![]() |
Cytuj:
|
@up
zdjęć sie nie cytuje ;o |
Cytuj:
|
@Taak~
Zauważ, że rozmowa się skończyła o godzinie: 14:03 Devil Bunny [10]: narx Na kompie jest 14:12, gdy rozmowa się rozwinęła poszedłem do Venore, później do thais bo myślałem że on tam jest, a nie mam expivy kupionej.Gdy rozmowa się skończyła zostałem w Thais na kilka minut żeby zrobić pamiątkowe zdjęcie ze zwidkiem i dać rozmowę na forum. |
Cytuj:
|
Czyżby [CHAR]Czipsu[/CHAR] [CHAR]Yubov[/CHAR] i [CHAR]Vivi Vandes[/CHAR] odeszeli z wojny ?
Yubov gra na Pandorii ;] [CHAR]Yu'bov[/CHAR] A tu prosze, że Wy im na to pozwalacie ? [CHAR]Katrila[/CHAR] 184lvl [CHAR]Pasterz the Axmaster[/CHAR] 149lvl [CHAR]Thellionn[/CHAR] 150lvl [CHAR]Yeetro[/CHAR] 141lvl [CHAR]Haasky[/CHAR] 125lvl [CHAR]Imargam[/CHAR] 206lvl [CHAR]Ptaaq[/CHAR] 124lvl [CHAR]Sephriot[/CHAR] 116lvl yyyyy ? @Sorry jeszcze jeden edit bo już na ziemi leże.. [CHAR]Youen[/CHAR] Died at Level 84 by a war wolf @Edit Coś jest z Tibia.com bo już chyba z 10 dni sie Highscores nie updatowało :> Ciekawe ile expa wbijał Thellionn bo podskoczył o 9lvli . . . |
No nieźle się w*****łem jak zobaczyłem że imcio 206 a andi przegonił czipsa.
|
Cytuj:
Yakapushi gra też na Pandzie.... Sivin... Dużo ludzi gra na Pandzie=D P.S Yubov wyjechał do Włoch, miłego wypoczynku=*(Wraca i PG) @Edit Czipsu i Yubov dojdą, tylko jak wytrzeźwieją po spotkaniu=D ( W pon. się kończy) A Still prawie by ich wysadził w powietrze xP |
Cytuj:
|
ta sluchy mnie doszly ze Still bawi sie w pirotechnika :D
tak pandoria fajny swiat :D |
Cytuj:
Cytuj:
rozumiem że mają "miting" ale żeby aż tak sie zalać o.0 |
chociaz jestem za Duskami to sadze ze juz po wojnie , bo duski sie chyba poddaly ;/
|
Sytuację Dusków można porównan do sytucji naszych siatkarzy którzy przegrywaa 2:0 z USA.Tylko że duski zaraz się ogarną, a siatkarze nie ;(;(.
Edit Zobaczcie sobie że imciu raz siedział 23h i 45 min na 15 min poszedł spać :).Pastuch to samo... |
@2up
Bo nie biorą tej gry na serio.. to jest dla nich tylko dodatek do życia.. a dla Vision to jest życie. Zobacz sobie ile Duskiness siedzi na postaciach, a ile Vision. Niektórzy z Dusków nie logowali sie z 5 dni, a 3/4 Vision jest po 8-16h dziennie. Niektórzy wolą iść na piffko lub gdzieś indziej, a Ci siedzą i siedzą i biją te smoki czy huj wie co.. i później lunatykują po nocach i starych krzesłami biją bo myślą że to żółwie.. xd |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOL
Nie ograniam tych ludzi kurwa 0o jest 30 stopni na dworze a Imargam siedzi od rana i expi, bez kitu Ci ludzie maja najebane do glowy juz przez ta gre :/ Dobra lece na browarka chlopaczk ii dziewczyny.. pamietajcie "expujcie" , bo piksel musi bic piksela |
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Niraet[/CHAR] Jul 15 2007, 03:00:50 CEST Died at Level 113 by a dragon lord [CHAR]Tardan[/CHAR] [CHAR]Betii spagetti[/CHAR] - Nowi memberzy Vision @edit [CHAR]Imargam[/CHAR] Nie jest Vice w Vision ;)) |
Cytuj:
No albo... Wlewają Benzynke zamiast wody do czajnika i stawiają na gaz xP Pozdro Still ;p |
jak myslicie maja szanse duski jeszcze wygrac ?
|
Co za pytanie szansa jest zawsze 8o
|
Moge offtopa z Pandy?
8:27 You see a green gem. It weighs 0.30 oz. Thank You Green Dijnn. |
kiedy duski wracaja z mitingu?
|
|
@UP
Ima?;q |
Cytuj:
A co do Pandorki to naprawde b. fajny serv ;) |
Cytuj:
... gz Gema ;] Cytuj:
|
Cytuj:
Koleś lubi chodzić na piffko do Pubu,oraz jest dobrym masażysta ;) |
Nie wiem kto to jest ;p Ale jak mi to kumpel wysłał i jak to oglądałem to płakałem ze śmiechu ;p
|
@2up:
Klamstwo! on zazwyczaj przesiaduje na piwku w pubie, ale pije okazyjnie. Wnioskujac placi, nie wypija i piwo sie marnuje przewaznie. |
Pasterz wbił 150 lv
|
[CHAR]Pasterz the Axemaster[/CHAR]
NEXT 150 LVL |
w najblizszym czasie zobaczymy powalajace rekordy expa graczy z Furory. Nie zdziwcie sie jak na jednodniowym przyroscie expa wszyscy ktorzy expili beda mieli 5kk+
niedawno było tak na Guardii ;] |
Heh, [GUILD]Vision[/GUILD] wg. Mnie niema w ogóle Real live..
Przykładem jest dzisiaj : - 30 Stopni , upał Imargam i reszta "ziomali" z Vision siedzi w domu,gra w tibie,expi ;) - Ludzie z Gdańska aka Vision : Macie do morza kilka metrów,w ogóle byliście tam? - Niema moja sprawa co robicie,wasze życie ale zobaczcie czasem za okno.. :) Pozdro. ;)) |
Widać jak Vision ładnie sharuje palami i knightami ;]
Pozdro. Btw. Dziś była ladna słoneczna pogoda(30+) więc gratz dla pastucha pewnie nieżle się spocił jak wbijał ten 150 lvl ;] |
@off~" :)
Dlaczego erig . net i tibia . com Nie zmieniają statystyk tylko na furorce? Przyklad : 1) 5 Katrila (*) History Paladin 181 95,959,810 A jest - Level: 184 Coś nieliczy?;p |
Cytuj:
@Edit 23:41 Warning! The murder of Demonic Fury was not justified. 00:03 Warning! The murder of Kry Burn was not justified. @2Edit :D Pózniej ide do depo i widze Youen'a :D i krzycze "HAIL WAR WOLS" ( dla nie wtajemniczonych, on padl przez war wolfa) no i wychodzi przed depo i mnie bije.. Przykladowe hity :> Exori Con: 00:28 You lose 16 hitpoints due to an attack by Youen. 00:28 You lose 33 hitpoints due to an attack by Youen. 00:28 You lose 29 hitpoints due to an attack by Youen. 00:29 You lose 19 hitpoints due to an attack by Youen. Exori Gran: 00:29 You lose 177 hitpoints due to an attack by Youen. 00:29 You lose 167 hitpoints due to an attack by Youen. 00:29 You lose 137 hitpoints due to an attack by Youen. No i z axe, czy z czego tam wali.. 00:28 You lose 144 hitpoints due to an attack by Youen. No i tekst dnia.. 00:29 Youen [82]: trevour 00:29 Youen [82]: ja napisze ze forum ze cie bilem ok? 00:30 Lord Trevour [37]: ja napisze bo cie nikt tam nie lubi |
Cytuj:
Ostatnio mialem taka mysl, czy Vision wyjdzie z domu w ten piekny dzien? na dworze taki upał ze nawet kapalem sie w wodzie 13 stopni nie dalo sie usiedziec, wracam do domu okolo 21.00 PATRZE - Imargam online Last Login: 14:32... czy jakos tak...SZCZENA MI OPADLA... ALE CO CHLOPAKI NIE MUSzA SIE OPALAC, SA NOWE SAMOOPALACZE FIRMY "Vision - No Play No Life, Tibia..." EDIT: IMARGAM OFFLINE !! EDIT: Zobaczcie teraz niech sobie na*******aja 24h/7dni , ich sprawa, tylko nic nie trwa wiecznie Tibia tez sie kiedys skonczy...i bedzie kurde, Biedny Imargam czy inny no life nie bedzie sobie umiał bułki na pół przekroic bo takie kalectwo... Współczuje im: Do Vision, KIEDYS ZOBACZYCIE ZE TIBIA TO JEDNAK NIE CAŁA WARTOSC ZYCIA... aZ łezka poszła xd |
@Trevour
A ze mną iść pkować to nie chciałeś osz ty! @Down Ta wloguje sie i za chwile komp mi sie zacina... ale sprob(u)je wloguj ;p Nie nie da rady zara wy*****le tego kompa za okno niech go Pan Bóg złapie -.- |
Cytuj:
|
offtop jezeli mozna
[CHAR]hopek bastek[/CHAR], [CHAR]bastusiek[/CHAR], [CHAR]jasmin de'palla[/CHAR] all moje chary zrokowalem sobie pozostal mi jeszcze pall juz wkrotce bedzie free items ze tych 4-ch kont bedzie m.in. boh, 20k, 2bp uh i takie tam free items odbedzie sie w miescie venore data jeszcze nieznana ale bedzie o tym informacja cya in rl life |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |