Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

botman 05-12-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1112854)
omg! człowieku, weź stąd wyjdź i nie wracaj.

Pewnie nie wiedział w ogóle o jakichkolwiek mistrzostwach :D On widzi tylko Tibia, Expić, Tibia, Expić, Tibia, Expić....

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 16:27

Nic nie mówie, ale czy usłyszał ktoś że PetroBot jest na odwyku po 15 h grania przez lata : P?

esdek 05-12-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 1112951)
Nic nie mówie, ale czy usłyszał ktoś że PetroBot jest na odwyku po 15 h grania przez lata : P?

Każdy kiedyś w końcu padnie ze zmęczenia ;)

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1112959)
Każdy kiedyś w końcu padnie ze zmęczenia ;)

On jest na odwyku a nie padł że zmęczenia...

Nie widać że Taifun gra dużo mniej ? ostatnio nmie logował sie przez 2 dni pod rząd.

Kapucha 05-12-2006 16:53

A nie pomysleliscie ze polowa tibijczykow z furory pisze na forum.tibia.com, a druga polowa na tibia.pl? co w tym dziwnego ze taifun proboje przekonac do siebie graczy z obu stron? -.- ogarna ze polowa serva go nei lubi wiec proboje sie przypodobac, takie jest przynajmniej moje zdanie...

@taifunex = populistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa

@petro raczej nie jest na odwyku bo byl w sobote we wrocku z moczkiem malenkim etc.

eloelo520 05-12-2006 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 1112991)

Nie widać że Taifun gra dużo mniej ? ostatnio nmie logował sie przez 2 dni pod rząd.

tak, sluchaj tych plot od jakichs dzieciakow , daleko zajdziesz

2 dni absencji - stamina, wyjazd? wez pomysl zanim napiszesz

$irithcam 05-12-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 1112538)
Caltus, pasterz , przełaźcie do Vision za Sunblade a nie liżecie Dupe Taifunowi ;S.

Zauważ, że Caltus i Pasterz the Axemaster byli wczesniej zamiszani w wojne niż Taifun... Wiec to, że Taifun doszedl do wojny po stronie Aberattio znaczy, że wszyscy członkowie Aberattio liżą dupe Taifunowi?? -.- Dziwny jakiś jesteś... Po pierwsze to nie członkowie Aberattio są za Taifunem tylko Taifun jest po stronie Aberattio... -.-' Kto zaczą wojne Taifun czy Aberattio?? Wieć niepisz bzdur, że Oni liża dupe Taifunowi... A po drugie to niejest juz Sunblade :D tylko Vision, a to juz jest duża różnica ;) Jak czytam wasze posty to dochodze do wniosku, że to jest wojna Taifun vs Vision, a cała reszta to tylko "psy" Taifuna jak wy to nazywacie... Gówno prawda... To jest wojna pomiędzy Aberattio i Vision, a Duskiness doszli do Abberatio, ponieważ Zwidek z Imargamem doszli do Vision i zabili Caponqa... Tyle mam do powiedzenia :)

Hellsir 05-12-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 1112991)

Taifun nie logował sie przez 2 dni, ponieważ mial namelocka w ten czas i czekał, aż przywrócą mu postać do stanu poprzedniego, ten temat jest napisany w dziale "GameMaster" na forum.tibia.com

A co do Petra, to kto wam takich bzdur naopowiadał ?

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $irithcam (Post 1113025)
Zauważ, że Caltus i Pasterz the Axemaster byli wczesniej zamiszani w wojne niż Taifun... Wiec to, że Taifun doszedl do wojny po stronie Aberattio znaczy, że wszyscy członkowie Aberattio liżą dupe Taifunowi?? -.- Dziwny jakiś jesteś... Po pierwsze to nie członkowie Aberattio są za Taifunem tylko Taifun jest po stronie Aberattio... -.-' Kto zaczą wojne Taifun czy Aberattio?? Wieć niepisz bzdur, że Oni liża dupe Taifunowi... A po drugie to niejest juz Sunblade :D tylko Vision, a to juz jest duża różnica ;) Jak czytam wasze posty to dochodze do wniosku, że to jest wojna Taifun vs Vision, a cała reszta to tylko "psy" Taifuna jak wy to nazywacie... Gówno prawda... To jest wojna pomiędzy Aberattio i Vision, a Duskiness doszli do Abberatio, ponieważ Zwidek z Imargamem doszli do Vision i zabili Caponqa... Tyle mam do powiedzenia :)

Tylko mówie , że za Sunblade i Spoxstera powinni być w Vision.

@Spoxster

A kto powiedział że nie można mówić tego co "słyszałem" , to są moje zdania i moje wypowiedzi.
Btw. Dziwe ze maniak Petro pokazał sie na zjaździe o.O , może razem z Pr0 192 ms'em z Kyry <Magrami> i Taifunem <rl nickname> x)?

I nie gorączkuj sie tak ; P.

@2 Nie Lubie Taifna dlatego, że gdy grałem na furorze, to powiedziałem do "mornetha offical sellera Taifuna "noob char" "Rune Maker h lvla", bo miał 5 lvl~ i Mpa dh na sell i Kupował SoVy , Sca's... I ta to hunted za dzieciaków w gildi Duskiness, bo Taifun "pierdnie" Na Gc i Już lecą żeby zabic -.-.

Pozdro Spoxster and Forumowicze <tibia only the game>

klimek1990 05-12-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $irithcam (Post 1113025)

GIEEEE ZET! :** chociaz jeden co pomyslal i napisal madry post.. reszta tylko wiesza chuje na Aberratio.. Stoja po stronie Vision i pingponga im chusta bo Duskiness sa z nami a nie po stronie Vision.

Btw: To Imargam Zaczol wojne z Dusk gdyby nie uwalili CaponeQ to Duskiness byc moze by do nas nie dolaczylo.. Wiec plx nie piszcie glupot ze Taifun wszedl do wojny zeby tylko Magrami nie przegral

$orcerx 05-12-2006 19:19

17:17 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay.

mhm.
: D

Cos na furorze, ostatnio czesto, sa najazdy
; d

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1111515)
Ale tarrin pierdolisz tylko dobrze ze nie moja babe :/.. taifun wbije szybciej 300 niz ci sie zdaje a o fragu na nim mozesz sobie posnic :)).. masz szczescie ze za marzenia nie karaja bo bys dostal dorzywotke :PP.. pozatym ten taifun tu na tibia.pl to nie rl taifun tylko jakis name fake :))

Btw. Klimek , nie obraź sie , ale czy liżesz dupe Taifunowi tylko dlatego aby ci odhuncił Lavarona <sry za to , mam logi rozmów jeśli chodzi o mój post up z mornethem > : P? juz to zrobił? : P Pozdrów Krisa ; *

klimek1990 05-12-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _~~!Hestoprites!~~_ (Post 1113292)
Btw. Klimek , nie obraź sie , ale czy liżesz dupe Taifunowi tylko dlatego aby ci odhuncił Lavarona <sry za to , mam logi rozmów jeśli chodzi o mój post up z mornethem > : P? juz to zrobił? : P Pozdrów Krisa ; *

Srry, ale Lavaron nie ma hunted (chyba) btw ja nigdy na nim hunta nie mialem :).. Pozdro

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 19:31

sorry za hunta, ale za moich czasów za to co napisałem @2 up w poście miał ; < , btw all eq poszło do krisa , więc jestem czysty , powiem tylko ze fajnie z was ziomki i nie zapomnij kris pozdrowic ; )

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taifunex (Post 1111826)
Oczekiwalem takiego poparcia z waszej strony , jak widzicie dolaczaja do nas kolejne osoby ktore swoja gra i zaangazowaniem zapisza sie w panteonie wladcow.

A potem:

Dobra, wojne wygraliśmy, a teraz s*******ajcie ci co mieli być tym "panteonie" , btw ładnie trzęsiesz ; p,

<dopiero teraz czytam all temat bo wróciłem z delegacji> : P

<fuck double> sryy

klimek1990 05-12-2006 19:42

_~~!Hestoprites!~~_ nie zwracaj uwagi na posty Taifunexa bo to nie jest Taif z furory tylko jakis fake..

btw. Kto ty ze mnie znasz? napisz name here albo w PM

Kapucha 05-12-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez klimek1990 (Post 1113330)
_~~!Hestoprites!~~_ nie zwracaj uwagi na posty Taifunexa bo to nie jest Taif z furory tylko jakis fake..

jezeli to prawda to serio dalem sie nabrac ;D

_~~!Hestoprites!~~_ 05-12-2006 19:55

Pisałem @5 up post że Taifunex to nie on, podając powody że to nie w jego stylu, i pewnie monolith to jego 2 konto tu ; p <znowu bedzie zjebka jak bedzie to nie prawdą , ale cóż 10 lat macie <nie wszyscy> więć hail>

@Klimek
Pamiętasz kto grał przez 2 tyg~Lavaronem ? : P

@edit :

@up , ja też prawie na poczatku ... ale kto wie , może to jest i taifun ; o , albo Petro... ; p

klimek1990 05-12-2006 19:58

Aaa nonono juz wiem :).. no to elo i pozdro.. Krisa tez juz pozdrowilem :)

Kapucha 05-12-2006 20:00

ten az smieszny podniosły styl + uderzajacy fanatyzm mnie przekonały ze to on ;d nom ale nasz klimek jest w ab~ wiec pewnie wie, a nie na intuicje ;d

@klimek
pamietasz w ogole starego dobrego jitveya? ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12.