![]() |
tvn wam juz namieszal w glowach, nacjonalizm to nic zlego, slowo ktorego szukacie to moim zdaniem faszyzm (moge sie mylic) tylko mi nie mowcie ze faszym=hitler
|
"a tu trzeba recznie"
bluznisz synu, bluznisz ;/ |
Wielu różnych naukowców różnie definiuje faszyzm, niemniej poniższe elementy są najczęściej wymieniane jako integralne części faszyzmu: nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm.
hmm cos jest w tym co napisalem. Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie między nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajną, agresywną formę nacjonalizmu uważany jest szowinizm. Nacjonalizm może oznaczać poczucie przynależności narodowej, świadomość narodową, ideę narodową itp. Nawet jesli sie myle w jakims stopniu niech mi ktos powie co jest zlego jesli chce dla swojego kraju jak najlepiej? I czy jesli jestem nacjonalista to odrazu musze nienawidzic szwedow? :) |
Cytuj:
Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, ale inne kraje Ci nie wadzą - jesteś nacjonalistą. Jeśli po prostu nienawidzisz Szwecji i jej mieszkańców z samego powodu istnienia kraju - jesteś idiotą. Nie bierz tego do siebie, to był taki przykład dla ogółu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale przyznam racje, ze zawsze wolalem szwedow od polakow. |
Cytuj:
Co do Frezen'a, to dosyć szybko bana mu się udało załatwić - 5 minut po raporcie i już banned, huh. |
|
Hehehe, widziałem to. Taką to bym się bał spotkać na ulicy. o,o
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gdybys byl Niemcem, i uwazal ze Niemcy są najlepsze, a Szwecji nienawidził - byłbyś nazistą:P Łapiesz różnice? Nazizm to faszyzm w wydaniu niemieckim tylko i wyłącznie. |
Da się botować da tylko trzeba wiedzieć jak :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
laaa glany, biale sznurowki, szelki i jaazda na obcokrajowcow ! gadac o czyms o czym sie nie ma pojecia jest najlepeij ;p;p |
kejfes jest spoko a konkretnie jego elokwencia i zarazem inteligencia
|
ojj posypia sie paymenty ;s;s
|
Ja mam pecha do botów, poza tym nie ma w co grac w międzyczasie. Odejde na 5 minut od kompa to zaraz mi ktoś wpada na botowisko. Lepiej RĘCZNIE jak to rekinek lubi :)
Cytuj:
W sumie goscio z fanatyka tez mial szelki zawsze dopoki sie w żyda nie zamienił. |
O, koniec wojny!
|
Cytuj:
wtopa siana na chara poszla huh? |
Cytuj:
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Inquisition_Quest Jak nie rozumiesz po ang to moge ci dać po polsku. |
Arioc robi to szybciej... statek npc statek i gotowy max 1min
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
napewno nie bylby na tyle glupi zeby bez blessow poleciec
|
a moze wycial cama po to, zeby sie lepiej ogladalo?
|
a czy powód dlaczego wyciął cama lub nie jest taki ważny??
|
wytłumaczcie mi kogo zabił kto, że Fatery huncą OA?
|
Cytuj:
to by tez wycial jak kupuje runy xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale prawde mowiac jak bym mogl to bym botowal caly czas swoim sorcem bo jakos nie bawi mnie zabijanie ciagle etgo samego przez kilka godzin dlatego tez mam taki maly lvl :D @Eneris Mozna tez sprobowac jedno zdanie w translatora wrzucic i chyab tez by zrozumial ;p ale widac ze lepeij najpeirw posprawdzac wszystkie postaci czy aby nei padly a pozniej spytac na forum o co chodzi :D |
jakby ci z jakiegoś powodu tibia.com nie działała też byś nie wiedział...
|
Cytuj:
poprostu czepiles sie tego "recznie" kilka postow wyzej. EDIT: A to Midarth powiedzial :P popieprzyl mi sie z rekinkiem;p no to sorry;] Cytuj:
|
ale prawde mowiac jak bym mogl to bym botowal caly czas swoim sorcem bo jakos nie bawi mnie zabijanie ciagle etgo samego przez kilka godzin dlatego tez mam taki maly lvl :D
z czasem nawet ustawianie bota sie nudzi xD a wtedy jest koniec z tibia na jakis czas ;] |
No wlasnie teraz to juz wole pograc recznie z jakas dobra bronia niz botowac
|
nie ważne jak ważne żeby mieć przyjemność, dla mnie ktoś kto gra 100% na bocie zazwyczaj jest maniakiem.
@edit Prawie jak na żywo :/ http://img148.imageshack.us/img148/3404/eq0002or8.jpg http://img148.imageshack.us/img148/e...pg/1/w1280.png |
Osobiscie expiąc czymkolwiek slabszym od power boltow nie odczuwam przyjemnosci z expa :)
|
Dlaczego??
|
Jakos nie lubie sie patrzec na 2-cyfrowe hity i pudła. Lubie patrzec jak lecą dobre hity i potworek pada szybko. Poza tym royal spearki są nieprzyjemne, przynajmniej dla mnie, mają mały zasięg. Na wolnym podłożu to nie przeszkadza ale na szybszej nawierzchni już tak.
|
nawet i to sie z czasem nudzi
mialem to samo z sdkami co ty z pboltami lol |
aha to widocznie Ja już jestem taki maniak że mogę expić ze wszystkiego i wszędzie abym tylko miał jakiś cel.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |