Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

PaweLLo141 07-02-2007 21:21

Co prawda to prawda...

Miku 07-02-2007 22:16

ale zauwaz, ze 3/4 z nas tu nie wchodzi bo spotkac mozna to praktycznie tylko viluma ktory placze ze go koledzy zdradzili albo jaki on jest fajny bo sie najeb*ł. co do tej wojny, jedyne co moge o niej powiedziec to raczej pseudo wojna. A co do Seq'a, ostatnio sie przekonalem, ze jednak ma jaja i mysle ze w niedlugim czasie wam to pokaze (mowie to w tej chwili jako neutralna osoba). A co do EiV ~ nie badzcie tacy pewni :) :*

Bolter 07-02-2007 23:49

Powiem tyle Seq ma jaja oto sie niemartwcie ale ta pseudo wojna skonczyla sie rozejmem i poco poruszac ten temat przyjdzie czas ze sie udowodni to czy tamto narazie gramy w spokoju a to ze Vilum placze to jego sprawa tylko niepodoba mi sie to ze jak cos zlego sie dzieje gdzie kolwiek to oczywiscie Moja Gildia Dzis wpadl Emzy i Zirpi i jakos wpuscilismy ich na wrl bo seq musial odstawic samochod a ja wraz znimi dobilem 108 lv >.<

Miedzy innymi Emzy przeprosil za atak na Seqa

Bolter 08-02-2007 00:20

Gratz dla viluma za spy i za swietny atak na Mnie i Seqa Seq dal xloga aja tez niewiem czy zyje mam nadzieje ze tak

Jak przezylem to gratz dla was

Bolter 08-02-2007 00:56

Gratz dla viluma ktory poraz kolejny pokaz ze on i jego slowo jest gowno warte
Vilum mowiles ze mi ufasz ze nie lubisz najbardziej a pare dni potem nasylasz na mnie kolegowi Cale Kazadum nas atakuje Gratz tez organizacji skoro zaden z was nas niezabil.

Powiem jedno robicie jakies przypuszczenia na temat naszego dolaczenia do Eiv niesprawdzicie a atakujecie.
Przegracie ta wojne zaduzo sobie robicie problemow i wrogow a an temat twoje go frajerstwa Vilum wiecej niebede sie wypowiadal bo szkoda slow

Yapan 08-02-2007 01:06

No, fartnęło się wam, ale nie gorączkuj się. Tak czy siak was dojebiemy:)

koniu-radoga 08-02-2007 01:10

gienek nie strasz kolegow, srr chlopczy ale to byla znowu pomylka.

Master Vilum 08-02-2007 01:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1253743)
No, fartnęło się wam, ale nie gorączkuj się. Tak czy siak was dojebiemy:)

Uwazaj bo do ciebie na rl pojada:<

Bolter 08-02-2007 01:27

Vilum zamknij morde kozak jestes przyjedz kurwa pewnie z ciebie pizda jak z wiochy zabitej nawozem z twojego kibla.

Mam ddosc patrzenia na frajerow ktorzy mysla ze sa fajni chcecie miec wiecej wrogow bedziecie ich mieli az wkoncu przejebiecie ta wojne a i Vilum zmieniaj czesto passy bo mzoesz miec keylogery ^^.

A i niezdziw sie jak bedzie Account Disambled for 5 Min :P

Miku 08-02-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koniu-radoga (Post 1253751)

niebiescy-chujewscy

widzew, widzew, lodzki widzew ~ :D

vilum ale jestes "master" XDDDDDDD

btw gen~

myslisz ze nie wiemy ze wylogowaliscie sie na demonii? tez macie szpiegow w gildii :D

koniu-radoga 08-02-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1253761)
Vilum zamknij morde kozak jestes przyjedz kurwa pewnie z ciebie pizda jak z wiochy zabitej nawozem z twojego kibla.

Mam ddosc patrzenia na frajerow ktorzy mysla ze sa fajni chcecie miec wiecej wrogow bedziecie ich mieli az wkoncu przejebiecie ta wojne a i Vilum zmieniaj czesto passy bo mzoesz miec keylogery ^^.

oj oj oj bedziesz mial wysoki payment. Nie strasz bo nie jeden tak robil i potem zalowal !!

Yapan 08-02-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1253762)

myslisz ze nie wiemy ze wylogowaliscie sie na demonii? tez macie szpiegow w gildii :D

kurwa, gestapo wymięka:S

Bolter 08-02-2007 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koniu-radoga (Post 1253751)

Myslisz ze ktos w to uwierzyl? ze to byla pomylka to byla kwesta czasu ze nas zaatakujecie bo jestescie jelopami pff ale niesadzilem ze was tak szybko skusilo gdybysmy mieli powiazanie z EiV mieli byscie mass log EiV ale szkoda ze ich niebylo ^^ smial bym sie jak by emzy s*******al

Master Vilum 08-02-2007 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1253761)

ZYCZE POWODZENIA xDDDDDDDDDDDDD

Bolter 08-02-2007 01:37

blablabkla spy spyspy gowno wiecie i myslicie ze uwieze ponad polowa gildi to moi RL i kto niby spy /sudden~/kanazawa/Wasosky/ ?

pokaz dowod a nie wy wylyslacie cos zeby tylko przystopowac nas :/

Jestescie az tacy pewni ze wygracie jestem ciekaw czy dojdzie to do skutku wvilum pierdolil juz z miesiac o pewnej wygranej narazie jej niewidze

SeQ_PL 08-02-2007 01:41

Hej dziewczyny mam trabanta ;>!

Kiko pokazał ze jest gość dzięki niemu nie padłem i jestem mu za to wdzięczny, a to ze nie padł do naprawdę pokazało noobostwo Emziego (czy jak się to kurwa odmienia).

Aha Halski nadal twierdze ze "SAY HELLO TO AMBER!"

koniu-radoga 08-02-2007 01:42

(...)
Dzis wpadl Emzy i Zirpi i jakos wpuscilismy ich na wrl bo seq musial odstawic samochod a ja wraz znimi dobilem 108 lv >.<

Miedzy innymi Emzy przeprosil za atak na Seqa[/quote]

zapowiadalo sie pieknie ale szczescie bylo po waszej stronie :)
ale i tak kupa smiechu hahahaah ( wstyd, ze tacy naiwni ludzie rodza sie w polsce;( )

Bolter 08-02-2007 01:44

To sie nazywa honor i poswiecenie dla kumpli niektorzy wola bic swoich w plecy jak Sagaan I Vilum ale no coz bywa.

Sa ludzie i parapety ale klamka sie urodzic to pech.
Niegadam z wami juz bo zal slow zobaczymy sie na jakiejs klepance obyscie niedostali od Gaury ue W plecy a i Vers ustaw na hotkeya Ue bo znow sie pomylisz.

Yapan 08-02-2007 01:46

Dalej bolter, opowiedz wszystkim jak nam najebiecie:)

Master Vilum 08-02-2007 01:46

Pamietajcie ze to nie bedzie znowu wojna typu co mieliscie 2-4 dni temu xD

Tutaj nie ma odwrotu hahaha

Teraz sie martwie o Seqa zeby sie nie pocial na rl :/ bo on bez wrl zyc nie moze:/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22.