wkorwilem zlurowalam 2 archery baba dedla i wypadlo... dragon shield i p legi. xD

Dorska 22-07-2006 12:17

Ja znalazłem bp sd i 5 mana fluidów pod dzewkiem :evul:

Kaziu'Conqueror 22-07-2006 12:23

A ja znalazłem deda(tzn sam kolesia blokłem:evul: )na DSie i wypad bs c arm i z 3k w kasie :)

Grogonia 22-07-2006 15:14

przed depo w bagu znalazłam 10k i troszke... komus sie pomylilo i niechcacy wyrzucil xD

Firod 22-07-2006 21:43

Moje Rzeczy

Ja znalazłem Double axe a kiedyś jak tylko wszedłem na maina to w depo w bagu było 3,5 K i serpent sword

Avelcron 22-07-2006 21:51

Kiedyś jakis koles w thais w depo chyba konczyl z tibia albo cos w tym stylu, w kazdym razie rozrzucal wszystko co mial po calym depo. Zgarnąlem z tego 12k i 2 bp hmm :] do dzis nie moge sobie wybaczyc ze nie wziolem wtedy Bohów które mialem pod nogami ale ktos za mną byl szybszy;(

Vietcong Soldier 22-07-2006 21:52

Poison dagger na rooku. Znalazlem go jak expilem na ofcach. Sprzedalem jakiemus noobowi za 300 gp i kupilem za to chain arma i studded legsy. Niezly biznes co? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39.