![]() |
Cytuj:
BTW. Założe się - pisze się razem:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@el0 el0 520 z tobą to nie będę wchodził już w dyskusję <lol2> bo żal mi Ciebie już od dawien dawna <spoxsterze> LOL2. pozdr0 dla kumatych. |
Aphy: Oszczedz sobie pisania w kazdym poscie "pozdro dla kumatych" W panelu uzytkownika mozesz sobie wpisac to jako podpis :confused:
|
@up : on ni umji :d
jedyne co potrafi i prezentuje to "nuranie ludzi" swoim hardcorowym druidem.. Idź sie lepiej ucz bo zasilisz grono meneli z pod sklepu ;/ Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Proszę NIE. pozdr0 dla kumatych. |
@up
mowilem i powtorze jeszcze raz wyjdz internetowy trolu |
Cytuj:
Lol czemu tacy jak aphy muszą neta mieć... niestety technika do przodu idzie i na wsiach też mają :D ( nie chce nikogo urazić z wyjątkiem tego trolla je***go, oj znaczy sie aphydiona ;p) |
nom ahh ta technika nie dziewczyny?
pozdr0 dla kumatych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail Furora Elisabett. |
dzieki wszyskim że mnie pozdrawiacie ;)
p0zdrówka dla kumatych. |
Ludzie o czym ta dyskusja...koles wrzucil na forum durna rozmowe i nagle fala komentarzy. Ten temat ma byc o wydarzeniach z furory a ja ciagle czytam tutaj durne posty zupelnie nie na temat.
|
Cytuj:
|
...
Cytuj:
ciagle to tu mozesz o wojnie poczytac... |
Wczoraj padl Tomo Crusade, co prawda ma killed by Hydra, ale cale Vision bylo na miejscu kiedy padal, po prostu nie chcieli robic pz bo on i tak dal X loga :) mial rs takze eq spadlo w calosci :P
|
@up
ale jakby go ubili to by mieli fraga a tu *** :p Hail Duskiness :> |
@up
ale mają eq ;d i może nie będą sciągać z niewinnych graczy bohów bo sie niektórzy żalili że ich okradło vision :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boże jesteście żałośni newsy z forum to największe bagno na tym forum -.-
|
[quote=Kasior;1203627]Boże jesteście żałośni newsy z forum to największe bagno na tym forum -.-[/QUOTE
Sryy chodziło mi o newsy z forum furory;p |
Cytuj:
Cytuj:
kto sie ze mna zalozy bez sprawdzania ze to sa jakies keyloggery itp ? :D wogole zobaczcie sobie jego wszystkie posty- wszedzie to samo :) |
Cytuj:
wszedzie widza keyloggery ty pewnie nawet jak okno otwierasz to sie rozgladasz czy przypadkiem jakis keylogger ci do mieszkania nie wpadnie chryste |
te no wiecie mi sendrius kita wcisnal z eja go nib ubile,m... i mowi ze mam hunta a wiesz... oni po Restarcie sie juz nie loguja ...
|
@Maryola
O czym Ty mówisz? Bo nie bardzo wiem ;s |
Cytuj:
=) Cyas |
Cytuj:
Od Ciebie?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;>
|
Cytuj:
A co do filmu to Tomo wie kiedy i gdzie afkowac. @Rehost http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17096 |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. 18:30 You advanced to magic level 59. :S |
Login sie wiesza - lagi on = zamula ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przypomnij sobie gdzie ta kwestia byla wypowiedziana. ( Wskazówka: Znana polska komedia) ;-) |
No i padł nam serwer xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |