![]() |
Cytuj:
|
Co sie staO ? Co sie staO Hwl bitwe wygralo?
a Mialobyc tak pieknie |
Relictus pwned..Ale dostalismy oklep..
|
Jeszcze chyba ratten dolaczyl to tego grona...
ogolnie podliczenie fragow jakos wyszlo 13:1chyba |
Troche bania...
|
18:55 Aylitha [136]: Colorion hacked
18:55 Aylitha [136]: Czy sam cchiales byc hunted 18:55 Aylitha [136]: ? 18:55 Colorionticostes [102]: w ktorym miejscu 18:56 Colorionticostes [102]: ssy robilem 18:56 Aylitha [136]: hahah 18:56 Aylitha [136]: Jestes hunted buu a tak se myslalem sie ssami do photobucketa wkyrece ale nie :) no w sumie niewiele na bitwie robilem byl tłok wiec warto bylo sprobowac |
Przykro to przyznac owner Aylithi ktory teraz najczesciej gra ta postacia to noob, czasami jest tak ze w tibi gadam z 1 ownerem a na gg z 2 i niebo a ziemia. Ten 1 zgrywa sie jak debil. mysli ze jest z hwl to jest kims ^^
2 owner jest bardzo wporzadku i moge powiedziec ze go lubie :D Slyszalem tez o 3 ownerze...... |
Bylem noob charem na oppent battle i musze powiedziec ze niezla sieczka byla:D
Na poczatku Rel~~ dawalo rade ale potem.. |
Mam nadzieję że ktos kręcił filmik żeby Rel~ mogli sobie go przejżeć by zobaczyć co im zabrakło i wygrac następną wojnę bo pojedyncze fragi mało wnoszą.
|
Gz chlopaki za samo wyjscie "w teren".
btw... 2 godziny nic sie nie dzialo a patent na marsz motylkow, deerow itp przejdzie do klasyki ^.- Gz jeszcze raz przynajmniej za tego jednego fraga... |
|
Cytuj:
@colorion : welcome~ |
no dzisiejsza akcja byla przednia HWL ladnie ich pojechalo ...
@ topic czy sprzeczki miedzy wami to sa wydarzenia na galanie ?? moze w grze na siebie wrzucajcie albo PM |
Cytuj:
|
Jesli chodzi o filmiik to jest on na forum tibii com;)
|
Cytuj:
|
chciales powiedziec byl
ja mam film gdzie widac jak pada divine marduc navo i prawie camuh |
Camuha uhnęły 3 osoby (przynajmniej o tylu wiem)
|
hahahah no nieźle relictus
jak to mówiliście gracie na ots żeby ćwiczyć pvp sorry ale ryba i revils mieli racje że widocznie niektórzy z relictus mają pvp dziesięciolatków ;] fakt faktem widocznie nie zgaliście się tylko jesteście zbieraniną ludzi i tyle |
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11257 @komandos : prawda prawda bo przeicez po to jest priv msg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |