![]() |
Re
@Grebol
Jezeli uwazasz, ze nie jest istotne kto gra 162 MS, ktory jest najwiekszym zagrozeniem dla Was, to gratuluje pewnosci siebie. Wiadomo ze wanted wygrywa, ale Sandra co jakis czas bedzie wam ukrzykrzać życie. Ale Ty raczej sie ta sprawa nie zajmujesz, bo nawet bys nie zdazyl sie uhnac jakby Ci UE zapodala, no ale to nieistotne. Pyam sie bo mnie to ciekawi. Jak Ci sie pytanie nie podoba to nie bierz udzialu w dyskusji, a nie pisz posta tylko po to zeby napisac i pokazac, swa marna bo marna ale zawsze, elokwencje. Jezeli wątek jest o wojnie, to sprawy wojny dotyczy jak najbardziej. No tak, ale pewnie dla Ciebie lepiej sie powyzywac od hu*** i kur***. Pozdrawiam |
Cytuj:
@Long~ Jezeli masz około 800 hp i uhy w bp, ucieczka orginalnej Sandrze to banał -.- A co to za wontek ze jakiegos nooba zabiła Sandra? Normalka na tym servie. Life is brUtaL |
Cytuj:
ale Sandra niechodzi sama ... jak Morson~~ padała to ją bili : Heg , Nosso, Fea i Sandra , moze było wiecej ale 10 lvl sie zaszybko nie biega i tylko tylu widziałem |
Re2
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Grebol: Ty raczej pallem nie jestes, co by sie uhal na full po kazdym hicie -.-, bo ja watpie czy prze3malbym jej solo (mimo, że mam wyzszy lvl od Ciebie), chociaz pewnie wszystko zalezy od okolicznosci...
Zabitym byc przez Sandre to nie hańba jak Twoja skromna osoba śmiała stwierdzić, bo sądzę ,ze o wiele niższy lvl sorcerera bylby w stanie machnąć Cie solo. @Nosso: Oryginalna Sandra zabila go podczas oryginalnej egzekucji, gdzie było takze kilka mniej oryginalnych osób, które męczyły się z garstką oryginalnych ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludzi. Pzdro. |
Cytuj:
Co za różnica ile ich ganialiśmy? Ważne że padli, i padną nie raz jeszcze. Nikt się z nimi nie męczył, poprostu próbowaliśmy ich strapować, a że biegali po srodku a nie przy ścianach to nie bylo proste, ale wkoncu finał akcji był bardzo szczęśliwy dla nas, nie wiem jak dla ownerów Gammblera i reszty. Egzekucja.. może i była, ale zauważ że wtedy nas było o połowe mniej niż Wanted. Więc patrząc z innego punktu widzenia to szanse były wyrównane, czemu nie zabili nas jak mieliśmy pz locki? :D |
Cytuj:
5 sorcerow i kliku paladynów nie powinno miec ztym zadnego problemu . Smieszy mnie tylko fakt ze prawie calego lota otrzymalem spowrotem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
On padl kilka sqm od mojego ciala . Opisujesz ta sytucjje tak jakby cie tam nie bylo , moze to ty masz kilku ownerow i nie opowiedzieli ci jak bylo.:D :baby: |
Zeby bylo jasniej Gammbler ma kilku ownerow ale toalety ;)
|
Cytuj:
Czy Ty jesteś naprawde taki głupi czy tylko udajesz? Amen padl dość daleko od Twojego ciała, i po zlikwidowaniu Ciebie zdążył zrobić jeszcze conajmiej dwa kółka na około expowiska. To mnie tam mnie było?! To może Tobie drugi owner nawciskał kitów a Ty w to uwieżyłeś?! |
Guru ? Phi... ssij...
Nie znasz ani mnie, ani jego co widać po Twoich bezsensownych wypowiedziach. Ty ciągle z tymi ownerami... forumowy krzykacz bez żadnej wiedzy... Zanim zaczniesz wyzywać innych od głupków: czas przyswoić pare zasad ortograficznych... |
[quote=Gammbler]5 sorcerow i kliku paladynów nie powinno miec ztym zadnego problemu . Smieszy mnie tylko fakt ze prawie calego lota otrzymalem spowrotem.[/=QUOTE]
Do tego kundla ortografii sie nie czepiasz. |
Cytuj:
Btw, jeżeli nie bierzesz udziału w tej wojnie, nie wypoiwiadaj się bo to co Ty piszesz jest bezsensowne. I TAK NIKT CIĘ NIE SŁUCHA POZA TWOIM GURU!!! Więc po co się wysilać? :( Forumowy krzykacz? HAHAHAHAHAHAH KTO?! JA?! JAJAAHAHHA Ty ja probuje cos w tej wojnie zrobic, biore udział w masslogach i innych tego typu akcjach, a nie siedze i pierdze na forum jak Ty i nic nie robie. Także forumowy krzykacz to nikt inny jak właśnie Ty. A forum jest po to żeby się wypowiadać więc lubie czasem posluchac jaki to Gammbler jest mądry i wie lepiej co sie dzialo na Hydrach igdzie padł Amen. |
Cytuj:
|
Gammbler ma racje
jestes tu skoczony nosso tak jak i reszta ;D mozemy tylko sobie pekowac ale chyba o to nam wszystkim chodzilo gdy postanowilismy sie przeciwstawic DZIEKI ZA ITEMKI SIR DAMIAN MORA TWOJE 150k mi sie przyda ;* |
Cytuj:
Poczkeaj do finału, bo może być zupełnie inny niż się spodziewałeś. A wtedy to Ty będziesz miał kłopoty ;) @Eldyn _/ |
Gammbler ma racje
nosso po co te cale gadanie azura dla nas jest skonczona !!!!! i tak mi tu sie nie podobalo :D wole nowy swiat i miejsce w top 10 dla mnie :D trzeba mierzyc w zyciu wysoko a nie byc zwyklym leszczem na takim serwie jak azura :D |
Kto Wygrywa ?? Jaka Jest Sytuacja Na Serverze ?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |