![]() |
Cytuj:
komu byscie pomogli ,gdyby powiedzmy wybuchla wojna vc - nf ? |
nie wiem szczerze kazdy z nas ma kumpl;i po obu stronach ... ale Maniek ich uspokoi na to wyglada i bedzie spokoj :) dochodzi aspekt teamu u swe a takze stosunek innych do hawkow i roty :P trudno mi powiedziec bo osobiscie odszedlem z tibii i zagladam tu tylko jak sie nudze w pracy lub wieczorem w domu :)
|
Bylem krotko retired, ale postanowiłem z nowa siła kontynuować ta grę 8o8o8o
Jednak radość trwała krótko i mój optymizm zniknął gdy natknąłem sie na ten artykuł :o:o:o http://hacking.pl/pl/news-6964-Kolej...er_online.html LUDZIE!!!!!!!!! Ta gra zabija X( Teraz gdy dali nam podwójny exp ryzyko śmieci zostało podwojone. Opamiętajmy sie więc, bo może być za późno. Spójrzcie w lustro i sprawdźcie czy nie macie podkrążonych oczu, bladej cery i dresu , w którym chodzicie i śpicie od piątku. Bo ja na przykład nie chce umierac przed kompem ://// |
Wydygałem sie ostro
BEN |
Cytuj:
Pozdro Wuju |
btw.
[CHAR]Barbra Storm[/CHAR] Dec 01 2007, 07:57:58 CET Killed at Level 98 by Casspari and by Yunichi Cytuj:
no chyba że zasłużyła, ciekawa jestem :] |
Nie no to juz jest chamstwo nad chamstwem zeby zabic Barbre ktory nic nikomu nie robila spokojnie sobie epxila ?
|
@Bencio
wez czlowieku , bo kurwa nie moge , oni obaj grali w Wowa a nie w tibie. @Barbara jakie oni mieli haslo ? for better obsidia ?xDD @OffT ktos chce kupic Wood Avenue 11? 350 k |
Cytuj:
btw. maja hunta na tym servie to se pkuja ,proste |
Cytuj:
|
A ja się zgadzam z wszystkim co mówi Natti (:
|
No to za lepsza obsidie dla was - zmniejszamy liczbe boterow.
Powinniscie nam dziekowac a nie plakac. |
@zielaq
a jakie ty miales haslo przez rok walczenia przeciwko ng? 90~~ elder na small campie na barbarianach nie odpowiadajacy na pm to troche dziwna sprawa czyz nie? |
LoL ?? czy Ty chcesz powiedziec ze ona botowala ??? 8o 8o zawsze tak jest, najpierw sie zabija, potem wymysla sie z kosmosu reason. Ciekawe jest to ze zabita zostala zaraz przed restartem. . . Barbra jest jedna z ostatnich osob ktora by botowala. :confused:
|
nie mowie ze botowala,mowie ze siedziala 100 elderem na barbach small campei i w przeszlosci nie odpowiadala na pm .. wnioski nasuwaja sie same ;)
za lepsza obsidie,bez boterow ! Dec 03 2007, 16:09:54 CET Killed at Level 119 by a fire elemental of Brus Eterna |
@Skor
nie no teraz to cie z lekka pojebalo.. Barbra nie botuje a nie zawsze ma czas odpisac :O ps. Co jak cos ale wy wiecie co to znaczy urzywac bota ;D nie mowie ze do expienia ale ogolem.. wiec swoich tez zabijacie? |
no ja tez nie odpisuje czasami bo nie zauwaze itp. nawet nie mieliscie okazji zobaczyc czy botuje bo 2x ue i narq
|
Cytuj:
po 2: Ty zawsze odpisujesz kazdemu noob-charowi? <czyt. zapewne jakis 8 lvl czy cos... bo watpie w to ze pisales do niej z main, ba... watpie ze wogole kiedykolwiek do niej pisales> Barbra nigdy nie uzywala, nie uzywa i nie bedzie uzywac bota! I wierz mi wiem co mowie bo znam ja ladne pare lat... |
No ja jej nie znam pare lat ale w 100% zgodze z toba : )
Skor@ Obaj wiemy jakie reasony sie wymysla zeby kogos zabic wiec jakby chociaz napsial chcielismy ujebac ujebalismy nie mamy nic do stracenia a ty pierdolisz glupoty jak potrzepany ps. ale no i tak cie kocham ;* |
@arha
hmmm napewno jezelibys huncil na barbarianach ktore wsyzstkie masz na hita nei mialbys czasu na odpisanie...nie musielismy teraz patrzec cyz ma bota czy nie,wczesniej wiele razy widzialem jak biegala po campie nie odpisujac na wiadomosci . @paul nie mowie ze zabronione. ale siedzenie takim lvlem na takim szit expie+nie odpisywanie na privy=podejrzane co nie? a pisalem do niej z lvla wystarczajaco dobrego by expic na tamtym campie,wiec powinna odpisac. @rewis i dobrze wiemy ze reasony mozna zmyslic ;) ale ten nie jest zmyslony,co nie znaczy ze mielismy racje i ona botowala . nie ma ludzi doskonalych ,kazdy sie myli ;) |
Cytuj:
Cytuj:
co do tych privow to tak jak wczesniej pisalem, watpie ze chociaz raz cos napisales |
walczylem o obsidie nie taka jaka wy byscie chcieli :]
mam nadzieje na jakąs partyzantke z waszej strony po upie ; D |
Ojej, może was nie lubi to nie odpisała? Superowy powód, gzz
Btw, zabiliście ją bez przyczyny, to może chociaż jej nie szkalujcie publicznie... bo wasze tłumaczenia mają wydźwięk zdecydowanie pejoratywny, a ona na to nie zasłużyła ;s |
"powiedz mi gdzie bys siedzial drutem jakbys mial neta 128kb i dosyc czeste lagi? na demonach? watpie..."
nie gral bym w tibie , szkoda zdrowia. |
@paul
sluchaj mylliona,madry z niego chlopak wierzysz mi czy nie,pisalem ;) @zielaq czyli o jaka walczyles ?bo z tego co wiem twoja wizja zgadzala sie z wizja ryby itd;)) a na szwedzkich kolegach jeszcze nie raz sie zapewne przejedziesz ;p doczekasz sie doczekasz misku :) a moze to bedzie nawet cos wiecej niz tylko partyzantka? @nattii sram na to czy mnei lubi czy nie,jak sie pytam ile bedzie siedziala to ona winna jest odpowiedziec :) a jezeli ktos cie pyta o to ile bedziesz siedziala na jakims exp place a ty nie odp. bo go nie lubisz to jetses conajmniej nienormalna :) |
@Skor
No ok ale na to wpływa wiele czynników, mogła nie zauważyć, mogła chwilkę być afk, nie patrzeć na tibię itp... moim zdaniem to nie jest wystarczający powód, sorry ;s |
Cytuj:
|
nie 153 mistrzu,ale wiele .
i naprawde mam gdzie to czy mi wierzycie czy nie,wiem jak bylo.wiele razy nie uzyskiwalem od niej odpowiedzi ,wiec potraktowalem ja jako botera. nie botowala?padla za to ze byla nie mila i nie chciala mowic kiedy konczy expa. jezeli ktos powie ze nie musi byc mila ? padla za free. jedzie ktos na 50 centa do wawy?:D |
@up
Myslalem o tym, ale stwierdzilem ze jak juz bym mial jechac to wole na The Game'a, o ile kiedykolwiek tu przyjedzie :D |
Hmm wg mnie wniosek nasuwa sie jeden. Chciałes poexpic na barbach lecz były zajęte. To trzeba zwolnic je. Pyku Pyku 2 ue i expik wolny 8o
|
Jak do 60 lvla jebala uhy all time na afku to pewnie teraz tez bocik.
|
hmm widze ze wyciaganie wnioskow nie idzie ci najlepiej;/
|
Misiek : wlasnie za jaka ?? zmieniles tylko kolegow pa na tych z wyzszym lvlem :P bo napewno nie na tych more loyal :P i ja osobiscie nie chcialbym z wami walczyc bo nie bede wam zabawy dawal ale mam nadzieje ze Dorpaz dotrzyma slowa i jego gildia zapierdoli te osoby z Ng ktore pisal jak Waldorio np :) a wtedy znowu zacznie sie panika i wielkie love LTK :P pffffff żenau " jak to bylo jakos takos w BB :P
|
Cytuj:
|
|
evo+volarus+don+ripplah rooked :(
|
ciekawe jak evo i don hacked :o
bo ripp sellnal acc |
Cytuj:
UFFFFF nie gram w to w carlin depo Kolo mowił, ze to posrana gra, ponoć Tibia lepsza. Dlatego Cip wymyślili stamine zeby zmusić ludzi do przerwy, zeby organizm ludzki zregenerował sie troche (czyt. odpoczął) @ Barbarbara Storm nie tacy tu dedali za free Keep smile, your friends know true ;) kthxbye ^^ BEN |
Barbra dedła sobie bo po prostu miała pecha. Wydaje mi się, że tak zdesperowani PK jak stare LTK, które w zasadzie nie ma przyszłości na Obsidii, nie patrzy czy tam expi jakaś Babra czy ktokolwiek inny - działają zasadą - " kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" :)
Swoją drogą, Szikaka moglibyście się przyznać że to było za free, a nie mydlicie oczy. Czy coś Wam, może bardziej zaszkodzić ? Trzabyło napisać - "MISSCLICK" i spokój, przynajmniej forum waste by nie było :) |
Jesli wszyscy wiedza dlaczego to po co zadajecie glupie pytania?? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |