![]() |
casspariego o ile sie nie myle nie chcieli ludzie ktorzy teraz sa w IA. gwoli scislosci.
|
mialem nie odpisywac ale ino raz ostatni odpisze - awo zgadzam sie - dwa debile sie spotkaly
|
Ludziska dajcie spokoj rodzicom !
O ile obrazanie kogos jest nieladne ale miesci sie w ramach krytyki to obrazanie czyichs rodzicow w normalnych warunkach powoduje bicie po ryju. Wiec albo piszemy maincharami (a info o pisarzu jest szczegolowe .. miasto, ulica, nr domu- zeby bylo wiadomo kogo lac) i wyzywamy rodzicow z wszystkimi konsekewncjami albo pisze kazdy ale nie obrazamy rodzicow! Proponuje stonowac wypowiedzi na powiedzmy 2 dni to napewno cisnienie opadnie :D Please Ja za obrazanie rodzicow bym chyba ubil typa w realu i bym sie z tego nie spowiadal bo to przeciez nie grzech. ps ta moja odpowiedz zostala usunieta przez nekromanta - dlaczego ? Powód: Spam/wulgaryzmy/kretynizm - serio ? W zadnym razie, strona miala leciec cala, ale tak sie nie stalo, a ja posta nie odznaczylem, za co serdecznie przepraszam. Usunalem go teraz, skoro napisales to samo raz jeszcze :) |
ponioslo mnie :) ale wrzylo mnie to ze gdy juz dalem suvowi spokoj , strazaka rownie znie ma to on mnie atakuje ;o
|
Dzieki nekromanta
dzieki za skasowanie mojej wieloletniej pracy :( mam jedno prywatne pytanie: czy twoj nick wziol sie z necrofilizmu?
|
Tak see lookam i co widze?
Infernal Affairs?? Hah Noobasy z Obisidi se guild zrobili , nigdy nie dorównacie "Infernal Affairs" z Eternii |
Powiem krótko i na temat - NG to złodzieje ! Wysłałem azaredowi bp uh bp explo i co nie odesłał kasy mam screeny z rozmowy jak totalnie olewa i pisze "że nie wysle " chcecie screenów - piszcie na priv.
NARA. NG ZLODZIEJE ! |
Do: Nekromanta
Widzisz kto jest "Spamm/wulgaryzmy/kretynizm"? A pozatym awo~ nie ponioslo. On zawsze taki jest. Czasem naprawde...:baby: A pozatym tylko bronilem tego, zeby nie jechac sie po rodzicach ani po czasie grania, bo to nie ma sensu. Do: Woolwerin Kretynizm. Do: Awolwer ŁŻESZ! ŁŻESZ JAK PIES!:D Do: mlyko A co Ty sie spodziwałeś za ten bp explo i uh? Fanfar? Protekta? Itemów? Frajer. :evul: |
@up
huh ... ;d nie wiem skd ci sie wziela koncepcja ze klamie ale nie mam zamiaru tego kontunuowac ;o po prostu po raz 1st nie mam na to checi ;< @mlyko jak juz komus chcesz sprzedac runy z knightow w ng to jedyną osoba moze byc wartex night... |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: Cofnij sie do przedszkola =] EDIT2: Ten no, spamm :] |
Co by było gdyby NG się rozpadło ? Masa osób na serwerze na to czeka..
Ps. Czy Dorpaz wbije kiedyś 160 lvl ? Czy to już zawsze tak będzie że wbije lvl to odraz spada:confused: Gz dla Archina chłopak ma już 101(?) dista i jako jedyny przekroczył 100........ |
dorpaz mowi ze mu sie nie chce grac
@ luppy nie naby zrobily gildie, nazwe wybieral lider a naby mozesz do funfli pod depo mowic :o a nazwa nie wiem czy byla na eterni czy nie, jesli byla to co z tego. jak se jacys ludzie zrobili Era Zero chyba na USA non pvp [polacy] to nikt nie plakal. |
Tak lookam na tibia.com i myślę sobie ta nowa gildia jest na tyle mocna aby walczyć z NG ... ba ! nawet wygrać z nimi.. to by było piękne może Chemicsy by także się do was przyłączyły...kto wie
|
Cytuj:
|
ludzie, jedno jest pewne - my zadnej wojny nie chcemy i nie mamy zamiaru jej zaczynac!
|
Luppy : jeeli jakiswysoki lvl z Eterni chce taka nazwe nie widze przoszkody :P to nowe ugrupowanie ludzi ktorzy dopiero ebda mieli okazje sie wykazac wiec od zcegos trzeba zaczac :P daj im czasu :P
Uzytkownicy Forum : naprawde przedszkola i srodowiska z ZSZ nam nie potrzeba naprawde kto nie ma zcegos konkretnego do powiedzenia niech si lepiej nie wypowiada !! szkoda nerwow i strata czasu an czytanie postow i doszukiwania sie w nim jakiegos sensu aby skomentowac !! dlatego prosze w swoim imieniu i innych aby tu bylospokojnie :P no Dodi daj znac jak tam twoj sorek :D Pephy GOGOGOGOGOGOO kocham Pepsiego :D Signed Misio :D hyhyy 8o |
:<
14:20 Sardrin [41]: yo
14:21 Mentor de'Vrie [116]: ej wiesz ze hunted jestes 14:21 Sardrin [41]: for? 14:21 Mentor de'Vrie [116]: za kumpla mojego 14:21 Sardrin [41]: for? 14:22 Sardrin [41]: tzn ? 14:22 Sardrin [41]: cos komus zrobilem ? 14:23 Mentor de'Vrie [116]: tak 14:23 Sardrin [41]: komu ? 14:23 Mentor de'Vrie [116]: ej placisz bohy lub nie grasz na tym swiecie 14:23 Sardrin [41]: ceikawe sakd wezme bohy 14:23 Mentor de'Vrie [116]: 20k 14:23 Mentor de'Vrie [116]: plac 14:23 Mentor de'Vrie [116]: teraz 14:23 Sardrin [41]: pozatym nikomu nic nei zrobilem 14:23 Sardrin [41]: -.- 14:23 Sardrin [41]: bo skiluje od meisiaca 14:24 Sardrin [41]: jeszcze spoko patryk mnei w****l na 80k -.- 14:24 Mentor de'Vrie [116]: placisz ? 14:25 Sardrin [41]: nie mam za co palcic bo nic nei zrobilem 14:25 Mentor de'Vrie [116]: ok 14:25 Mentor de'Vrie [116]: hunted 14:25 Mentor de'Vrie [116]: bye 14:25 Sardrin [41]: wyjdz z depo to cie ng z*****e 14:26 Mentor de'Vrie [116]: jestes pewny? 14:28 Mentor de'Vrie [116]: przekonasz sie:D 14:30 Sardrin [41]: hunted za nic ? 14:30 Sardrin [41]: no to psize do kumpli 14:30 Mentor de'Vrie [116]: oki :P 14:31 Mentor de'Vrie [116]: i tak jestem hunted to wiesz co? 14:31 Mentor de'Vrie [116]: kiedys cie dorwe 14:31 Mentor de'Vrie [116]: :D 14:31 Mentor de'Vrie [116]: z benkem i yunichi 14:31 Mentor de'Vrie [116]: :D ...ciekawe zarabianie :S |
tak! trzymajmy z polakami! zajdziemy tak daleko jak mentor!;)
|
Mentor jest naszym mentorem. Idźmy za nim ; D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |