Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 17-02-2007 19:50

:D Duuki skąd masz takie fajne zdjęcia. I do wszystkich poza Duukim. zauważyliscie od czego to sie zaczeło? Napisałem post że zmiana nazwy na FaG i dodałem podpis "_o/" a ten "duuki" elton zaczął sie sapać że Asslicker. Co go obchodzi za kim jestem. A potem to juz same kłutnie @up up up up up wszyscy Up co sie sapali "Jakbym myślał jak Wy to bym powiedział że wy lizecie dupe Duukiemu bo potwierdzacie co on mowi" i co ? JA jestem za Fag to odrazu liże dupe a wy popieracie Duukiego to odrazu tez mu dupe lizecie ? To jest Wasz tok rozumowania. I wogule zero kultury zamiast próbować inteligentnie to odrazu bluzgi bo tak najłatwiej zwyzywać... Już miałem ochote podac nicki tych którzy potrafią coś inteligencja zdziałac i sa naprawde spoko na tym forum ale nie bo przecież wtedy będe im lizał dupe.

duuKi 17-02-2007 20:31

Skoncz...__/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1274034)
:D Duuki skąd masz takie fajne zdjęcia. I do wszystkich poza Duukim. zauważyliscie od czego to sie zaczeło? Napisałem post że zmiana nazwy na FaG i dodałem podpis "_o/" a ten "duuki" elton zaczął sie sapać że Asslicker. Co go obchodzi za kim jestem. A potem to juz same kłutnie @up up up up up wszyscy Up co sie sapali "Jakbym myślał jak Wy to bym powiedział że wy lizecie dupe Duukiemu bo potwierdzacie co on mowi" i co ? JA jestem za Fag to odrazu liże dupe a wy popieracie Duukiego to odrazu tez mu dupe lizecie ? To jest Wasz tok rozumowania. I wogule zero kultury zamiast próbować inteligentnie to odrazu bluzgi bo tak najłatwiej zwyzywać... Już miałem ochote podac nicki tych którzy potrafią coś inteligencja zdziałac i sa naprawde spoko na tym forum ale nie bo przecież wtedy będe im lizał dupe.

Ehh....
Kto mi lize dupe...?
I myslalem ze bycie asslickerem niesie ze soba jakies korzysci a korzysci z lizania dupy mi jakos nie widze...
Ty lizesz dupe kazdemu kto moglby ci pomoc w trudnej sytuacji i to widzi kazdy, wiec juz nie zaprzeczaj....
Piszesz glupie nikomu nic nie dajace posty, nie umiesz dobrzez zlozyc zdania, wiec proponuje zaprzestac pisania na tym forum i ewentualnie zaczac dokladniej sledzic losy świata Aurea...
Nie pierdol juz smentów bo mi sie niedobrze robi.
PS. Tak podlizujesz sie do kazdego a jakis wiekszych korzysci dla Ciebie nie widze, jak narazie narobiles sobie tylko wrogów, wiec proponuje zmienic nastawienie i liczyc na siebie a nie na innych ktorzy ciezka gra doszli do czegos...
Jestes poprostu pasozytem, żerującym na dobrym sercu innych ludzi ktorym zal jest takich noobow jak ty?

duuKI _/

Sting_Ninja 17-02-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sope(L) (Post 1273921)
O Ty zyjesz?:>

@Iron
Ze tak powiem , wyjdz i zamknij drzwi ( spi******j ) ;)

No ba. Wkoncu musialem cos napisac bo tego ciecia juz sie czytac nie da.

@Iron~ Dobra zamknij pizdze. Twoje wypowiedzi sa bardzo interesujace. Kiedy konczysz 13 lat?

Jojo Ninja 17-02-2007 20:39

Bezzzz kitu, Iron stfu! Sting _/ Kiedy wszyscy idziemy na flaszke? xD!
btw. piszcie konkretniej tutaj fragi co i jak ;P

/Jojo

duuKi 17-02-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1274166)
No ba. Wkoncu musialem cos napisac bo tego ciecia juz sie czytac nie da.

@Iron~ Dobra zamknij pizdze. Twoje wypowiedzi sa bardzo interesujace. Kiedy konczysz 13 lat?

Chyba 11? xP
Chlopak pewnie mlody hacker wiec uwazaj bo hacka zalapiesz.....
Pewnie jest tez z niego niezly Webmaster bo sobie strone internetowa w Paincie narysowal, ale nie boj zaby niedlugo przejdzie do Power Pointa...

duuKi__/

Govinem 17-02-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1274034)

Iron się tak nie ciesz ponieważ u mnie też masz przejebane za "Govinem ma słabego Visa"

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 17-02-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi (Post 1273876)
x logg ftw xdd

Cicho, prawie się udało ;p Przynajmniej starałem się walczyć na początku...

Iron'knight 17-02-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1274198)
Iron się tak nie ciesz ponieważ u mnie też masz przejebane za "Govinem ma słabego Visa"

Jak mi znajdziesz post gdzie to napisałem to pogadamy ;)

duuKi 17-02-2007 21:24

@up
Pisales i ja to pamietam..

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 17-02-2007 21:33

Uspokójcie się z tym jechaniem po Ironie, ok?

Iron'knight 17-02-2007 21:35

Dzieki Piaty~

@down
Mowilem... Govinem sobie cos ubzdurał

duuKi 17-02-2007 21:36

[quote=Iron'knight;1132591]
po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););)

po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1136871)
O ja pierdykam ale maniana O! Ja! O! Ja! Dostałem z vis! Ale maniana!

Przeglądając forum zobaczyłem że jest tu Govi~ więc pomyślałem że mu to wypomnę, a dokładniej PALCEM wytknę i będzie płacić !!! 3gp za meat potrzebny do odzyskania hp - oj stary nie wiem jak tyle kasy wybulisz ale jakoś to zrobisz (możesz na allegro kupić :P:P:P )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1138552)
Smieciu na solo byś się rozłożył bo tym 31 ek to loda mi morzesz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govinem (Post 1138671)
to ty gadasz że mój vis jest słaby a poza tym "jesteś"

Tomuś~ to on zaczął.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1138625)
Looool ktoś tu sie widać na żartach nie zna. Weź sie człowieku za słownik a nie za Tibie bo jak widze coś za bardzo nerwowy jestes - "smieciu" - to nie było miłe :( :( :(

Jak widac on nigdy nie powiedzial ze visa masz slabego:P
Tylko zartowal i sorki za ten post wyzej pomylilem sie...

duuKi 17-02-2007 21:40

Sorki nie moge zedytowac;P

Sorki ale wyzej troche ne wyszedl pierwszy cytat...

@Piaty~
Iron~ lize dupe i my po nim nie jedziemy tylko fakty stwierdzamy pierdoli jakies smenty ktore nikogo nie interesuja...

@Iron~ i all
W poprzednim poscie macie pogrubionym czarno na bialym ze od samego poczatku Iron~ lize dupe PoDowi czy tam FaGowi...
Cytat pogrubionym drukiem jest z jego pierwszej wypowiedzi w tym temacie..
Wiec...
n/c

duuKi__/

Iron'knight 17-02-2007 21:50

Wiesz z tego co widze to kazdy z tego forum jest albo za RoM albo za Fag (nieliczni bez zdania). Wiec ja poprostu popieram FaG/PoD/Dm/FoR i tyle... nie licze na jakies korzysci z tego. Tak samo jest z Widzewem i Legią - jedni za Widzewem inni nie i tyle...

duuKi 17-02-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1274348)
Wiesz z tego co widze to kazdy z tego forum jest albo za RoM albo za Fag (nieliczni bez zdania). Wiec ja poprostu popieram FaG/PoD/Dm/FoR i tyle... nie licze na jakies korzysci z tego. Tak samo jest z Widzewem i Legią - jedni za Widzewem inni nie i tyle...

Tylko czlowieku ktory jest za Widzewiem lub Legia widząc kogos z Widzewa lub Legi nie bedzie mu przychwalał i mowil np. "Ale masz fajny szalik"
I tka przez 7 dni a po 7 dniach mowi kupisz mi taki sam i to wlasnie rozni Ciebie od innych kibicow i wlasnie przez to nazywam Cie asslickere...

duuKi__/

duuKi 17-02-2007 22:09

Sorki znowu nie moglem zedytowac przez ta Opere....

Tutaj cos starego ale w pelni przedstawiajace *-11 letniego Iron'a~
Bez urazy?:>

Iron'knight 17-02-2007 22:20

Omg czego sie wieku czepiasz ?! Nie ukrywam mam 14 lat i co z tego? kogo to obchodzi? Ty tez kiedys tyle miales i nikt sie tego wtedy nie czepial. A i tak ja staram sie udzielac kulturalnych odpowiedzi a nie jak ty, same bluzgi.

Duuki wysłałem pw, na pw sie sprzeczajmy a nie spamujemy forum i wnerwiamy porządnych ludzi....

Tommazi 17-02-2007 22:27

Ja pierwszy zaczołem mowić jak to ów Pan Iron liże dupe PoD'owi ;) W końcu inni to zrozumieli...a wiec wy*******aj jak Ci cos nie pasuje na tym forum;)

@Lukcik
spokój bo spokoje

Losari 17-02-2007 22:30

Boze dajcie spokuj bo tylko forum zasyfiacie jak chcecie sie poklucic to na tibii albo na pm...

Pall_Mall 17-02-2007 22:32

Nie rozumie was troche co wasze bluzgi na irona wprowadzaja do tematu?
Piszecie tylko zeby pokazac ze umiecie kogos pojechac jak widzicie on znalazl rozwiazanie bluzgania sie na pw zeby nie spamowac w tym temacie samymi bluzgami

A teraz sobie mnie wyzywajcie i piszcie co chcecie ze lize mu dupe i takie tamB)

Tommazi 17-02-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1274446)
Nie rozumie was troche co wasze bluzgi na irona wprowadzaja do tematu?
Piszecie tylko zeby pokazac ze umiecie kogos pojechac jak widzicie on znalazl rozwiazanie bluzgania sie na pw zeby nie spamowac w tym temacie samymi bluzgami

A teraz sobie mnie wyzywajcie i piszcie co chcecie ze lize mu dupe i takie tamB)

nie w*****alo by Cie to jakby na kazdej stronie był jego post a wnim
~chlopcy powodzenie!!
~"miszczowie"
~Hail PoD_/:cup:
~i inne w*****ajace rzeczy

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 17-02-2007 23:18

@up
Mnie w*****a jak widzę posty typu: "On jest FE!, bo liże dupę!!!!!11111111111" "jesteś huntat, bo powiedziałeś, że mam słabego visa", "on liże dupę, niech wy*******a, a jak mu się nie podoba, że na niego bluzgamy, to też niech wy*******a" - czyli zupełny brak logiki, tudzież rozumu.
Jak dalej tu będzie takie coś odstawiane, to sam zawołam modka, co by się zajął tym. Po prostu tego się nie da wytrzymać...

Więc spokój. Żadnych tłumaczeń z obu stron. Nic. Radzę nie poruszać tego tematu.

A skoro dyskusja zamknięta, a ktoś się skrażył że nie ma fragów wstawionych, więc proszę.

Alliance deaths:
[CHAR]Cahir the Dark archer[/CHAR]

FAG deaths:
[CHAR]Mastro Scue[/CHAR]
[CHAR]Beznickos[/CHAR]
[CHAR]Puldatron[/CHAR]
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR]
[CHAR]Butibof[/CHAR]
[CHAR]Piaty Jezdziec Apokalipsy[/CHAR]
[CHAR]Druid Karolka[/CHAR]
[CHAR]Kapek Aurea[/CHAR]
[CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR]
[CHAR]Manifisio[/CHAR]
[CHAR]Cromak[/CHAR]
[CHAR]Mariel Zori[/CHAR]
[CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR]
[CHAR]Obywatelka[/CHAR]

Sting_Ninja 17-02-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1274420)
Omg czego sie wieku czepiasz ?! Nie ukrywam mam 14 lat i co z tego? kogo to obchodzi? Ty tez kiedys tyle miales i nikt sie tego wtedy nie czepial. A i tak ja staram sie udzielac kulturalnych odpowiedzi a nie jak ty, same bluzgi.

Duuki wysłałem pw, na pw sie sprzeczajmy a nie spamujemy forum i wnerwiamy porządnych ludzi....

Duzo sie nie pomylilem. Dam ci rade. Jak sie ma 14 lat i sie gowno wie, to sie nie pisze tego na publicznym forum.

Hail Pod _/ Jutro bedzie lepiej!:)

Voldo69 18-02-2007 00:03

<uprzejmie pytam>czy ktoś nagrywał film z tej walki??</uprzejmie pytam>

Jojo Ninja 18-02-2007 00:48

Thanks za Fragi :>
Co do Irona, jesteś jak Kidlex, a wiesz jaka jest między wami różnica? Że on chociaż ma coś wspólnego z mózgiem i chociaż raz zaliczył glebe w wojnie, a ty tylko pierdolenie na forum ...

/Jojo

eny_ 18-02-2007 00:59

Mi Iron nic nie przeszkadza. Dodatkowo to jest forum PUBLICZNE, wiec kazdy moze pisac, co mu sie jawnie podoba, o ile nie lamie regulaminu portalu. Tak wiec dajcie mu spokoj, bo naprawde troche przesadzacie.

Co do wojny to bylo battle, fragi podal Piaty~, jest 75-28.

ToMuS_Aurea 18-02-2007 01:19

No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br :P
Suave ma rocrackowanego bota i nie chca powiedziec jak ;(((

:P:P

Dobra juz tak nie cisnijcie irona bo jescze chlopak sie zdenerwuje i dostanie jakiegos autyzmu czy cos.

Doneq gratz RedSKulla pora na fulldropy

elton 18-02-2007 01:38

Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy :)

Govu 18-02-2007 03:13

Mateusz _/

[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] dogonił właśnie Eternala :cup:
teraz tylko czekac kto 1st wbije 300 lvl ... a mówią że druid to słaba prof :)

kidler 18-02-2007 03:16

A co, on na Aurea gra? Stfu.

Tomorro(Sarloon madex) 18-02-2007 03:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1274558)
@up
Alliance deaths:
[CHAR]Cahir the Dark archer[/CHAR]

FAG deaths:
[CHAR]Mastro Scue[/CHAR]
[CHAR]Beznickos[/CHAR]
[CHAR]Puldatron[/CHAR]
[CHAR]Soulcrasher[/CHAR]
[CHAR]Butibof[/CHAR]
[CHAR]Piaty Jezdziec Apokalipsy[/CHAR]
[CHAR]Druid Karolka[/CHAR]
[CHAR]Kapek Aurea[/CHAR]
[CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR]
[CHAR]Manifisio[/CHAR]
[CHAR]Cromak[/CHAR]
[CHAR]Mariel Zori[/CHAR]
[CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR]
[CHAR]Obywatelka[/CHAR]

Żal dupe ściska

Slide_Aurea 18-02-2007 11:11

To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea (Post 1274748)
No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br :P

Eee, w Alliance jest sporo Polaków...
Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął??

Iron'knight 18-02-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elton (Post 1274778)
Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy :)

Moj nick nie jest tajemnica

We wtorek wraca Molt może wtedy wezmą sie w garść. Przypomnijcie sobie, jak wszystko zaczelo sie walić jak Molt dostal bana. :D

@Slide
Chyba nadal Filip bo z tego co wiem jak RoM sie odrodził wycofał aukcje z allegro, i wystarczy popatrzec na jego pvp i widać że to on :)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-02-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1275038)
To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...

Eee, w Alliance jest sporo Polaków...
Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął??

Na Soldku czasem też siedzi stary owner jeszcze ;] Na Zevsie Fifi, ale słyszałem, że mają na niego listy i teraz nie ma wyjścia, musi walczyć dla RoMu do końca ^^ Cóż, jego wybór.

Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;>

Govinem 18-02-2007 13:11

[quote=duuKi;1274309]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1132591)
po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););)

po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD

Jak widac on nigdy nie powiedzial ze visa masz slabego:P
Tylko zartowal i sorki za ten post wyzej pomylilem sie...

Żartowac to se morze z kolegami.

Slide_Aurea 18-02-2007 13:33

Może myślał, że jesteś jego kumplem :D
Btw: może..

duuKi 18-02-2007 13:40

[quote=Govinem;1275283]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1274309)

Żartowac to se morze z kolegami.

Do chuja Wacława, polskiego w szkole nie miales??

Dadi 18-02-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1274215)
Cicho, prawie się udało ;p Przynajmniej starałem się walczyć na początku...

Nie tak jak pikapo,fafis (ten drugi eleandril) czy tamapu ktorzy w ogole pz locka nie zrobili xdd!

Kolirn 18-02-2007 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1275119)
Na Soldku czasem też siedzi stary owner jeszcze ;] Na Zevsie Fifi, ale słyszałem, że mają na niego listy i teraz nie ma wyjścia, musi walczyć dla RoMu do końca ^^ Cóż, jego wybór.

Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;>

Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi. a o fifim słyszałem ze mandus sobie pozycza chara ...

btw te listy sie stały bardzo popularne... z tego co wiem to pewna osoba dostała polecenie by przy 1 okazji zrobic takie i na mojego char'a... do tej pory odmawiała ale po naszej wczorajszej rozmowie to kto wie kto wie... moze sie okazać ze za pare dni Kolirn deleted ^^

huggae 18-02-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1275673)
Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi.

ale też jakiś swe ma na niego wjazd :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05.