![]() |
A może dacie jakieś camy? :(
|
A moze dacie mi na blesy, bo padlem knightem? :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Myślałem ,że żyjemy w wolnym kraju .... |
Akurat widac odrazu ktora strona nie chce akceptowac wojny ;(. Mam nadzieje ze wanted wreszcie sie ogarnie i zaakceptuje to bedzie troche funu na azurze WRESZCIE
|
Post edited.
|
Dokladnie.Wanted musi w tym momencie myslec "praktycznie".Btw wczoraj w piatek trzynastego,o godzinie 13,13 padl gaddarr haha
|
Po za tym pamiętam, że jak raz nie chcieliście wyjść na OB (nie tą ostatnią, tylko jeszcze przed zmianą systemu pvp), to dostaliśmy tutaj spam na forum od Limehita i innych rudych stworzeń "zrozumcie kurwa wreszcie, że to nie wy ustalacie zasady! blablabla będziemy sobie walczyć jak chcemy i nic wam do tego! eloelo! haha".
Więc i my też. |
A czy ja Was spamuje o war mode? Expimy sobie, Wy padacie (no, mi tez sie zdarza), jest ok :]
|
Post edited.
|
Jak juz piszesz takie rzeczy , to nalezy tez dodac ze wiekszosc z was siedzi na vencie tyle samo czasu i czeka kiedy bedzie okazja wklepac kasek expa.
Jak nie bylo Marjana od razu zwietrzyliscie szanse i 3 dni po 24 siedzieliscie. Do tego dochodzi wasza aktywnosc nocna wtedy kiedy normalni ludzie spia Wantedowcy sie budza i expia po nocach.Kiedy spojrzysz na Azure z rana jest was 20+ kazdego dnia ,co wy uciekacie ze szkol i z pracy zeby wbic troche expa? Kto jest bardziej normalny dzieci z Nephilism ktore expia po szkole i pracy przez 3 godziny czy druga strona ktora za dnia siedzi tyle samo dlugo na vencie i mimo tego ma jeszcze sile siedziec cala noc i cale do poludnia. |
tak wiemy ze macie rl life bawicie sie alkohol dziwki koks, tylko zastanawia mnie jedno...
czemu zawsze jak zmieniamy vent z 35 osob na vent robi sie wam 15 ? |
Jak chcecie żebyśmy "się ogarneli" i "zaczęli działać" to wycofajcie swojego szpiega, niech po prostu do was dołączy i tyle. Jak jesteście tacy pewni siebie, tacy pvp masterzy, to zróbcie to, a wojna będzie bardziej wyrównana.
"To ogarnąć" ma kto, Urb nawet mówił, że mógłby robić coś codziennie, ale nie ma sensu, bo spy. Przez to odpadają gather timy, a to powoduje, że jest nas ciągle mało. Odpadają też snake'i, i jedyne co nam pozostaje, to czekanie aż wy coś zrobicie, i wtedy dopiero lecieć bić się. Inaczej ogarnięcie czegoś zajmuję zbyt wiele czasu i jest to bardzo uciążliwe. Więc chcecie prawdziwej wojny - ok, wycofajcie szpiega, a wtedy nawet war mode zaakceptujemy, i będzie można bić się na serio. Cytuj:
|
Post edited.
|
Chyba rudy,rudy rydz a nie ryc.
Szkoda czasu na pisanie ,wiemy macie zajebiste zycie my mamy przyslowiowa chujnie.Skoro wam nie zalezy to skonczcie juz plakac i idzcie zyc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"(...)wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko..." Feas, nie ma co, weź powiedz, że ty masz dobre stosunki z ludźmi od ciebie? Nie pamiętasz jak: korsarz był zły bo olewa rli (ciebie), beiroc był zły bo uważał się za ważnego (jeszcze pamiętam rozmowy z nim co mi wysyłałeś i mi na privie go jechałeś, bo nie miałeś jaj, żeby mu to powiedzieć), gaddarr był zjebem, bo każdego tyrał, a teterian chuja robił i tylko botował. Raz, że dwulicowy to i hipokryta, zwyzywałeś Art'a, bo do nas doszedł?:> |
boli was ze rudy wam spuszcza wpierdol w tibi ? ;[[[
|
Cytuj:
|
Post edited.
|
Cytuj:
Niech nam artemon wysle rozmowe, bo chetnie sobie poczytam jak go nawyzywalem :D. Pewnie wrocilem najebany z imprezy z Wanted, gdzie mielismy pelno dziwek i koksu i najebalismy ochroniarzy i bog wie co tam jeszcze :D. Po tym co napisales, chyba zostane tak jak ty EMO, przedawkuje stoperan i umre z braku srania :<. Serio jestem zalamany i ide do wanted :(. |
Zostawcie juz rudego w spokoju bo chlopak naprawde sie potnie i bedzie draka.
No jak nie lubie savana tak pierwszy raz przyznam mu racje ;p. Fea to akurat najwieksza dwulicowa kurwa. "Pewnie wrocilem najebany z imprezy z Wanted" o0 nie przypominam sobie zebym z Toba pil. |
Cytuj:
/Wójcik. |
@2x up
Znamy sie :D? |
czuje sie taki styrany i samotny ze nie logne ze 3 dni chyba
|
Cytuj:
Teraz zechcesz ustac mi na odcisk piszac ze jestem noobem, badz chodze na akcje raz na rok, co w ogole mnie nie rusza, ale Ty nadal zostaniesz dla mnie chlopcem ktory chcial i prosil aby wejsc do SE, badz czlowiekiem ktory byl przynies podaj pozamiataj podczas wojny z Punisherami. Rozpisalem sie troche bo drazni mnie bezmyslnosc i głupota ludzka. Yours Waszka Yours Waszka |
Cytuj:
Cytuj:
Przynajmniej Marian mi tak napisał "zarabiasz dla kiksa kase, jestes traktowany jak byś był w wojnie" Polak potrafi :p |
Up
Jestescie super pijecie sobie wodle i gadacie o tibii. No comment. |
Post edited.
|
Jak ostatnio bylem na imprezie wantedowej na ktorej mielismy prostytutki, kilo koksu i nie pytajcie co jeszcze, nasz super dj zagral nam
http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI ! do tej muzyki bawilismy sie bardzo fajnie, i bylo zajebiscie, bo moglismy takze porozmawiac o sytuacji na serverze zwanym azura. Potężna wichura, łamiąc duże drzewa, trzciną zaledwie tylko kołysze. Siwy dym i białe sadze, będzie dzisiaj kamikadze. Tak wiem będą jasełka, wszyscy gotowi i nikt nie pęka, kamień na kamieniu tutaj nie zostanie. My królowie mety, zryjemy berety. @Up Epic fail tepy ciulu :D. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zamiast pierdolic na forum, akceptujcie wojne i zaczynamy zabawe.. /Wójcik. |
Wojcik :
Miales wbite na "90%" dlatego, ze ludzie Ci ufali, chyba. Ale jakas nie wierze, ze to było 90 % ;] moze 10 %. Co do wojny, nie wy bedziecie dyktowac nam warunki, a napewno nie Gaddarr, btw. jestem ciekaw kto mu tego posta napisal ;p Feas: Nie wiem co bierzesz ale ja chce kontakt do twojego lekarza. A i przestan marzyc o tych imprezach, koksach, dziwkach, bo jedynie o tych rzeczach to mogles slyszec w telewizji albo w filmie "Las Vegas parano", prosze nie oszukuj sie. Monek : No juz nie klam ! Jestes moim padawanem, zbierales mi przez cale zycie kase ! To dzieki Tobie wbilem te lvle ! DZIEKUJE !!! |
Up
No dobra, nie chciałem się przechwalać, ale niech świat się dowie !! Sirkiks ma dzięki mnie taki lvl, ja od zawsze mu zarabiałem kaske a on z runek i exori hura wastował biegając na ratach pod thais. TAKA JEST PRAWDA SORRY ALE NIEGŁEM DŁUŻEJ ŻYĆ W KŁAMSTWIE ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Cytuj:
|
@Monek
Wez juz mu tak w dupe nie właź juz wszyscy zauwazyli ze sie znacie @Lyoth Akurat to o lasach i elfach bylo smieszne :d @Wanted Jak dlugo bedziecie dygac zanim przyjmiecie wara? Przecież 100k to nie jest duzo i nawet jak przegracie to nie jest nic tragicznego |
@Kiks
No co! Wez przestan! Przeciez bylem na wszystkich imprezach wanted i przyblizam no liferom z Nephilims jak wyglada real life prawdziwego wantedowca! @Wanted Akceptujcie wiesnioki war mode i skonczcie pierdolic. |
a wezcie olejcie tego idiote, szkoda czasu.
|
Cytuj:
|
Post edited.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |