![]() |
Cytuj:
a teraz konkrety,opłaca mi się latać na dl venore z 33lvl mlvl okolo 40, duzo runek icicle i avalanche i jak ich uzywac rozsadnie :) oczywiscie z blokerem 10k/h, chciałbym wyliczyc jaki exp bym miał i jakie straty (runy poty i bloker) |
knight jakie powinien mieć skile aby ekspić na Dwarf Guard bez problemów?
|
najlepiej 80/80 + żeby było jak najmniejsze waste
|
z jaikm lvlem i skillami dam rade efektywnie expic na d lair yala/darashia?
|
Tak jak w temacie. Takim sorkiem polecam dwarf guardy + lot bag ;)
|
...
spokojnie vampira ubijesz... z potka ci zejdzie
|
Cytuj:
100lvl wystarczy skile jezeli chodzi o ek to 85+ chociaz nie wiem czy w tych miejscach da sie efektywnie expic, bo zazwyczaj jest tam pelno botow |
Hmmm czy na moim 12 palku skile 40/30 dam rade na Cycku?
|
jak myslicie dam rade 91 knightem zabic banshee obok thais?
|
Cytuj:
Dasz radę spokojnie |
1. tak pokonasz
2. tak zbloczysz z 10 uhów zalezy czy sam bijesz czy z kims 3. z odrobina szczescia tak |
tam jest duzo syfu na okolo jej? czy sama czeka na zabicie :-)
|
Jedna banshee i kilka bonelordów. Jeśli nie masz zrobionego banshee questa to zrób bądź blokerem i weź pieniądzę za blokanie podwójny zysk
|
spokojnie dasz rade z kazdym z tych potworow
|
|
Damy radę huncić hero/hydry?
EK 49lvl, RP 59lvl, MS 68. @EDIT a EK 49 jako bloker i 43RP na hero? |
Cytuj:
Vamp ma dobre wysysanie hp w dodatku z twoimi skilami bedziesz go bil dlugo Vamp ma dobre combo wiec nie tylko o jego hp sie martw ;p Raz jak oberwalem sorcem 28 to z full hp do red spadlo . |
Cytuj:
|
Rycerz 60
76/75 Demon helm, mms, golden legs, boh, relic sword, dsm. Czy dam rade ubić solo: Hydre, Earth Elemental, Bog Raider? Co jak mi wyskoczą dwa Bog Raidery? Czy one sa porównywalne siłą do DL? Bo DL na solo brałem już pare razy. :baby: |
Earth Elementala zabijesz spokojnie, jest cienki :)
Hydry jeszcze nie biłem ale powinieneś zabić, tylko uważaj na paraliż :P Bog raidery są słabsze od dli więc dasz radę ;) Samą exura ico powinienes się leczyć ;P Jak 2 to trochę gorzej, ale jak umiesz dobrze się ganiać to dasz radę |
Mam pallka, 19 lvl, skille- 65/53 eq to crown helmet, plate legsy, belted cape, scarf, guardian shield, leather boots. Czy dam rade jak pojde na dragi, z potami? I co jeszcze z takich mocniejszych potworow moge ubic? Tak do 25 lvl i skillami z dystansu 70 bo bede mial w miare szybko :) Pacc jest
|
Cytuj:
|
Czy pokonam Gs-a na 28 lvl lvl knightem ze skillami 77/70 i eq:
MPA MMS Demon Helmet BOHY Golden legs Knight axe Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |