![]() |
Hihi ;). Sliczne zdjecie ;*. Nareszcie jakies nowe. I czekam na wiecej ;).
|
Nom ta pośrodku i z prawej naprawde fajne:P
|
@Xzonixek
Wrzuc nam zdjecie Twojej dziewczyny z Toba, zebyscie byli na jednym zdjeciu razem. |
@Glamri
Żal.pl. Do kościoła, chuderlawy szatanie. <edit> Acha, sorry, tak źle nie jest, zobacz Celoza... |
delete post plx
|
"Iks.de" niezła fotka hehe xD
|
Cytuj:
@Glamri Widze 'Death on the Road' na scianie, gratuluje wyboru ;D |
Glamri - wyczyść wiosło i przestań słuchać Gejron Mejden.
|
Cytuj:
Eee... Chyba Cię widziałem jakiś miesiąc (albo i więcej) temu w Przmyślu :P ;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
Cytuj:
|
@Rozp
Widze ze przemyslak =] W koncu -.-" |
Glamri, toć ty chudszy ode mnie.
Celoz, zawsze może być gorzej. |
Cytuj:
Re.Down Myślałem, że zabrał koszulkę staremu/bratu bo "piorunki całkiem elo" : P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do Przemyśla, na bank to nie byłem ja. ; ) Cytuj:
Cytuj:
Pakowanie nic mi nie da. Za cholerę się nie rozrosnę. (Ludzie do cholery! Ja mam niecałe 2m wzrostu, co się tak dziwicie?) ; P |
Glamri - Jezusek z wiosłem. Przypakuj coś.
Celoz - Dalej nie wiem, co to jest. I po cmęski narząd płciowy nowy post pisałeś, jak mogłeś tamten edytować. |
Cytuj:
|
Celoz, wyglądasz tak jak piszesz.
|
Btw do was też mówią Jezus? (Ci z długimi włosami)
Bardzo mnie to ciekawi bo u mnie drechy bardzo się z tego zaśmiewają, w sumie to czasu nie liczę już minutami/godzinami tylko tym, ile razy ktoś powie do mnie Jezus/Szatan/Metal. A wyglądam nie jak metal tylko ot grubasek w okularach. Tym to sie naprawde kurde mole nudzi O.o (Pls powiedzcie, że nie jestem grubasek to będzie fajnie i powiem, że was kocham bo uwielbiam dowartościowywać sie na forach o tibii, raz jeszcze pls) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Alez pocisneliscie kinder-celozowi :D Ciekawe kiedy sie powiesi z nadmiaru kompleksow.
Cytuj:
|
Nie rozumiem jak można nie tyć. Wokoło pełno jest niezdrowego, przepełnionego tłuszczem jedzenia, dla mnie to kwestia pączków. Na śniadanie 3 pączki, do obiadu dodać sobie 5 pączków i na kolacyjke 2, żeby się dobrze spało. Do tego normalne jedzenie i tyjesz aż się uszy trzęsą ;x
|
@up
Ta, masz wielki brzuch a lapy dalej jak wykalaczki dla koszykarzy z NBA |
@2up,
Nah, ja na kolację (Oxy potwierdzi xP) codziennie jem 2 spore talerze naleśników. Wcześniej sporo normalnego, polskiego żarcia jak schabowe itp. Rano raczej dużo nie jem, jak już to łyk Whiskey przed zajęciami, ale tylko łyk ;p Mimo mojej tłustej diety, (mam masę na pograniczu normy), prawie mam niedowagę. Kiedyś był taki wzór na obliczanie prawidłowej wagi do wzrostu. Wyszło 17.5 a norma to 16. BTW. Celoz, mniam. |
Cytuj:
PS. Ja to taki gówniarz co lata w koszulce Metallici xD Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
moze i kojarze :P krzyknij kiedys cos do mnie jak bedziesz mnie widzial.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie heartagram. |
mi to wyglada na n pentagramow gdzie n>=3
|
to jest po prostu breloczek z ostatniej Pani Domu
|
Cytuj:
@Luthi Pierwsza fotka > all. Fajne ujęcie. @Glamri Co to za wiosło? |
@Luthi
1 fotka zajebista, swietnie uchwycone ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Olor
A Ty wiesz, że to prawdziwe? :D |
Cytuj:
A poza tym to mnie do Wodeckiego przyrównywali ;) Glamri: Spoko, potem nadgonisz, jak byłem młodszy to też nie tyłem... Teraz zaczyna mi brzuch wyskakiwać har har |
Drom za dużo piwska i miesień ćwiczysz :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |