Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Noname18 06-12-2006 13:46

Wysprzedaje sobie eq, zeby na dluzej kasy starczylo ;)

Moriento 06-12-2006 13:52

Omg -.^ No Comment ....

Pozdrawiam.

Ps: Chyba nie macie co tu pisac :D:D

Vampir Z Zaglebia 06-12-2006 20:10

a co sie stanie jesli polacy przegraja w wojnie? kazdy polak z wiekszym levelem bedzie bity za nic czy co ;p?

Avrerk 06-12-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia (Post 1115138)
a co sie stanie jesli polacy przegraja w wojnie? kazdy polak z wiekszym levelem bedzie bity za nic czy co ;p?

Ci, którzy stawiali opór i walczyli z Nizahem, zostaną wypędzeni z serva.
Inni, lojalni wobec niego, będą sobie spokojnie grać.

^.^

Gumball 06-12-2006 22:32

Jesli zaplaca payment to bede tez normalnie grac

Dziwi mnie to ze od ostatnie maskry vildena i solle nic sie nie dzieje jedynie zabicie melisy

Hurrii chce jeszcze walczyc czy juz powiedzieli koniec ??

Dider Z Rivii 07-12-2006 01:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1115460)
Hurrii chce jeszcze walczyc czy juz powiedzieli koniec ??

Do konca :)

Vacek 07-12-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 1115710)

To czego nie walczycie? A ty dider skoncz z pk sorcem ;o Chyba nie chcesz zeby ktos sie dowiezdial o ktorego sorca chodzi? ;o

Dider Z Rivii 07-12-2006 11:47

Nie ja nim pekuje lecz moj kumpel :)

Yreneush 07-12-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 1115710)

Czyli mamy rozumieć, ze to koniec wojny... ;]

Xavine 07-12-2006 21:05

I dlatego juz jestem za Fire....
Wole byc za tymi ktorzy mi nie zagrazaja....Niz padac od jakiegos gangu noob charow Hurri lól....
Wojne juz praktycznie przegraliscie...osoby z Fire normalnie sobie lvluja a wy w depo siedzicie...
To Didier~ gadasz najwiecej o wojnie a zawsze Cie widze w Venore dp...nigdy nie wylazisz....

Avrerk 07-12-2006 21:28

ktos tam kiedys mowil :
"CO!? CHCECIE LIZAC DUPE ANGLIKOWI!?!?!?!?!"
Ja wole lizac dupe Nizowi, niz Octalowi, ktory gdybyscie pokonali Fire, zniszczylby was ;]

Vacek 07-12-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavine (Post 1116735)
To Didier~ gadasz najwiecej o wojnie a zawsze Cie widze w Venore dp...nigdy nie wylazisz....

agree ;d xD

Anonymouse 08-12-2006 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avrerk (Post 1116792)
ktos tam kiedys mowil :
"CO!? CHCECIE LIZAC DUPE ANGLIKOWI!?!?!?!?!"
Ja wole lizac dupe Nizowi, niz Octalowi, ktory gdybyscie pokonali Fire, zniszczylby was ;]

Moze chcesz poznac smak mojej? Ten burak w avatarze pasuje do ciebie:/ Jestes glupim dupowlazem, pchasz swoj glupi leb tam gdzie bedziesz mial tylko korzysci.

Chcesz lizac dupe "nizowi"? Wiesz co on i reszta debili z Fire mysli o Polakach(gdybys sie nie domyslil to rowniez o tobie:/, chociaz to nie jest pewne, ty nie mozesz byc Polakiem)? Powklejac ci cytaty z filmow? Wiec stól pysk, ksiazka od historii do reki, wlacz podniosla muzyke, moze cos cie ruszy...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia (Post 1115138)

Nic, minie jakis czas, uformuja sie nowe gildie, na serverze wybuchnie kolejna
wojna i znowu bedzie ciekawie:] Nizahe znowu bedzie mial mokry tylek od lizodupcow:DTak wogole to z kazda kolejna wojna on jest w coraz gorszych tarapatach:p

Gumball 08-12-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1117147)

Chcesz lizac dupe "nizowi"? Wiesz co on i reszta debili z Fire mysli o Polakach(gdybys sie nie domyslil to rowniez o tobie:/, chociaz to nie jest pewne, ty nie mozesz byc Polakiem)? Powklejac ci cytaty z filmow? Wiec stól pysk, ksiazka od historii do reki, wlacz podniosla muzyke, moze cos cie ruszy...

a 4 polakow (volltio, getur, torax, anana) w fire to co żydzi ??

a z tego co wiem polacy to samo muwia o nich

Anonymouse 08-12-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1117722)
a 4 polakow (volltio, getur, torax, anana) w fire to co żydzi ??

To sa odwieczne dupolizy:D Odkad sa wojny polacy vs nizahe to oni zawsze jezykiem zamiataja.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1117722)
a z tego co wiem polacy to samo muwia o nich

A czy oni liza dup*** polakom?

Noname18 08-12-2006 18:31

Każdy ma wolna rękę, i nikt niepowinien się wypowiadac. Powiedz mi do czego zmierzasz? Oni widocznie wolą walczyc w sojuszu z Fire, niż z Hurricane, i wcale sie im niedziwie. Wielu ludzi twierdziło i sam to popieram, że polak dla polaka tak samo wredny byc potrafi, jak i obcakrajowiec, albo i nawet gorzej.

Hurricane nieistnieje, jeśli niepokażą czegoś naprawde zaskakującego w niedługim czasie, poza jakimś glupim snaekiem, którego nawet banda PK potrafi zrobic; to wszyscy o nich zapomną. Morgana wcale niejest taka zła, gdy Fire rządzi, połowa z nich i tak skonczyła, że światem albo z Tibią.

I niewiem, dlaczego naprzykład Dider i cala inna banda Nirków i Knobików cały czas, mówi że wszystko sie zmieni, i że wygrają wojnę.

PS: niewidze, żadnych szans dla was, I ciesze sie, że Fire jest na czele.
A wy sie tylko błaźnicie :o

I jeszcze jedno, te pkowanie noob charami to już Wam, faktycznie wpływa ...ebiście na immunitet.
Dzieci po 10lat każde jedno, przynajmniej z rozumu.

Gumball 08-12-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1117766)
To sa odwieczne dupolizy:D Odkad sa wojny polacy vs nizahe to oni zawsze jezykiem zamiataja.

A czy oni liza dup*** polakom?

Z hurri z 4-5 osob maja umnie szacunek a reszte to dupowlazy ktozy mysli ze jak dojda do hurri i jak wygraja to beda mogli robic co chca a tu sie okazalo ze fire wygrywa a ma duzo mniej osob a kasy nie maja zeby sie wykupic

Aphy 09-12-2006 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1117979)
Z hurri z 4-5 osob maja umnie szacunek a reszte to dupowlazy ktozy mysli ze jak dojda do hurri i jak wygraja to beda mogli robic co chca a tu sie okazalo ze fire wygrywa a ma duzo mniej osob a kasy nie maja zeby sie wykupic

A kim ty jesteś, że Trzeba mieć u Ciebie szacunek ?

Tyle w Temacie. Ssij =)

Anonymouse 09-12-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1117957)
Każdy ma wolna rękę, i nikt niepowinien się wypowiadac. Powiedz mi do czego zmierzasz? Oni widocznie wolą walczyc w sojuszu z Fire, niż z Hurricane, i wcale sie im niedziwie. Wielu ludzi twierdziło i sam to popieram, że polak dla polaka tak samo wredny byc potrafi, jak i obcakrajowiec, albo i nawet gorzej.

Ej no sory ale gdyby ktos z mojej ekipy na jakims melanzu mowil mi ze mnie nie nawidzi, smial sie z mojej narodowosci to napewno bym nie siedzial jak gdyby nigdy nic udajac ze nic nie slysze, a to wszystko tylko po to zeby wciaz pic browar. To byl taki przyklad, bo tak to mniej wiecej wyglada u nich:/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1117979)

To pierwsze to zgadam sie z przedmowca, po drugie to kto tam jest dupowlazem? Kto tam myslal ze jak dojdzie do wladzy to beda robic co chca? Jakis dowod? jakis screen? jakis film ktory to przedstawia? niee? nic? no popatrz..

Fureyka 09-12-2006 22:43

Erm...
Praktycznie w każdym poście mowa o tym że kilku Polaków stojąc po stronie Niza lize mu dupe... Jak wszyscy wiemy oni nie lubią nas jako Polaków tak jak my nie lubimy ich, Szwedów itd. Oczywiscie wśród ludzi są wyjątki którzy różnią się od tych typowych, "stereotypowych". Piszecie że Getur, Volltio itd liżą dupę Nizowi, Fire?! Czyli Shopi i Rogi liżą wam, Hurri?!
Po drugie czemy niektórzy z nas Polaków mają być przeciwko Nizowi jeśli nie spotykami się z PA z ich strony, wręcz przeciwnie, obdarzyliśmy ich zaufaniem i zyskujemy pomoc jakiej nigdy nie zyskaliśmy od Polaków?

Tak btw to przestańcie pytać czemu nie trzymam z Hurri i resztą Polaków. Wystarczy przelecieć listę członków Hurri i zapytac "co sądzisz o Fur?". Odpowiedz będzie odpowiedzią na to czemu nie pomagam Polakom.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50.