![]() |
|
hehe jak widze to impra sie udala ;) Jakies zgony ? ;p
@down No na jednym zdjeciu z raulem nie zaciekawie wyglada ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hori jak mozesz wes daj znac na gadu mi : 565179
|
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czemu ale ja jak pierwszy raz patrzylem na to zdjecie to widzialem Nossa ?
|
Ej, a gdzie te fotki grupowe z pierwszego dnia, na których mam szansę się pojawić? :(
|
Cytuj:
|
E niezeby ale ludzie z DoF'u patrzac na te fotki to sa jednak rozkminieni ;] Wielkie PoZdRo dal was.....Cors jakiej muzy sluchasz????:p :p :p :p
|
Ciekawe fotki... :D Widze ze impreska sie udala
Pozdrawiam |
|
Pechowy Dzien :(
Ale Co Tam Jutro Bendze Lepiej ;] |
Tegax
Aug 21 2006, 01:37:52 CEST Died at Level 92 by a necromancer Aug 20 2006, 18:01:31 CEST Died at Level 92 by an adept of the cult Sathan Bell Aug 21 2006, 01:34:07 CEST Died at Level 99 by a cyclops Jameha Aug 21 2006, 02:29:50 CEST Killed at Level 115 by Drazharm and by Urbexx Ktos jeszcze? ladny poczatek dnia dla Wanted no coz bywa ;) |
Cytuj:
|
@up
Heh.. a gdzie ta pewnosc siebie ?? ;p |
Cytuj:
co ty pierniczysz? co ma sandra do kicków z neo? a to ze dala loga i nie bylo jej draz z urbem zabili jameszke to dla ciebie "dobrze" ? nie kumam @zlot nom byl ostry - fotki na photobuckecie Horriego to "wersja soft" - czytaj do 22 godziny :P:P Mariana sa nieco ostrzejsze - ale nie nadaja sie do pokazania ich publicznie :P bylo zajefajnie :P |
Cytuj:
Chodzi mi o to, ze przeczówalem co sie swięci ;o |
Ej ludzie jak wy tu zyjecie? Ja sobie wszdłem na Rooka i chcem wejść do kanału a tu jakiś noob wyskoczył i zamyka tą klapke i gada żebym mu dał na chleb :p . Na Rooku jakiś gułpek na quescie z doublet mówi żebym mu dał gp i zasuwa ****** (żeby nie było że opowiadam treść questów ;) ) jakimiś rupieciami.
PS: czy ja się myle czy mają tu być wiadomości z serweru Azura a wy tu tylko się kłucicie między sobą.:gazeta: :angry: X( |
Cytuj:
|
To pewnie jakiś inny char któregoś z PA xD
Noob na rooku: "Daj mi na chleb $!!11one" PA na mainie: "Daj mi armor!!11one" Właściwie można powiedzieć, że to to samo. Bo czym się różni wyciąganie kasy od wyciągania armora? Eh Azura, Azura... |
Brak Słów
Jacyna Aug 21 2006, 12:09:29 CEST Killed at Level 54 by Drazharm
and by Urbexx Szedłem sobie spokojnie do dp. Widze w domku Urba stoi on sam razem z Drazem, chwila pogawędki i nagle widze el Drazito mnie atakuje, stawia m walle z drugiej strony wybiega Urb robi to samo. Walneli pare razy z sd i bohy sie poszly walic. Chwile później Drazharm pisze. 12:11 Drazharm says: płacisz 30k i jesteś wolny a innaczej twój ded poszedł na marne No comment :) Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
|
@jacyna
Tu wlasnie widac manie wielkosci drazharma i urbexa zabijaj ofiare co ma o 110 lvli mniej Jak oni ta mowia THE BEST PVP IN AZURA (urbexx i drazharm) smieszni sa ;) ale kiedys zrozumieja swoj blad jak bedzie 100 osob online na serwie ;) |
Cytuj:
Nie zapłace i zapewne dołącze do was tzn do DoFu. Już rozmawiałem o tym z Sandrą i się zgodziła. Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzisz nie którzy nie mają za grosz wstydu.Wogóle wez jego dawne posty poczytaj co on pisał na DoF,a jak chwalił Drazharma. Zremb lev 74 Druid gildia Defenders of Fangorn |
Mam Pytanko co to Zlotu dlaczego Bekas juz niegra???:(
Hail Dof! Pozdro...B) |
@co do zremba
i tak nie ma i miał nie bedzie wstepu na ventrilo wiec co to zmienia ze jest w Dof? @Aber bo char o nazwie "bekas" ma pernament bana ale ów człowiek moze nadal na azurze gra kto wie, kto wie :) |
Aha dobrze wiedziec :)
Pozdro...B) Hail Dof.....:cup: |
Cytuj:
|
Dobre:D
Pozdro...B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
U Urbexxa nie pamietam takiej sytuacji, kiedy został zabity przez playera. A u Was z dofu zawsze jak mucha, ktos glebnie. POzdro Gremb |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
jezeli Urb przez 2 tyg mowi o open battle - a jak w koncu w venore dochodzi do czolowego starcia a on zamiast jako najsilniejszy w gildi prowadzic swoich zolnierzy - boi sie i nie robi sobie pz locka a minute potem daje loga zostawiajac 6 gosci z wanted na pewna smierc to dla mnie taki brak zgonów ciezko nazwac "dobrym pvp" najlepsze pvp z palkow jak dla mnie mial mataca(mike) i hawek(tobbe) z sorckow był razzer(babis) ale potem skonczyl i niepodzielnie krolowa mina~ teraz sandra sie stara :) |
@Horrigan
Uśmiałam się, ta historyjka jest taka śmieszna :D Haha, wymyślaj więcej :D @Grebol Taa ostatnio Urbexx nie padał od playera bo zawsze dawał loga na open battle :( @ zlot A jeśli można spytać to kto był na tym zlocie? Bo są fotki ale tylko niektóre są opisane :( Edit: sry...juz znalazłam <lol ale ja mało spostrzegawcza...> |
Cytuj:
I do tego tez fraguje :) POzdro Gremb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |