Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Toiowo 11-06-2009 12:49

haha Rosi no to pocisnales.... Fail :)

Delarev 11-06-2009 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2564637)
Z tych osób które wymieniłeś przecież ani Keeph ani Gauri ani Mekkron ani Victeron nie grają na swoich charach więc nie pasuje to pod przemówienie Grebola :]

Mekk i Vicek grają na swoich charach więc zostaje Keeph i Gauri :)
Więc pasuje to pod przemówienie Grebola. :)

Wiecznyodpoczynek 11-06-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2564637)
Z tych osób które wymieniłeś przecież ani Keeph ani Gauri ani Mekkron ani Victeron nie grają na swoich charach więc nie pasuje to pod przemówienie Grebola :]

Jasna sprawa, nie pasuje to do posta, którego napisał gość, który gra charem, którego dostał. \o/
Tak samo jak Sesmy i te inne.

Ogólnie fajnie jest być w wojnie z ludźmi, którzy połowę charów rozdają, nie?
Teraz jeszcze mi powiedzcie, że na charach takich jak Dany Darko, Vincenzo, Vessmunrah, Lunatika, Blafyn, czy Volltio grają ich oryginalni ownerzy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sebciooo 11-06-2009 17:21

Zapomniales o Arvenie, Berigu, Nashganie etc

Antichrist_ 11-06-2009 17:33

berigiem gra rl owner ;p

Grebol 11-06-2009 17:48

haha mam blafyna od półroku poza mna nikt nie ma passów i nie bedzie miał, mam rk i rózne takie smieci. Wiec nie jestem rl ownerem?
@Rosi
Chodzacy mwalu nie mierz każdego waszego miara ;)

Yanne 11-06-2009 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2564898)
Zapomniales o Arvenie, Berigu, Nashganie etc

Arvena gra ajsu berigiem gra rl owner, nashganem gra tez rl own3r,

Sebciooo 11-06-2009 18:11

berigiem gra old cabal najczesciej,a nashganem robercik wiec ?;d

Cabal 11-06-2009 18:53

masz zle informacje ^^
robert lvlowal nashgana od okolo 100 do 200 o ile pamietam wiec raczej mozna powiedziec ze jest wspolwlascicielem ;p

Wiecznyodpoczynek 11-06-2009 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2564922)
haha mam blafyna od półroku poza mna nikt nie ma passów i nie bedzie miał, mam rk i rózne takie smieci. Wiec nie jestem rl ownerem?
@Rosi

Hej, ale Blafyna zrobił Slicc. :)

Kakej92 11-06-2009 20:08

Teraz ja się wypowiem o Was wszystkich:
Jesteście wszyscy pierd0lonymi kretynami którzy uważają się za Bóg wie kogo i każdy pierdoli na każdego. Proszę Was ogarnijcie się, albo skończcie tu pisać i denerwować porządnych kurw*a ludzi

Kisses
Kakej~

Xizibi 11-06-2009 20:12

Mam pytanie, czy ten server jest w stanie wojny i czy można go polecić?

xBardolekx 11-06-2009 20:19

jest wojna, ale jeżeli chcesz grać to możesz grać

Mam prośbę do ludzi, którzy chcieliby mi trochę pomóc lub nie mają co robić ;) Wykonanie tej prośby nic was nie będzie kosztować, a ja mogę troszkę zyskać. Jeżeli byście mogli zarejestrować się na dwóch stronach http://***.to oraz http://***3.com używając mailu typu [email protected], w alerpay~ również wpisując jakikolwiek mail a w referre wpisać "Bardol" (bez "")? Jeżeli byłby ktoś tak życzliwy, zrobił to i podesłał mi na priv tutaj login i hasło do tak wypełnionego konta (koniecznie z wpisanym Bardol w referre) byłbym bardzo wdzięczny.
Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli mi pomożecie :)

Edit
w miejscie gwiazdek w linkach wpisać b u x (bez spacji) w obydwu przypadkach i będzie działac..

Wesolski 11-06-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2565124)
jest wojna, ale jeżeli chcesz grać to możesz grać

Mam prośbę do ludzi, którzy chcieliby mi trochę pomóc lub nie mają co robić ;) Wykonanie tej prośby nic was nie będzie kosztować, a ja mogę troszkę zyskać. Jeżeli byście mogli zarejestrować się na dwóch stronach http://***.to oraz http://***3.com używając mailu typu [email protected], w alerpay~ również wpisując jakikolwiek mail a w referre wpisać "Bardol" (bez "")? Jeżeli byłby ktoś tak życzliwy, zrobił to i podesłał mi na priv tutaj login i hasło do tak wypełnionego konta (koniecznie z wpisanym Bardol w referre) byłbym bardzo wdzięczny.
Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli mi pomożecie :)

Edit
w miejscie gwiazdek w linkach wpisać b u x (bez spacji) w obydwu przypadkach i będzie działac..

EHHHH
Bardol ... Bardol ... Bardol!!!
Musze ci powiedzieć, że całe życie na łatwiznę idziesz "Wchodzicie na strone rejestrujcie się" ZRESZTĄ tak samo jak w Fifie tylko cheaty bo inaczej to zonk>!.!.!

:D to tak tylko by przypomnieć tobie, że możesz czasami napisać i zatoczyć w tą Fife ;/ bo już nie ma dla mnie rywala zostajesz ty, ale bez cheatów bym prosił jak byś już się skusił.

xBardolekx 11-06-2009 21:54

zawsze wesoł znajdziesz wytłumaczenie dlaczego przegrywasz :) zawsze nie na cheatach gram, a ta bramka zza połowy ostatnio w meczu z awfulem to tylko skill :p ale i tak nic ci sie nei stanie jak zarejestrujesz się tam dla mnie i podasz loginy i hasła ;< do tych stronek ofc

Wesolski 11-06-2009 22:02

BARDOL!!

A byś na gg wszedł muszę cię prosić??

Yanne 12-06-2009 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2565230)
zawsze wesoł znajdziesz wytłumaczenie dlaczego przegrywasz :) zawsze nie na cheatach gram, a ta bramka zza połowy ostatnio w meczu z awfulem to tylko skill :p ale i tak nic ci sie nei stanie jak zarejestrujesz się tam dla mnie i podasz loginy i hasła ;< do tych stronek ofc

dobra, idz pisac komisa z wfu _./

edit: ladny sneak na mojego bot chara dzis....- FAIL
nie dosc ze wpadli 100~ lvlami to nie ubili ;d

xBardolekx 12-06-2009 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2565662)
dobra, idz pisac komisa z wfu _./

?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDD(...)DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?

Antichrist_ 12-06-2009 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebciooo (Post 2564945)
berigiem gra old cabal najczesciej,a nashganem robercik wiec ?;d

berigiem gra berig, a nie cabal xP

Arav_ras 12-06-2009 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2564922)
@Rosi

Przez m-walla przynajmniej nie można strzelać.

Wesolski 12-06-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2565789)
Przez m-walla przynajmniej nie można strzelać.

To niech będzie GRAWVITA czy jakoś tak przez to da się strzelać :p i ściąć też :D

Yanne 12-06-2009 18:48

ej, ladne sneaki wam wychodzą tymi nub czarami .

spidszejr /635546196.html

Arav_ras 12-06-2009 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2565882)
To niech będzie GRAWVITA czy jakoś tak przez to da się strzelać :p i ściąć też :D

Tylko po scieciu roslinki nie musisz bulic za blessy :confused: jaki z tego wniosek?

@up
Czemu Mielonke z fibuły przeniosłeś?

chive 12-06-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2566034)
ej, ladne sneaki wam wychodzą tymi nub czarami .

spidszejr /635546196.html

Tylko na screenie zapomniales zamazac swego nicku w oknie rozmowy, dame :)

Wiecznyodpoczynek 12-06-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2566056)
Tylko po scieciu roslinki nie musisz bulic za blessy :confused: jaki z tego wniosek?

@up
Czemu Mielonke z fibuły przeniosłeś?

Taki, że lepiej dać sobie hacknąć i zrookować 3 chara niż zapłacić parę razy za blessy? 8o

Yanne 12-06-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chive (Post 2566178)
Tylko na screenie zapomniales zamazac swego nicku w oknie rozmowy, dame :)

to idz i wbij na nim bana _./

Arav_ras 13-06-2009 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2566297)
Taki, że lepiej dać sobie hacknąć i zrookować 3 chara niż zapłacić parę razy za blessy? 8o

Mi nikt nigdy chara nie zrookował, nie gram nim od paru miechów. Najpierw się zorientuj jak chcesz o tym mówić :D

xBardolekx 13-06-2009 11:56

http://img142.imageshack.us/img142/6239/beztytuuiut.jpg

słyszeliście kiedyś, żeby była kura z rosołem?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Puii 13-06-2009 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2566581)

???????

Rosół z kur wielu.

xBardolekx 13-06-2009 12:52

rosół z kury czemu nie, ale kura na rosół to troche nie halo nie? -.-a s*****el to se mów do kogoś innego

Yanne 13-06-2009 15:04

Cytuj:

ty, czemu kura ma ranking mwaler? ja bym mu dal rangę chodzący krzak bo on mwali uzywac nie umie.

Wesolski 13-06-2009 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2566761)
ty, czemu kura ma ranking mwaler? ja bym mu dal rangę chodzący krzak bo on mwali uzywac nie umie.

HAHAHA
Ja to bym od siebie mu dał SELLPACC. :D:D:D:D:D

Yanne 13-06-2009 21:37

fak sejk 3:1 :/

EDIT ; Ventrilo records FOR TEH WIN _./

"AAAAA TRAP, WYPCHNALEM WYPCHNALEM, JEST ZYJE KURWA ZYJE ROX" a chwile pozniej znowu trap i zgon XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fidosek 13-06-2009 22:42

Cytuj:

hahahahahaha
a kura zasługuje na osobną range to fakt :baby:

xBardolekx 13-06-2009 22:47

dla mnie kura powinien mieć [LeaderWannabe]

Yanne 13-06-2009 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2567242)
dla mnie kura powinien mieć [LeaderWannabe]

masz admina to mu zrób XDDDDDDDDDDD, btw:
trwają pracę nad nowym Morgana War movie wmv.... : ) było by miło gdybyście mogli wesprzeć vrf/camami z sników na priv ze strony flow ofc zebyście znowu nienarzekali że mało waszych fragów... ile materiałów tyle fragów = )

Majsterdejvis92 13-06-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2566761)

No to tak btw jakos jak dostaliscie wy... na premmy to tak nie bylo wam do smiechu albo jak gremb pozbyl sie Nirka Devilka ;] apropo moze mam mwaller ale wy powinniscie miec [Kanałowcy] a co do bardola to zastanow sie z kim jestes bo obrabiasz du.. swoim . tyle odemnie pajace ;] RIKI TIKI KANALIKI!

Yanne 14-06-2009 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majsterdejvis92 (Post 2567279)
No to tak btw jakos jak dostaliscie wy... na premmy to tak nie bylo wam do smiechu albo jak gremb pozbyl sie Nirka Devilka ;] apropo moze mam mwaller ale wy powinniscie miec [Kanałowcy] a co do bardola to zastanow sie z kim jestes bo obrabiasz du.. swoim . tyle odemnie pajace ;] RIKI TIKI KANALIKI!

komu obrabiam dupe? staram się zbytnio nie wyzywać pozostałych ludzi i stwierdzam fakt że jeśli zjebaliśmy akcje to tylko nasza wina a nie np ludzi którzy przyszli pomagać wam z innych serwerów a fakt że jesteś jaki jesteś to swoją drogą pozwól że ci przypomne...
Magro : ty, znasz fidos'fyb chodźcie go zajebać
kura : Ty, to mój kumpel z rl, ja go mogę lurnąć do ab.

n/c =)

Wesolski 14-06-2009 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majsterdejvis92 (Post 2567279)

Jeżeli to ty kurawak to chciałbym ci przypomnieć, że jak z nami "byłeś " to pierwszy darłeś mordę "chodźcie do hg, chodźcie do hg", więc nie pizgaj smutków tylko sieć cicho bo pizdą się urodziłeś to stokrotkiem nie u mrzeż.
A to, że jesteś ****em bez honoru i ojebałeś starego kumpla na chara tylko dlatego by przylizać Flow to gz dla ciebie Pierdolony noobie i nieudzielaj sie więcej jebany lamusie.

Przepraszam za wulgaryzmy, ale w stosunku do takich nie ogarów nie mam lepszych słów.

/Wesol

xBardolekx 14-06-2009 09:37

mam admina ale po co mam cokolwiek zmieniać? dobrze jest jak jest.

a wy zamiast sie kłócić to poświęcilibyście czas na coś bardziej pożytycznego (jak wesoł :*) i zrobili mi konta na tych bu xach.. tak nawiasem

Kod:

Dear Bardol,

a Cashout from ***.to for amount $ 51.00 has requested.
and it is awaiting for the processing

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05.