![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem już bezstronny w tej wojnie ale akurat laren z tego wszystkiego jest na plusie... Bił lvle na frostach , codziennie miał profit 100k~~ a jak z leoo robił massfrosty to już wogóle. Ciągle ma w chuj hajsu i myśle że mu blessów starczy do 100 lvlu ; p A dh nie walczy bo odkąd podobno przeniesli servy na german hosta to mają freezy jak chuj. @Anyway SOLAR CIPA ZAPŁACIŁ! BUAHHAHAHAHA! Teraz to dopiero bedzie musiał im lizać żeby mu wybaczyli XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za poparcie holu ;] Jestem pewien że to rubera team, a vinera team ma swoje chary, nie musi brać ich od innych, więc to jest ich wojna... A FTP niech pojdzie z torbami, nie liczac paru osob.
|
Cytuj:
Barinasi(mago,deosita,ddf) na p.a przed wojna zarobili 12kk wiec jeszcze maja duzo kasy chyba :P |
Cytuj:
klukens tumkan @Edit a to ma znaczenie kto z kad jest? |
Gdybyscie czytali inne Tibijskie fansajty to byscie wiedzieli ze Dawergo ma racje =)
a swoją drogą to Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip hop |
@up
Nie wcale nie mam racji! Poprostu ftp przerodziło się w pro efól pvp i są teraz najlepsi z najlepszych! |
Ale neuro to pierdolony żal , kiedyś był spoko ale jemu to ftp odjebało w mózgu...
Kozaczy i wogóle na forum że niby wojna skończona , dh teraz chciało openke a macol skopiowal przy mnie do lestera " neurozenho : logout fast " pf ; x @Dla tych co nie wiedzą : Ransoex lost 41,687,091 XP :cup: |
@up
Daaaaaaaaaawaaaaaaaj justice xD | | \/ |
Cytuj:
|
Nie wiedzialem gdzie to dac, stwierdzilem ze tu najwiekszy spam i daje :D http://www.spidiszarek.com/840651530.html wiecie co wpisac chyba ni?
Robilem 1h, pierwszy raz z nudów, ah te wakacje od kwietnia do pazdziernika :D:D:D::D:D:D:D:D a dress kisi w szkole do czerwca hsuiahusahuhsa |
Lubie owoce i waŻywa!
Nvm ;x |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sławny jestem :D
|
Cytuj:
|
16:48 Young Gorti [102]: ;d
16:54 Destroyer of Fury [105]: co robisz? 16:54 Young Gorti [102]: masturbuje sie 16:54 Young Gorti [102]: palcem 16:54 Young Gorti [102]: :D 16:55 Young Gorti [102]: powierzylem ci 16:55 Young Gorti [102]: moj sekret |
Cytuj:
16:32 Akishino [57]: jaki? 16:33 Young Gorti [102]: burdel |
ha ha ha...
bardzo śmieszne , potus czy kto tam mówił żebyście zamkneli ryje z tymi fakami XD |
z FAKE'AMI a to fake nie był cheaterze xD
|
Happy birthday mendolina :cup:
Gz 18 lat :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystkiego Najlepszego :cup: :D |
ciekwe czy teraz mna kaca :>
|
Cytuj:
|
Tibijscy bracia !!!
Otóż dowiedzialem sie z pewnego zaufanego zródla, ze za 2 tygodnie bedzie updejt i bedzie glos w tibji ! |
Cytuj:
|
@All
Nikt nie wie kiedy wyjda nowe servy? Pogralbym sobie ;] Najnowsze servy to jakies 2non-pvp, ze stycznia 2007r, mogliby cos dodac :/ |
Cytuj:
|
Kiedyś serwery dodawali dość "regularnie".. Teraz żałują kasy żeby choć 1 nowy postawić :<
|
ale powiedzieli o upie... dwarfy w ph+nowe jaskinie... BATOW w Thais XDD
A co do grafiki, ladnie wyglada Darashia ale te krysztaly w Kazo jak pokemony ;o Btw wracajac do terenow, OF ma zostac rozbudowany (?), i maja zostac dodane nowe tereny pod woda (mam nadzieje ze bedzie sie szybciej chodzilo...) |
Cytuj:
|
A Girni wkońcu będzie miał pracę , na darashi pojawi się wiecej piasku więc będziesz mógł robić to co kochasz ( poza lodami ) , ZAMIATAĆ _ /
|
Cytuj:
@edit ide ostatnio przez ph, patrze a tam gorni stoi i proboje zapierdolic loota ze slimow :( |
@up
Haha xDD, no co lubie czasem zajebać komuś loota ze slimów xDD edit: wczorajszy adv: http://img103.imageshack.us/img103/4086/85suj9.jpg xD |
moj ss z pythery ;p
jak by ktos chcial wbic to jest na sprzedaz 72 palek, skile 92-93,78 http://img144.imageshack.us/my.php?i...modras2mh6.png |
Cytuj:
|
@Poreda
To dlatego nigdy ze slimów nie miałem loota... Bo Girni mi zawsze podkradał :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |