Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

esdek 05-03-2007 18:10

Doszedłem do wniosku że dam edyta.Powód?Noby się spuszczają =( .Załosne.

Skibo 05-03-2007 18:17

up

A teraz jest RETMAN xDD

Keonek 05-03-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1302178)
Mój ojciec kiedyś grał w zagłębiu. :) W 2 lidze był królem strzelców w 1 lidze też występował.Bodajże były to lata ~80 dokładnie nie pamiętam dokładnie bo mnie jeszcze na świecie nie było.Przez jakiś czas trenował zagłębie ,a później był bodajże kierownikiem zespołu czy coś takiego ;>7 Lat mieszkałem w sosnowcu :P

Sryy za oftopa ale czuje do tego miasta pewne sentymenty. :)

szczerze mowiac to chuj mnie to obchodzi co twoj stary w zyciu robil... to nie jest temat "pochwal sie starymi" tylko wydarzenia z kyry.... popros swojego starego o autograf bo sie spuscilem:D

>ISILDURION< 05-03-2007 21:04

Jaki Szwed MI chara Z hacowal (nie do odzyskania ;/) Mialem 89dni pacca. Ten Frajer Bije lvl MOim charem Ma rsa. Jesli Chcielibyscie mi POmoc to go Huntucie jak tylko frajera zobaczycie Trylo Death Lord X( waste chara i paca X( Przed Hackiem 50 knight Po 4 dniach 52 niezle expi :P Rznijcie Swinie ile wlezie

Elvvons 05-03-2007 21:08

Twoj ojciec byl kims , ty jestes nikim... Praktycznie mowiac nie ma tu dziewczyn wiec lubisz imponowac chlopcom , (nikogo to nie obchodzi swoja droga) ? Niedlugo w podpisie zaczniesz wypisywac hasla o Rownosci

ZJEDZ Mnie bLZZZZZ1111!!!

Tetrowy 05-03-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >ISILDURION< (Post 1302547)
Jaki Szwed MI chara Z hacowal (nie do odzyskania ;/) Mialem 89dni pacca. Ten Frajer Bije lvl MOim charem Ma rsa. Jesli Chcielibyscie mi POmoc to go Huntucie jak tylko frajera zobaczycie Trylo Death Lord X( waste chara i paca X( Przed Hackiem 50 knight Po 4 dniach 52 niezle expi :P Rznijcie Swinie ile wlezie

Ty tego chara kupiłeś na 50 lvlu a wcześniej miałeś jakiegoś knighta 30+(female)?
Nie dziwne że cie zhakował jak r-keya na 100% nei masz bo jesteś/byłeś z 4 ownerem tej postaci.
Znałem dobrze pierwszego i sprzedał tą postać w lipcu na 45+ lvlu i do tej pory się dużo nie zmieniło.

Jaka dzielnica w wawie mieszkasz?

Skibo 05-03-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1302337)
szczerze mowiac to chuj mnie to obchodzi co twoj stary w zyciu robil... to nie jest temat "pochwal sie starymi" tylko wydarzenia z kyry.... popros swojego starego o autograf bo sie spuscilem:D

Tylko kto to zaczął....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1302556)
Twoj ojciec byl kims , ty jestes nikim... Praktycznie mowiac nie ma tu dziewczyn wiec lubisz imponowac chlopcom , (nikogo to nie obchodzi swoja droga) ? Niedlugo w podpisie zaczniesz wypisywac hasla o Rownosci

ZJEDZ Mnie bLZZZZZ1111!!!

Po pierwsze czytając to forum nie widziałem żeby on kogoś najeżdżał.
Po drugie: nie wiesz o nim nic?
Po trzecie: To ty chyba chcesz komuś zainponować takim postem... może swoim kolegom z podwórka( nie wnikam)

Pozdr.

Pawlos II 05-03-2007 23:00

Z dniem dzisiejszym chciałem sie pozegnac z calą kyra :D
wykończony przez snox i neta zegnam sie moze na forum mnie nie lubiliscie ale chce podziekowac wszystkiem za te mile spedzone dni w tej grze :D
Zycze powodzenia wszystkiem innym :D

Gall Terix 06-03-2007 08:25

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 1302798)
wykończony przez snox i neta zegnam sie moze na forum mnie nie lubiliscie ale chce podziekowac wszystkiem za te mile spedzone dni w tej grze :D

A Blue Djinn?

Keonek 06-03-2007 09:41

no tak wiec jestesmy hunted przez no chance for you :baby: na pewno zaplacimy B) moze lepiej niz byc mocnym na forum chlopcy z NC4U wyszli by na battle jakies ? 8o

The Chaotic Paladin 06-03-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro (Post 1301238)
Thalle gdzie dokładnie mieszkasz w bydgoszczy :>?

w fordonie :p

Rodi 06-03-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 1302798)

o jednego do krojenia mniej.

Keonek 06-03-2007 16:07

brazi"grit
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

;*

paior 06-03-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1303474)
brazi"grit
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

;*

Ovned ;] time to geo and Ili ;]

Tetrowy 06-03-2007 18:07

Paior kiedy gracie w csa?
Odplacie dzis serwer tak o 18-19 bym pograł ;p

The Chaotic Paladin 06-03-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1303796)
Paior kiedy gracie w csa?
Odplacie dzis serwer tak o 18-19 bym pograł ;p

No ja tez tylko bardziej w godzinach wieczornych tj. 23~

paior 06-03-2007 20:20

ten co nam stawia cs teraz ma duzo nauki :<

Elvvons 06-03-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1304087)
Morda zjebany rumunie!Na jakiej podstawie tak twierdzisz ze jestem nikim??Matka cie kurwa w domu szacunku nienauczyla?Az tak cie mocno w dupe dildem ruchała?Bede wypisywał jebany szmaciarzu co bedzie mi sie zywnie podobać.Podnieciło cie to ze wyprowadziłes mnie z rownowagi?Obraziłem cie gdzies zebys tak wjezdzal na mnie?Stary pogarda..
Srry za wulgaryzmy ale idzie człowieka chuj trafic jak się widzi jak taki 13-letni tepak z dostępem do internetu lansuje się swoimi zajebistymi tekstami,typu spuściłem się itp.

Jesteś jebanym zerem.Tyle.Pierdoli mnie juz to teraz co na mnie i na moich bliskich napisze.

Nara.

Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku. :) Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres

Keonek 06-03-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1304087)
@Keonek

Na twoją sugestie dałem edyta,być może twoje jądra nie wytrzymają takiego napięcia.

ciesze sie ze edytowales postac :D prawda jest taka ze kazdego tu gowno obchodzi kim byl twoj stary... moje jadra dadza sobie rade nie musisz sie o nie martwic :baby:

esdek 06-03-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1304345)
Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku. :) Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres

A ty spojrz na swoj post.Pogarda.Juz nie jeden podawał swoj adres(czyt.Imargam)a okazywał się on fałszywy.Nie mam zamiaru podawać ci mojego nicka na kyra ponieważ mam jeszcze za mały lv aby wogole zaistniec na servie.Odezwe sie za 2 tygodnie do ciebie ,sam będe znał twój nick.

Elvvons 06-03-2007 23:18

drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see :) Dam se uciac p... ze i tak go nie poznasz podalbym ci go dobrowolnie ale skoro jestes pewny swego to czekam. Co do adresu irl mam wrazenie ze gadasz o falszwym adresie bo cipeczka drygnela... Ale nvm. Chcesz cos (Adres irl) Pisz w tibi skoro nick poznasz , bo nie zagladam na to forum. Bye bye

Shadowless 07-03-2007 12:10

No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go !

goog 07-03-2007 14:10

Dzięki wam nie da się już czytać tego tematu. :S

Kowa_l 07-03-2007 14:23

Esdek naprawde tak mnei to interesuej co twoj stary robil ...wow ... Widoczenie chcesz zainponowac jakims dziecią :) gl ;)

Skibo 07-03-2007 15:47

Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.

Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.

Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.

Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiego kolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.

Pozdr.

Toressik 07-03-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadowless (Post 1304922)
No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go !

Sorki ziomek ale jest non stop 1:0 dla SNOX. Poniewaz Ceowalo padl od NF nie od NCFY wiec frag sie nie liczy...

Elvvons 07-03-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kowa_l (Post 1304995)
Esdek naprawde tak mnei to interesuej co twoj stary robil ...wow ... Widoczenie chcesz zainponowac jakims dziecią :) gl ;)

True. <xxxxxxx>

esdek 07-03-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1304555)
drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see :) Dam se uciac p... ze i tak go nie poznasz podalbym ci go dobrowolnie ale skoro jestes pewny swego to czekam. Co do adresu irl mam wrazenie ze gadasz o falszwym adresie bo cipeczka drygnela... Ale nvm. Chcesz cos (Adres irl) Pisz w tibi skoro nick poznasz , bo nie zagladam na to forum. Bye bye

Hmm jezeli nie wierzysz looknij sobie okolo 20 stron w tyl na wydarzenia z furory.(Nick : Veltaxio.-imargam).Podawał ten adres chyba z 3 razy.Kiedys w koncu sie wybrali goscie do niego i okazało się że ten adres nie jest prawidłowy :)Bede go znał bo się ciebie sam spytam o nick jak tylko wibije znaczacy lev,narazie nie bede sie narazac.Niechce mi sie tutaj klocic ani klnac,chcesz to pisz na priv a chetnie odpisze.

Tyle.

@Kowa_l

Napisałem że to offtop i przeprosiłem za to.widocznie nie wszyscy to zrozumieli.

Tetrowy 07-03-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1305075)
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.

Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.

Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.

Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiegokolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.

Pozdr.

Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg

Skibo 07-03-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1305317)
Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg

Ja też nie pisze tutaj systematycznie ale najbardziej utrwaliło się w mojej głowie twoje bluzgi, a kto powiedział że esdek jest moim kolegą?
Głównie wykinałeś osoby będące z NF a szczególnie Xolo który był czały czas ze Szwedami a ty niemogłeś tego zcierpieć. To jest tylko gra i to jest tylko jego wybór i niepowinieś tak agresywnie reagować. Wogóle Twoje podszywanie się pod Tetra(pózniej te screny) to dowód na to że wsydzisz się siebie.

Dziękuje pięknie że nie użyłeś żadnego wulgarnego słowa w tym poście.

Niedawno padł natasha taylor z Snox i wpadło Wiw i zabili teraxula, eliseo i demonic.

Tetrowy 07-03-2007 20:03

Mar 07 2007, 18:33:11 CET Killed at Level 37 by Toress
and by Deneathor 8o

hhahaha Tonyy pedał padł :D :D
Wreszcie to na co czekałem :D :D

Deni Ha'Nocri 07-03-2007 20:46

wiem ze nie jest to temat z filmami, ale zrobmy tutaj wyjatek ;)

http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20113

paior 07-03-2007 21:56

teraxul ladnie padl domenic palci za wolnosc ;] nf spier**lalo

btw:
cracovia 0 WIDZEW 3 !!!!

Evan'ek 07-03-2007 22:33

Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami:(

paior 07-03-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evan'ek (Post 1305875)
Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami:(

pobij mnie bede pisal co mi sie podoba i na co mam ochote a jedyna zalosna rzecz jaka widze to twoj nick a jak chcesz zobaczyc jeszcze bardziej zalosna rzecz spojrz w lustro pozdro ;] zeby nie bylo ze robie off top to co do liczenia fragow war Snox vs ncfr powinno byc 3-0 bo ceowalno nie padl od ncfr tylko od jakis debili

Evan'ek 07-03-2007 23:26

Podnieciles sie? Twoj nielepszy:( Coz poradzic Ja przynajmniej nie przesiaduje 12h dziennie w pokoju przed kompem:>

paior 08-03-2007 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evan'ek (Post 1305980)
Podnieciles sie? Twoj nielepszy:( Coz poradzic Ja przynajmniej nie przesiaduje 12h dziennie w pokoju przed kompem:>

ojj patrz ze ja prawie wcale nie siedze przed kompem

Exodus 08-03-2007 09:31

http://forum.tibia.com/forum/?action...7&pagenumber=1

Nowy(lepszy) temat z fragami. Jak widać 22:16 dla WiW

@down
HAHAHAH ,a tak na forum kozaka udawał i się smiał ze Snox =]]

Vankel 08-03-2007 10:32

hehe

......................8o
Royal Phiro
Mar 08 2007, 07:48:46 CET Killed at Level 100 by Travel Mate

P.s pomalu żaluje ze opylilem chara:confused:
bardzo ładnie Travel~

Evan'ek 08-03-2007 15:52

Z tego co pamietam Vankel ty kupiles/zamieniles sie na Vankela i niebyles jego 1 ownerem;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22.