![]() |
Cytuj:
Cytuj:
PS zagladnij na pw prosze ;) |
Cytuj:
|
Ja wybralem sie na 68/68, exp zalezy.. ale jak jestes sam w godzinach popoludniowych to okolo 18k/h. Jak ktos ci przeszkadza to o polowe mniej, a jak jest powolny resp to kolo 10k~/h.
A co do loota to zbieralem brass shieldy, longswordy, luki i strzalki zwykle oraz poisony. Zbieralem to do bagow i chowalem, na koniec hunta wysylalem parcelem dzieki postmanowi :P W sumie za brassy malo kasy.. jak nie chcesz nie musisz zbierac, ale zawsze cos jest.. :) |
Mam skille 64/64, eq - p-legs, k-arm, crus helm, fire sword, crown shield.... Czy dam radę expic na dwarf guardach?
|
No raczej dałbys,ale napewno by ci z uh/ih poszedł jedn,albo dwa.
Ja kiedys na kyrze ze skilami 75/75 to na spokojnie solo guarda walilem,ale jak 3/4 naszly to juz trzeba bylo sie uhac wiec jak chcesz,ale ja bym na twoim miejscu wbil troche wieksze skile i wtedy dopiero mozesz isc. ;) |
2 raz;/
witam mam 23lvl skill 71/70 eq crut... helmet k armor f axe meduza shield szalik p legi buty gdzie expic
a)fast exp i co najlepiej wtedy brac b)fast kasa plzzz fast odpowiecie bo nie wiem co robic gdzie expic pisze juz 2 raz i nic nikt nie odpowiada;/X( |
kopalnie, ghostland (dużo kasy) ja tam expie i jest przyjemnie:P
A co do mojego pytania to jakie gdzieś mniej wiecej skille powinienem mieć? |
Cytuj:
nie ma ze odpowiedni skill to od ciebie zalezy ja np wziolem sie za skillowanie 70/70 i miec spokuj do 40lvla na twojim miejscu bym wbil z 70/70 i dobrze by bylo |
Knight
Poziom 34 PACC Skile: 71/71 EQ: Crown Shield, Guradian Halberd, Plate Legs, Knight Armor, Crus~ helmet, Fire Axe. Chce szybko wbic 35 (exori :P) i zeby zadko uhy schodzily... scaraby sa nude a poza tym czesto zajete. Tomby tez odpadaja. Wiec gdzie nabic 35 lvl ?(75%) P.S Co wziąść na pojeyńczy resp vampa? Ile UHów? |
Gdzie expić ze
skillami 45/40 ( moge dobic więcej) levelem 14 eq plate armor, dark helmet, battle axe, suddet legs |
.
Gdzie mógłbym expić :
Royal Pal 47lvl 82 dist 15 mlvl Bohy posiadam. Do tej pory siedziałem na guardach, ale tam taki tłum, że nie idzie wbić wyższego levela...dlatego pytam sie Was co byłoby najodpowiedniejsze... |
Czy skille 60/60 sa dobre na lvl 19 i na ktorym maja byc 65/65
|
druid Vs hunter
mam druida 16lvl 14mlvl
chcialbym poexpic na hunterach minotaurach archerach, minotaurach magach. jaki musze miec lvl i mlvl zeby sobie poradzic? co musze zabrac na polowanie? |
Cytuj:
|
Siema.
Jestem Knightem mam prawie 14 lvl. skille na 46/38 I nie wiem gdzie moge expic :? Obecnie mieszkam w AB i chodze do zamku i podrodze na waspy =waspy mi sporo daja bo wycinam cala jaskinie z 3 poziomami :) Czasami tez chodze na Dwarfy tam pod Wild Warriorami niedaleko tej gory z goblinami. Podobno niezly exp jest na Dark Catedral. Moglbym tam chodzic czy by mnie zabili ?? |
@up:
na dc ... zapiomnij |
Trenowanie
Mam pytanie czy połaca sie trenować ze skillami 61/60 na 17 lvl na rotach (takie skille ma mój kolega;p i ma pacca) czy można iść na larvy???
|
Mam pytanie. Jestem Knightem mam 9 lvl skille 38/35 czy jeżeli zrobie 40/40 to mam expic czy dalej trenowac ??. Bo chcialbym miec gdzies tak kolo 22 lvl skille 60/60
Ps:mam mlvl 1,5 |
ktory lvl musi miec druid zeby poradzic sobie z beholderem, hunterem, minotaurem magiem i archerem, witchem, cyclopem???
|
ktory lvl musi miec druid zeby poradzic sobie z beholderem, hunterem, minotaurem magiem i archerem, witchem, cyclopem???
|
Ja pierwszego huntera rozwaliłem na 13 lvl (sorc), tak samo archer. Tyle że nie uciekali - wieże w Elvenbane :D
Gdzie expić? 17 lvl, p-set, steel helmet, griffin shield, scarf :) , wand of dragonbreath. |
Mam pytanie. Chciałbym porobić runki i troche poexpić jednocześnie. Mam skille 19/23. Jestem sorkiem. Mój ekwipunek to: Crown Armor, Knight Legs, Crusader Helmet, Boots of Haste, Vampire Shield, Skull Staff, Platinum Amulet.
Mam pacca. Zastanawiam się między rotami na edron/darashii, larvami w ankh i minosami w mino pyramid. Z góry dziękuje. |
@up
Ja wybrałbym larwy. Sam biegam na nich z Wand of Dragonbreath i wystarcza mi many na robienie runek i expienie jednocześnie. |
Mam 20 lvl skille 60/58 knight
EQ: leather legs, leathe boots, cooper shield, scale armor, soldier helmet i serpent sword ( hack:D) Gdzie moge iść z takim EQ żeby zarobić coś kasy? Robiłem lootbaga w kopalniach to uzbieralem na serpent sworda i zostało z 1k . Kupić za 1k p set czy może tarcze jakąś? |
Gdzie iść???
ELO!!!!
Chciałem się poradzić was gdzie mam iśc palem skills 83/46,lvl 45 i mlvl 15?? NIe mam paca.................. PLz pomóżcie!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem |
Pall, lvl 43 skile 78/xx... gdzie expic?
|
Gdzie mógłbym dobrze poexic (żeby sie zwracało za uhy i coś jeszcze zostało) 46 ek (pacc) skile 80/80 6 mlvl, eq slabe: c arm, crus helmet, p legs, scarf, boh, gs/bs c shield? Proszę o szybką odpowiedź :P
|
Cytuj:
no to moze odpowiem przy okazji - na wiekszosci monsterow co tu podales to expic sie nie da ale zeby "poradzic" to potrzebujesz 15 mlvl :) |
Cytuj:
@Dj Nektro D lair lub poh |
gdzie moglbym poexpic ale i dobrze zarobic? knight 42 80/80 niezly eqp !facc area!
|
Yo.
Gdzie moge poexpic pallkiem 29lvl ze skillem 74 i 12 mlvlX( ?? |
@up
polecam guardy w kopalni |
Where?
Gdzie expić 36 sorcem z 42mlvl na facc area. Runy i manasy moga sie niekoniecznie zwracać (ale znowy bez przesady) byle by byl szybki exp:)
|
@up duze respy guardów w kazo
|
Czesc potrzebna pomoc. Jestem 30 pallem skill w distance 77, 12mlvl. Mam, hmmy, bolty eq; crus helm, k arm, c leg, boh. Na czym mam expowac zeby szybko expic i byl dosyc dobry loot? Moglbym robic lootbagi. swiat; aldora
|
pokonam beho knajtem ze skillami 60/60 bez straty ihow lvl mam 21 fast plz
|
@up raczej tak ale zejdzie cala mana na exury
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |