![]() |
kup se musk, o tobie moge duzo napisac, np. o ksywce bob, ktora tak naprawde rozwija sie w 'gruby bobo'
edit /\ ze wzgledu na obrosniete nogi u ciebie i u froda? edit2 wiesz ze niektorzy wierza w autentycznosc 'grubego bobo' xddddddddd? jestes podobny do Sama, lubisz jesc i to za duzo |
Cytuj:
Bo nie jest to tajemnicą że w LR wiekszośc pracuje , i ma 18+ lat , wiec jak wróci z upragnionych wakacji , to pójdą do pracy jak normalni ludzie. A te "Pionasy" jak o Inter mówisz , moze i wiekszosc dzieci , 16-18 lat (są tez i duzo starsi) ale zawsze znajdą czas na OB w czasie Szkoły ( do 15-16 po poludniu szkola) . Wiec zastanów sie najpierw co piszesz. |
ze ljubo jest prawie dziadkiem to it od szczeniakow wyzywasz !?!!?!!!!?/1!?!?!!?!!1?!?!/1!?1 lol xd
felix ja mysle ze pici zartowal a jak nie to jest w zmowie z lolkiem <fó> |
oj zamknac dupy kto kiedy byl w ormo kto jak sie dostal do ormo, po chuj sie na ten temat wypowiadacie myslicie ze kogos to obchodzi? Czlowiek z natury taki jest, nie wiem o co wam wogle chodzi probojecie udowodnic kto jest lepszy czy jak? ja jestem od samego poczatku ormo a filush nadal mnie od noobkow wyzywa xD wiec skonczcie te glupoty pierdolic bo nie chce mi sie nawet tego sluchac macie vento i tam sobie to omawiajcie a nie piszecie to na forum jakbyscie chcieli pokazac " ooo jestem starym ormowcem szacunek mi sie nalezy " nie chce mi sie rozpisywac
|
Cytuj:
A jak sie potem olewa no to elo |
Cytuj:
Double ,bo lubie lól Nabijac posty to jest moje motto o lol @Koszyk mowisz o sobie? Poki fayter sie ze mnie nie nabijal to go niewyzywalem od zydow i od mydelka fa |
@ Buksl
Nie srajcie żarem bo grozi pożarem Buksl odszedl i co z tego ? a z Whispersow odszedl Bahari i dzis jeszcze haka mial ich super ek " Mestre Sion Barzahd " tez mogl zostac zrookowany lecz patrząc ile pracy wlozyl w te skille żal było to robic poczekajcie jeszcze troche i Whispersi znikną z Arcanii... ;( Jeśli uwazacie ze to zbieg okolicznosci 2 haki z 1 gildii to sie mylicie. . . byc moze to dopiero początek ? kto wie :> @ORMO Co do postu GallAnonim'a to powiem tyle stare ORMO to było kilka osob, ników nie chce mi sie wymieniac ale były to osoby zamieszkujący Legnicę, Braniewo i Białystok a kto mieszka w tych miejscach chyba wszyscy wiedzą i to było stare ORMO i tyle mam do powiedzenia w tej sprawie ;) A i dodam jeszcze do tych haków ze bahari i Sion moze podziekowac swojemu liderowi za te hacki :> zeby nie Calis tego by nie było :) i na reszte tez przyjdzie czas :) Pozdrawiam Podróżnik Analu |
no ja raczej jestem z Bialegostoku wiec chyba pamietam te najstarsze czasy, ale zreszta mniejsza o to fayter i pici~ kurwa podajcie sobie rece dajcie buzii i bedzie wszystko okej
|
Cytuj:
btw ciekawe jakbys sharowal, to czy bys kase za citizena i boba oddal, lol? sam chcial, sam mial, polowe itemow dostal i kasy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit zapomnialem dodac, ze zyjemy w harmonii itd, a te wyzwiska wynikaja zawsze z zartow, z twojej strony tez @down xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD chodzi ci ze mowilem 'xxxxx xxxx xxx' a nagle 'szmato' :D |
z tym ze jezeli oprocz slow "szmata,frajer(...)" w przeciagu 20 sec nie slyszysz nic innego to naprawde nie jest to zartem,ten post definytywnie byl ostatnim jezeli chodzi o ten temat,nie spammujmy juz tu bo to temat o wojnie,ale jak widac nic na wojnie sie nie dzieje,ziew
|
Cytuj:
|
A moze zamiast sie klocic , przezywac itp moglibysmy przypomniec nie ktorym od czego sie zaczal ten war ...;) co sie stalo ze h levele z zapartym tchem pocac sie przed monitorami zabijalo sie i sprawialo im to przyjemnosc :>
A co do sprzedania chara przez Fosfika to nie dlatego ze przegral wojne ...:baby: |
Kolejna zagadka typu kto to jest:D
Nick Bafanius to gość od LR czy IT? Bo nie wiem:D Jak ktoś się wstydzi to na priv prosze:) |
a ja wiem czy on ma takie plecy ? z poczatku byl normalnym graczem
kkiedys bodajze jak 25 lvl mialem chcial odemnie moja chatke, grozil ze i tak mu ja przepisze, do konca pacca byla moja :D pozniej dolaczyl do mavericku, pozabijal troche ludzi, kickneli go i teraz jest "cicha woda", ale watpie czy na serio ma takie plecy xP moze, ale na 80% nie, na pewno nie od lr aha bob lubie bema ide z bemem dam bemowi przypadki :DDDDDDDDDD ja stoje za bemo o,o |
Walka slow ktora wywiazala sie pomiedzy picizalem, felixzorem i faytahem ukazala tragiczna sytuacje miasta gdzie nie ma mcdonalda, miasta Kalisz.
|
Cytuj:
Calis :EE pici miales byc moim spy(panov wannabe) ,czego mi niepowiedziales ze mieli po mnie isc Pici: Ogladalem film Calis : Aha 2 Dni potem Bartas : Idziesz na na hydry Pici : Ok Nomad Brigde : Bartas wlazimy na nasze vent (znaczylo kanal nizej) Calis after 20 min A mogles dla mnie spyowac A potem o lizaniu ze im lizlalem lol . Na przykladach jego kolegow kto komu bedzie lizac i przepraszac ormo elo. |
Zdałem poprawke chuje.
|
mcdonald jest dodam ze nawet kejefsi + manhatan!
@up gz trza sie bylo w roku szkolnym uczyc !?!!?!? |
Jesli z niemieckiego to naleza mi sie wszystkie cracki twoje.
|
e koszyk moglbys zmienic avatar? bo tak mnie razi troche xddd
|
podajmy sobie rece w zabawie i w piosence
|
Banished: until Sep 26 2008, 09:53:44 CEST because of offensive statement
11:31 Gostyniak [6]: siemano 11:31 Gostyniak [6]: wez relognij 11:31 Calis Flam [78]: typowo ja cie za*****e gawluk w tej legnicy 11:31 Gostyniak [6]: xdDDDDDDD 11:32 Gostyniak [6]: miesiac przerwy 11:32 Calis Flam [78]: nie ciesz sie pizdo 11:32 Gostyniak [6]: xDDDD 11:32 Gostyniak [6]: na na na na ban 11:32 Calis Flam [78]: twoj stray ma miecha przerwy 11:32 Gostyniak [6]: relognij 11:32 Gostyniak [6]: prosze 11:32 Gostyniak [6]: xD 11:32 Calis Flam [78]: huja 11:32 Calis Flam [78]: bede siedzial do ssa 11:32 Calis Flam [78]: kurwo 11:33 Gostyniak [6]: nie sadze 11:33 Calis Flam [78]: typowo jestes jebganym bachorem bez rila 11:33 Gostyniak [6]: ban ban 11:33 Gostyniak [6]: hi hi hi hi 11:33 Gostyniak [6]: podziekuj nam teraz 11:33 Calis Flam [78]: powiefdzikuje wam z 2nd acc 11:33 Calis Flam [78]: to nie koniec ; ) 11:33 Gostyniak [6]: 2 konto tez zbanowac 11:33 Gostyniak [6]: ? 11:33 Calis Flam [78]: nie znasz 11:33 Calis Flam [78]: 2 ;) 11:34 Gostyniak [6]: to nie loguj na niego 11:34 Gostyniak [6]: bo wpadniemy 11:34 Gostyniak [6]: okej 11:34 Gostyniak [6]: do zobaczenia 11:34 Gostyniak [6]: za 2 miesiace 11:34 Gostyniak [6]: ahhahaha 11:34 Calis Flam [78]: za miech 11:34 Gostyniak [6]: no 11:34 Calis Flam [78]: elo nieogarze 11:34 Gostyniak [6]: racaja 11:34 Calis Flam [78]: jebany 11:34 Gostyniak [6]: xDDDDDDDDDDDDd 11:34 Calis Flam [78]: oby cie stary znbowu zrchal w nocy 11:34 Calis Flam [78]: i spuscil sie na pape 11:34 Gostyniak [6]: ban ban 11:34 Gostyniak [6]: zbanowali cie ! 11:34 Calis Flam [78]: typowo jak cie znajde kiedys to cie zapierdole 11:34 Calis Flam [78]: ;) 11:35 Gostyniak [6]: za co ? 11:35 Gostyniak [6]: ze masz bana na miesiac ?XDDDDD 11:35 Gostyniak [6]: hihi hehe 11:36 Gostyniak [6]: co bedziesz robil przez ten czas ? 11:36 Calis Flam [78]: ruchal cie w kake 11:36 Gostyniak [6]: powaznie pytam 11:37 Gostyniak [6]: 11:37 Pirates are attacking the plantations of Liberty Bay. 11:37 Gostyniak [6]: masz szanse sobie pojsc 11:37 Gostyniak [6]: potem moze byc trudno z zalogowaniem 11:37 Gostyniak [6]: xDDDDDDDdd 11:37 Calis Flam [78]: ty myslisz ze to moj jedyny acc? ; p 11:37 Gostyniak [6]: twoj jedyny 78 ms 11:37 Gostyniak [6]: twoj jedyny main acc 11:37 Calis Flam [78]: ;* 11:38 Gostyniak [6]: ;] Hihi. |
Nieno, zawsze wiedziałem, że calis jest kretynem, ale żeby aż takim? Czy ty masz jakieś ADHD czy po prostu jesteś uzależniony od tibii?
|
kto za co jak to sie stauo
|
vorith napisz poprstu swoj nowy nick, mysle ze wiekszosc osob co chociaz cie kojarza pomaga ci w jakis problemach z bafaniusami itp
|
up.
Początkowo myślałem że to Hitrov [;p] z racji outfitu, name'u i dziwnie dobrego jak na polaka englisha;p Ale to by bylo zbyt oczywiste chyba, pozatym ms? Namefaker raczej. |
Cytuj:
|
Sell Soft Boots Msg Me With Offers
|
Mozna zauwazyc że wojne na haki/bany pomiedzy ORMO a Whispers wygrywa znacząco Ormo. Z ormo odszedl jedynie Buksl a z Whispers zrookowany został bahari , mestre sion barzah i teraz zbanowany Calis ... Kto następny ? moze niech Whispers zacznie zbierac na paymenty dla ormo ? A moze chcą więcej haków ?:] Wiadomo ze ORMO walczac z Inter nie ma szans to zamiast tracic czas na " walke z wiatrakami " w koncu ORMO zaczeło dzialac efektywnie :)
|
Retardy
z Seleny maja juz przyzwoite lvlve =O+o= bedzie ciekawie :o |
tak tylko nawiasen z seleny to jesli chodzi o wshiper jest calis araabela rustidy, reszta to arkaniaki
e slyszalem ze poi jest przelozone |
Cytuj:
|
Cytuj:
*-niepotrzebne skreslic |
Interregnum nie zrobi POI(Powodzenia) ;s wy wiecie co to elfbot O.o ?? ale pewnie macie za malo gigowy dysk zeeby go zainstalowac ;)
|
http://img167.imageshack.us/img167/8...pekretder8.png
http://img167.imageshack.us/img167/8...276a041be8.jpgretady sa wsrut nas :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
pozatym musze dodac do moih pasji gnembienia osub rurznej plci dowartosciowywanie sie gali(ego)thara we grze tibja dedajonc ludkuw i robionc pa(pod*******ajonc armor) :cup::cup::cup::cup: nie muwionc jusz o bojlu ktury mysli rze pro a nob rze rzal X(X(X( :cup::cup:
|
o ZaAaL ;D Odwiedzilem forum tibia.com i zobaczylem cos straszngo .... ;(
"Cya Arcania Cya my best friend good luck all I back next war ~Trajdek~" Dzieki za All Przyjacielu mam nadzieje ze jeszcze powrocisz w swietle chwaly ;** w next warze widze cie w top fragerach !! ;* |
X(X(nom durzo bendzie miol fraguw tym uber knightem ;] ;] :cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |