![]() |
Letko pewnie na demonie padl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jako były "współpracownik" Logitecha, mogę powiedzieć, że Z - 2300 jako jedne z nielicznych produktów tej firmy (jeśli chodzi o głośniki) są warte swej ceny. :P |
Cytuj:
|
Zebys kur.. wkoncu poszedl na inne forum, to nie forum o glosnikach, nie mozesz kupic i stestowac i pozniej oddac jak cos? tylko kur.. motasz sie i motasz.
|
jeżeli one rly kosztują 1200zl to wolał bym już dołożyć z 700zl i kupić kino domowe :P
|
"Nasza analiza terenów do expienia wykazała, że niektóre potwory np. bog raidery są zbyt słabe. Nie wydają się dla was żadnym wyzwaniem. Dlatego żeby móc lepiej się bronić ww. bog raider, dostał obszerne szkolenie, które spowodowało przyrost jego masy mięśniowej " - źle się dzieje :|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kup sobie creativy za 400 zl i tez beda dobre z pozadna karta muzyczna. To nie forum o tym.
|
Przyszedl sie pytac o glosniki na forum o grze w ktorej nie ma dzwieku xD
|
buahah ;d co tam na morganie
|
Vic 201 :)
|
wy chyba dostajecie orgazmu jak victeron wbija lvl, nie kminie was ludzie
|
Dużo się dzieje na morganie :P Nobi 100 lvl np. :P
|
Ehh jak wrócę to też się zacznie dziać. :P
|
Wczoraj czy 2 dni temu ześ Tiastesowego druida uwalil xd ja ci pisałem że to on
|
Cytuj:
|
brawa dla Don Qu, Don Mitze, Mudry Mor, Master The Arrow
życzmy im przyjemności z nowych zabawek, które zdobyli z anniego |
http://img140.imageshack.us/img140/1003/uo0160fl6.jpg
Widzial ktos bardziej kozackiego screena z advencem na 100 lvl?:D Wbity po raz 4 ^^ |
ten to lubi waste
|
gdyby nie fakt, że miałeś niecałe 200 capa, żółty bp a otwarty brązowy może bym się nabrał, że lubisz wasta jak to kolega up powiedział :p bo takto to wiadomo, że eq masz w plecaku ;s
|
Dobra przyznaj sie ile ci zeszło potów na tych ratach ;> XDD
|
Gz Kafar :)
|
Cytuj:
Btw. Wie ktoś czy Rony Clend, tj. ten gość, który go ostatnio kupił gra jakimś charem "na stałe", bo mam sprawę? |
Jak dla mnie wystarczające są głośniki CREATIVE 7.1 Inspire T7900..
^^ Może kiedys jakieś lepsze zakupie |
Cytuj:
|
Up chodzilo o miejsce......
Chyba ze to byla ironia to okey:P |
co jest z to tibia.com ? :( gdy jest mi potrzebna to nigdy nie moge jej użyć
|
Uwaga!
Kicki są.. ;) |
Nom, kurwostrada daje się we znaki...
|
Cytuj:
|
Ajajajjjjjjjj NIE ŚPIMYYY NIE ŚPIMY !!!!!!!
Nie śpimy!! Zwiedzamy !!!! ....... |
Cytuj:
@ Kopengas Snake http://www.youtube.com/watch?v=OwppY...eature=related troche nie udany XD a to fajne: http://www.youtube.com/watch?v=miqJU...eature=related |
|
o lol..... jakie youtube o tej porze !! panowie teraz to tylko do ogladania i tylko ogladania ! powinno byc tube8 !!! -.- tam tez zobaczycie snejki :D:D czarne duze albo żółte małe hahahahahh ;p
|
Cytuj:
|
XDdd boxer vs dwóch cwaniaków dobre jest ale i tak moim ulubionym filmikiem zostanie jak KOZAK Rosjanin chce skoczyc do lodowatej wody a tu sie okazuje ze to lód i pech.. hahahhaha dobry Czosnek ;p
Ide spać pozdro 600 ;)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |