![]() |
jeszcze sie chlopaki z rise odegraja;)
dzwonic dzwonic ;p |
Nie wiem dokladnie co sie dzialo, ale slyszalem ze 2 masslogi, gratuluje akcji ;P
|
|
Rise jak robi mass loga zabija jedna osobe i uciekaja do defensywy, my jak robimy mass loga to zabijamy dziesieciu i stoimy na srodku pustyni.
xD? |
sneak sie udal
nie tak jak bysmy chcieli alejest git szkoda ze jakies rodzynki nie wpadly |
Cytuj:
|
Tak, udanie.. mimo że liczyliśmy na victerona, cria, elvena czy zabstera. No ale zawsze lepsze coś, niż nic. :)
|
Gz akcji :D
Sliccery co pazera jest hahahaha ! kazdego bp przegladal nawet z jakichś nobkow 20 lvliiii hahaha:D |
Cytuj:
|
Polske zalała samobójstw fala tyy jesteś z nami ziomuś wiec uderz w pucharaa HAHAHAHHAHAHAHHA joł Xd
Gratulacje Akcji :P tylko ciekawy jestem kto dowodził rise :D Nowi liderzy?? Hmmm Mati czyżby dowodziła święta trójca nasza kochana ?:D :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: srry ;p |
Czokus nikogo z Twojej "swietej trojcy" nie bylo nawet na Vencie:) Kafarem tez nie poszedlem ja bo w tym czasie sobie lulalem ^^ . Akcje prowadzil Twoj bożyszcz ;)
Gz akcji Roxando . Nie jestem pewien czy wiem juz all bo dopiero teraz na kompa wbilem ale wyglada na dobrze zaplanowana akcje. Gratz . |
Cytuj:
Sorry ale jakbym ci zapierdolil wszystkich ludzi jacy byli z was online to nawet bym sobie stanal nad carlin....^^' |
:browar::kon:Nie no teraz to już sie poddajemy :D
|
NP jak chcesz moge byc twoim mentorem.
|
Cytuj:
|
Gratz Roxando.
Rodzynki??? Przeciez kazdy jest "rodzynkiem". To, ze ktos ma wiekszy lvl czy costam nie oznacza ze jest lepszy etc. Btw. Kiedy jakiś OB?? Bo ostatnio jakoś nudno na morganie xd Więcej się dzieje na Harmoni!!!!!!!!!!! :D:D |
Cytuj:
Xdddd Wiem wiem mówili mi już Xdd Ehhhh juz myslałem ze kafarek zaczoł działa ale niee ... ;( hehe mój bożyszcz juz pare razy udowodnił ze potrafi grać w tą gre teraz czekamy na CIEBIE :evul: :* Powodzeniaaa. |
jaaaa pieerdooooleeeee aaaaaleee wyy pieeeerdoooliiiicciieeeeeeee
i na chuj to? stało sie to stało gz akcji i koniec raz na wozie raz pod wozem. czas rise tutaj jeszcze nie minął...:evul: |
Mam nadzieje, ze poczekacie na mnie do 21 maja :')
|
A ja już mam koniec matur 15'tego maja. :)
|
Cytuj:
Kto czeka nie bladzi podobno ;) A tak na przyszlosc to pisz na gg jak cos nie bedziemy zasmiecac forum . btw. To chyba pierwsza wasza akcja gdzie zabiliscie wiecej niz 2 osoby i nie byl to OB ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tak samo 15 koncze, biedna Fureyka prawie tydzien po nas :) Ale damy rade :) |
Cytuj:
jaaaaaaaaaa to teraz mi na ambicje wjechałeś :/ |
Boshe zwidek tego sie czytac nie da. Gorzej niz moj 12 letni brat wiec wez sie zachowuj a nie jak pajac. Bo tym zachowaniem nic nikomu nie pokazujesz...
@ down Nie wymienia sie... na darmo ;) |
Cytuj:
|
Blafyn < ale pojechal ten druid :)
Rise zrobcie tez sobie tak druida szybko xD A wojna sie juz konczy czy co ?? Pewnie Rise juz kasy nie ma:P albo boja sie o chara |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
My tam lubimy naszych spyow xD Jak to sie mowi "Spokojnie jak na wojnie, po wojnie tez spokojnie" :) :evul:
|
Bez spyow Roxando Crew to lipa ^^
Mar 18 2008, 18:50:57 CET Died at Level 234 by a demon kurde ;/ XDDDDDD |
Cytuj:
|
Nie bylo chyba jeszcze wojny na Morganie zeby banda Nizahiego nie miala Spyow u polakow ^^
Mowi sie trudno i kombinuje sie dalej ^^ |
Cytuj:
|
Sepiritzowi Gratulujemy Bota :) Na openach dziala ale z expem slabizna :/ :evul:
|
Haha, padł, za dzień-dwa bedzie mial lvl spowrotem ;)
|
Ciekaw jestem po ilu dedach znudzi mu sie odrabianie <co?> :)
I tak rox haslo "ALE PINGA DOSTALEM, KURWA PINGOWALISCIE MNIE!! AAAA " Kozak jakich malo matka nautra wydala |
No i fajnie sie tak gra człowieczki? Expi pada expi pada expi pada expi pada ;) To was będzie jarać do końca tibi i jeden dzień dłużej. SIE SIE SIE SIE SIEMACIE Tępe chuje :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |