![]() |
@up
mylisz sie co do Rodrigo , bo stary dobry DI nie logowal sie od pol roku (wiem bo nadal mamy dosc dobry kontakt mimo ze od naszej ostatniej rozmowy w tej pikselozie minelo juz wiecej niz pol roku) ale wracajac do tematu to trzymam za was kciuki , dziwi mnie tez ze niema u was w gildi jeszcze owl'a bo z tego co wiem Thiago dalby sie pociac zeby upierdolic jakiegos mytosa :) |
OMFG
0.0001 sec combo ledwo zdazyl przed dom wyjsc.. 00:26 You see a dead human (Vol:10). You recognize Powy Pow. He was killed by Master'Ruffus. |
Tak jak obiecałem !!!
HAHA udało się:P:P http://img88.imageshack.us/img88/7899/40el8.jpg Dzięki za wszystko ziomy :P:cup: Pamiętajcie że "Przyjaciołom się UFO !!" |
Paweł Pozdro i thx za all . I tak kiedys wrócisz mam nadzieje:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Owl poproszony o pomoc pewnie będzie wyjeżdżał ze swoim ulubionym tekstem... "nono im hunted forever, retired forever". On w ogóle jeszcze zagląda na Danerę? @Philip: To wymaga dwóch rzeczy... TeamSpeak i trzeźwość wszystkich członków teamu. Poprostu wszyscy mieli kliknięte SD i celownik na sqm przed wejściem, to jest cała tajemnica... tu nie trzeba bota... |
Wydaję mi się że Summoned jednak pomoże patrzę że kupił pacca a już dłuuugo był facc... Chyba że robi nową postać już mnie to tak bardzo nie interesuję, a tak poza tym to chciałbym żeby wywalili z tego serwera tych wszystkich Mytosow a w szczególności Zayona, Maxa i Akrodian
btw. Nie pozwólcie dla Zayona wbić 200 |
Cytuj:
zgadza sie Thiago ma w dupie ten server ... w sumie to sie nie dziwie po tym jak go potraktowano , natomiast dosc czesto przesiaduje na msn i mamy okazje powspominac stare dobre czasy kiedy nie bylo kurestwa typu auto-bot i mozna bylo skutecznie kinda przy dobrej taktyce fragowac , teraz niestety kinda to najgorsza profesja i nawet na 140+ levelu owl by byl tylko miesem armatnim , w sumie to niema na niego co liczyc bo wszystko sprzedal i postac jest pusta :) |
wiggu z czym sie myle co do rodrigo??? gdyby nie di to guga by jebal maxem i mytosy by owned byly juz dawno ale takto za kazdym razem jak sa problemy zmytosami to guga niemogl nic zrobic bo by go di ojebal taka jest prawda :) wiem ile sie nielogal bo mam dobry kontakt z Caroline(tzn mialem bo now sie pewnie sfoszy o wara:))
co do owla ma wyjebane na danere ale niejest powiedziane ze niehelpnie |
LvL 61 ;p
http://i122.photobucket.com/albums/o...ilip128/61.jpg Hail the best Knight ;> Character Deaths Storyn: Mar 18 2007, 19:20:07 CET Killed at Level 92 by Zayon Mytos and by Loira Mytos 19:09 Khalivd [41]: AARON IS TRAPED BRO!!! 19:09 Khalivd [41]: HE WILL DIEE 19:09 Khalivd [41]: 16:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Naviush. He was killed by Abyssion Mortanus. http://i122.photobucket.com/albums/o...lip128/war.jpg http://i122.photobucket.com/albums/o...ip128/war2.jpg |
@2up
nawet jak tak bylo to bardzo dobrze bo ja doskonale pamietam co Guga robil z tym serverem @up widze ze nic sie nie zmienia szafinio nadal dokladnie wylizuje wam dupy :baby: ( w sumie tutaj ass lickerow nie brakuje ) :) |
Szafa asslicker? Chyba cos ci sie pomylilo chlopcze...Jak ci cos nie pasuje to nie rob glupich postow.
|
LoL
Wigget chyba cie poje**ło !
Kto jak kto ale Szafa nikomu dupy nie liże znam go długo i wiem ze tak nie jest. Profesor z ciebie zaje***ty a shakowali cie jak nooba:D A i że Szafa nie ma tu konta kazał mi przekazać pare zdań : "Jesteś dla mnie piz*ą jak masz problem wyskocz na solo , sprzedałeś sie Akro, nie chcieli cie other ownerzy bo jestes masakryczny noob" Amen :o |
wiggu ty kurwa dzieciaku wejz sie zastanow co piszesz i pomysl kto rodrigo zlizywal rowek pamietasz jak padales??? lizanie rowu wtedy niepomoglo wpadl twoj friend i sie zmyl:)
nigdy grac nieumiales cale pg odjebywal maciej z marasem i bastas ich helpil ty tylko noobic potrafiles i bronic sie ludzmi ktorym kutasa do dupska brales |
@2up
szkoda mi nawet odpisywac na posty takiego scierwa jak ty... |
Jebany war dzis
Masa 100 + lvl deadow i jebane noobchary blokujace wyjscie ze statkow .............. |
Kto dziś wygrywa Swat-Team czy Este~~??
Patrzę że do mądrych wniosków dochodzicie "jeśli w Tibii byłeś nobem to w rl jesteś frajerem" co Tibia ma wspólnego z rl... nie odpowiadaj na tego posta bo nie chcę się kłócić |
haha roro spojrz nad swoim nickiem ile masz lat a teraz przestudiuj to co napisales
... co do tego "slynnego" pkingu z kumplami to sam wiesz dokladnie jak to bylo i w jakich okolicznosciach , wiec malutki wez lyknij aspirynke , co do PG to istnieje cos takiego jak realne zycie , a ja pamietam jak przesiadywales po 12h na dragach w ankrahmun , tak na koniec to smutno mi ze koles o ktorym mialem jakie takie zdanie obrabia mi teraz dupe , ale co mam spodziewac sie po gosciu ktory oprocz tej pierdolonej gry ma gowno z zycia , widze ze jaka kolwiek wymiana zdan w tym temacie z pozerami twojego pokroju jest calkiem smieszna i na poziomie zawodówki...wiec to moj ostatni post tutaj...aha i zanim cos odpiszesz to spojrz ile masz lat i zrob to w odpowiedniej formie |
Ostatni Post Wiggu jeje
Pliz SS sorry że znowu kłutnie są na forum :S
|
buahuau Wigget weź s*******aj z tego konta. Bo na Wiggu grałeś tylko co chuj, tylko dupę lizałeś BR, a teraz kozaczysz, wielki znawca bo każdemu dupę wylizał. Mamy polew w ch z Ciebie z MarkiemB)
btw. przyznaj się jak to rzuciłeś LO w Puszczykowie bo nie dawałeś rady i poszedłeś do przyjebów z Mosiny^.^ buashua own3d Pozdro dla all z Danery i dla spawacza Wiggeta xDD i btw2. Nie jedź rorowi bo sam nie jesteś lepszy. Zwykły plac, który siedzi cały czas przed kompem i do tego jest przygłupem xD A jakby roro do Mosiny przyjechał to by Cię spizgał jak psa^^ Przyznaj się jak ostatnio na wf-ie w piłę graliśmy, nawet piłki nie umiałeś kopnąć a jak Ci wszyscy jechali to szedłeś i się głupio śmiałeś buahua Sam masz gówno z życia. Hail Roro!! Wigget spawaka bum siakalaka pozdro xD |
wiggu no niewiem co ci napisac zebys sie niepowiesil kurwa niechce cie miec na sumieniu a bastas ci juz pojechal w chuj wiec przemilcze to puki co:)
p.s. basta geju daj wigga maciejowi marasowi i tak chciales go rookac to jeden chuj a oni by pocisli cos moze ja bym zajawe tez chycil na gre:) |
uwierz mi Roro, że jakby chcieli to bym im dał:p
|
Cytuj:
kara jak chuj sebastian ... szczegolnie od takiego evula jak ty http://img140.imageshack.us/img140/3...bastianxi5.jpg i tak roro .... reszte przemilcze |
wigu moze masz kompleksy ale kolo normalnie wyglada to niewiem czy miales go osmieszyc fotka czy co:)
basta lets rushing wigget^^ wiggu cos chyba pisales ze summo zlewa danere to wiesz niekazdy jest taki jak ty i niektorzy nieboja sie walczyc:) 01:15 You see Summoned Owl (Level 141). He is an elite knight. He is Police of the Swat-Team. lets get it started |
Mlvl 58..
http://i122.photobucket.com/albums/o...8/mlvl58-1.jpg Btw: Wazne kto jak wyglada w rl... ? Rl jest rl gra jest gra charakter sie liczy... :) |
~~70~~
|
Gz zeus..:) gonisz z lvl.. :) oby tak dalej.. gogogogo 100..:D
|
Congrats Zeus, teraz przerwa z siokaniem musze sam se poexpić :)
EDIT: A jakiś br mi w ostatniej chwili house podjebał... zajebiście się dzień rozpoczyna ¬¬ |
Heh ładnie mu basterk pojechałes a i całkiem normalnie wyglądasz ;] Mnie nie widzieliście hyh ;)
Pozdro wsim spawaczom |
uuuu moze wroce na danerke wszystko zalezy od basty i farmera a jak wroce a mam lajtowe studia to wiecie :D opka go go immortal :D
Naza :D |
Zdjęcie zrobione jakiś rok temu:
http://img254.imageshack.us/img254/5...ytu322upt0.jpg Teraz Wigget placku zamiast dawać moje zdjęcia z balu z gim dawaj swoje to się pośmiejemy. Ja się swojego dać nie wstydzę. Teraz ty pokaż swoje^^ edit. 22:28:51 Wigget zjebie na zachod ;s do czeczeni np hahahahaha 22:29:17 sqars xD nooobie czeczenia jest na wschodzie Pozdro, Bastek |
wigget wioche tu odpier.dalasz -.-
a co do wygladu ludzi to mnie jebie nie wazne czy ladny czy brzydki wazne czy ziom czy nie basto dla mnie najlepszy ziom :P basto foreva co do wojny to mam bana na 7 dni hehe za ten niecaly tydzien bedzie zabawa ;] bastek a ty nie pitol zakladaj sorca i PG |
Hej bastek co to takie blondee w tle po lewej ? ;>
@edit wigg nie wchodź już tu i nie rób gnoju albo pokaz swoją fote i spadaj ... @edit @down siemq Radiozulik ;] |
xa0xa0xa0x0a0ax
Wig z tym foto bastka ci nie poszlo.... twoje wymiata xD. Co do war wg mnie popizgaja sie popizgaja za 2 tygodnie war end... |
Wigg wpadles w swoja pulapke :]
|
@Bastek
Kołniezyk RoX!! Za komuny takich nie bylo;p |
@Orzech
A kogo ty tam tak tłukłeś że bana wbiłeś:D ?? |
Ludzie:topic: :topic: :topic:
moje osiągnięcie :P http://i8.photobucket.com/albums/a38...z/double81.jpg |
@szary
zapomnialem o czyms takimm jak limit fragów xDDDDDDd wlazl zem na kinasa inoobow pekowalem bo mnie insultowaly :P (tam przed zayona domkiem) |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |