![]() |
:D Duuki skąd masz takie fajne zdjęcia. I do wszystkich poza Duukim. zauważyliscie od czego to sie zaczeło? Napisałem post że zmiana nazwy na FaG i dodałem podpis "_o/" a ten "duuki" elton zaczął sie sapać że Asslicker. Co go obchodzi za kim jestem. A potem to juz same kłutnie @up up up up up wszyscy Up co sie sapali "Jakbym myślał jak Wy to bym powiedział że wy lizecie dupe Duukiemu bo potwierdzacie co on mowi" i co ? JA jestem za Fag to odrazu liże dupe a wy popieracie Duukiego to odrazu tez mu dupe lizecie ? To jest Wasz tok rozumowania. I wogule zero kultury zamiast próbować inteligentnie to odrazu bluzgi bo tak najłatwiej zwyzywać... Już miałem ochote podac nicki tych którzy potrafią coś inteligencja zdziałac i sa naprawde spoko na tym forum ale nie bo przecież wtedy będe im lizał dupe.
|
Skoncz...__/
Cytuj:
Kto mi lize dupe...? I myslalem ze bycie asslickerem niesie ze soba jakies korzysci a korzysci z lizania dupy mi jakos nie widze... Ty lizesz dupe kazdemu kto moglby ci pomoc w trudnej sytuacji i to widzi kazdy, wiec juz nie zaprzeczaj.... Piszesz glupie nikomu nic nie dajace posty, nie umiesz dobrzez zlozyc zdania, wiec proponuje zaprzestac pisania na tym forum i ewentualnie zaczac dokladniej sledzic losy świata Aurea... Nie pierdol juz smentów bo mi sie niedobrze robi. PS. Tak podlizujesz sie do kazdego a jakis wiekszych korzysci dla Ciebie nie widze, jak narazie narobiles sobie tylko wrogów, wiec proponuje zmienic nastawienie i liczyc na siebie a nie na innych ktorzy ciezka gra doszli do czegos... Jestes poprostu pasozytem, żerującym na dobrym sercu innych ludzi ktorym zal jest takich noobow jak ty? duuKI _/ |
Cytuj:
@Iron~ Dobra zamknij pizdze. Twoje wypowiedzi sa bardzo interesujace. Kiedy konczysz 13 lat? |
Bezzzz kitu, Iron stfu! Sting _/ Kiedy wszyscy idziemy na flaszke? xD!
btw. piszcie konkretniej tutaj fragi co i jak ;P /Jojo |
Cytuj:
Chyba 11? xP Chlopak pewnie mlody hacker wiec uwazaj bo hacka zalapiesz..... Pewnie jest tez z niego niezly Webmaster bo sobie strone internetowa w Paincie narysowal, ale nie boj zaby niedlugo przejdzie do Power Pointa... duuKi__/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Pisales i ja to pamietam.. |
Uspokójcie się z tym jechaniem po Ironie, ok?
|
Dzieki Piaty~
@down Mowilem... Govinem sobie cos ubzdurał |
[quote=Iron'knight;1132591]
po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););) po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tylko zartowal i sorki za ten post wyzej pomylilem sie... |
Sorki nie moge zedytowac;P
Sorki ale wyzej troche ne wyszedl pierwszy cytat... @Piaty~ Iron~ lize dupe i my po nim nie jedziemy tylko fakty stwierdzamy pierdoli jakies smenty ktore nikogo nie interesuja... @Iron~ i all W poprzednim poscie macie pogrubionym czarno na bialym ze od samego poczatku Iron~ lize dupe PoDowi czy tam FaGowi... Cytat pogrubionym drukiem jest z jego pierwszej wypowiedzi w tym temacie.. Wiec... n/c duuKi__/ |
Wiesz z tego co widze to kazdy z tego forum jest albo za RoM albo za Fag (nieliczni bez zdania). Wiec ja poprostu popieram FaG/PoD/Dm/FoR i tyle... nie licze na jakies korzysci z tego. Tak samo jest z Widzewem i Legią - jedni za Widzewem inni nie i tyle...
|
Cytuj:
I tka przez 7 dni a po 7 dniach mowi kupisz mi taki sam i to wlasnie rozni Ciebie od innych kibicow i wlasnie przez to nazywam Cie asslickere... duuKi__/ |
Sorki znowu nie moglem zedytowac przez ta Opere....
Tutaj cos starego ale w pelni przedstawiajace *-11 letniego Iron'a~ Bez urazy?:> |
Omg czego sie wieku czepiasz ?! Nie ukrywam mam 14 lat i co z tego? kogo to obchodzi? Ty tez kiedys tyle miales i nikt sie tego wtedy nie czepial. A i tak ja staram sie udzielac kulturalnych odpowiedzi a nie jak ty, same bluzgi.
Duuki wysłałem pw, na pw sie sprzeczajmy a nie spamujemy forum i wnerwiamy porządnych ludzi.... |
Ja pierwszy zaczołem mowić jak to ów Pan Iron liże dupe PoD'owi ;) W końcu inni to zrozumieli...a wiec wy*******aj jak Ci cos nie pasuje na tym forum;)
@Lukcik spokój bo spokoje |
Boze dajcie spokuj bo tylko forum zasyfiacie jak chcecie sie poklucic to na tibii albo na pm...
|
Nie rozumie was troche co wasze bluzgi na irona wprowadzaja do tematu?
Piszecie tylko zeby pokazac ze umiecie kogos pojechac jak widzicie on znalazl rozwiazanie bluzgania sie na pw zeby nie spamowac w tym temacie samymi bluzgami A teraz sobie mnie wyzywajcie i piszcie co chcecie ze lize mu dupe i takie tamB) |
Cytuj:
~chlopcy powodzenie!! ~"miszczowie" ~Hail PoD_/:cup: ~i inne w*****ajace rzeczy |
@up
Mnie w*****a jak widzę posty typu: "On jest FE!, bo liże dupę!!!!!11111111111" "jesteś huntat, bo powiedziałeś, że mam słabego visa", "on liże dupę, niech wy*******a, a jak mu się nie podoba, że na niego bluzgamy, to też niech wy*******a" - czyli zupełny brak logiki, tudzież rozumu. Jak dalej tu będzie takie coś odstawiane, to sam zawołam modka, co by się zajął tym. Po prostu tego się nie da wytrzymać... Więc spokój. Żadnych tłumaczeń z obu stron. Nic. Radzę nie poruszać tego tematu. A skoro dyskusja zamknięta, a ktoś się skrażył że nie ma fragów wstawionych, więc proszę. Alliance deaths: [CHAR]Cahir the Dark archer[/CHAR] FAG deaths: [CHAR]Mastro Scue[/CHAR] [CHAR]Beznickos[/CHAR] [CHAR]Puldatron[/CHAR] [CHAR]Soulcrasher[/CHAR] [CHAR]Butibof[/CHAR] [CHAR]Piaty Jezdziec Apokalipsy[/CHAR] [CHAR]Druid Karolka[/CHAR] [CHAR]Kapek Aurea[/CHAR] [CHAR]Arieswar Sumo[/CHAR] [CHAR]Manifisio[/CHAR] [CHAR]Cromak[/CHAR] [CHAR]Mariel Zori[/CHAR] [CHAR]Eldero Tashfael[/CHAR] [CHAR]Obywatelka[/CHAR] |
Cytuj:
Hail Pod _/ Jutro bedzie lepiej!:) |
<uprzejmie pytam>czy ktoś nagrywał film z tej walki??</uprzejmie pytam>
|
Thanks za Fragi :>
Co do Irona, jesteś jak Kidlex, a wiesz jaka jest między wami różnica? Że on chociaż ma coś wspólnego z mózgiem i chociaż raz zaliczył glebe w wojnie, a ty tylko pierdolenie na forum ... /Jojo |
Mi Iron nic nie przeszkadza. Dodatkowo to jest forum PUBLICZNE, wiec kazdy moze pisac, co mu sie jawnie podoba, o ile nie lamie regulaminu portalu. Tak wiec dajcie mu spokoj, bo naprawde troche przesadzacie.
Co do wojny to bylo battle, fragi podal Piaty~, jest 75-28. |
No i wraca stara Aurea pod wladza szwedow/br :P
Suave ma rocrackowanego bota i nie chca powiedziec jak ;((( :P:P Dobra juz tak nie cisnijcie irona bo jescze chlopak sie zdenerwuje i dostanie jakiegos autyzmu czy cos. Doneq gratz RedSKulla pora na fulldropy |
Iron, skończe głupie komentarze, lecz ty coś napiszesz a potem się do tego nie przyznajesz. A nick twój już poznaliśmy :)
|
Mateusz _/
[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] dogonił właśnie Eternala :cup:
teraz tylko czekac kto 1st wbije 300 lvl ... a mówią że druid to słaba prof :) |
A co, on na Aurea gra? Stfu.
|
Cytuj:
Żal dupe ściska |
To jest poezja jak Fag dostaje... Może ktoś wyjaśnić jak to się stało?? Przecież po 1 opence było 11:2 dla Was?! A teraz taki pogrom...
Cytuj:
Soldkiem gra swe, a Zevsem?? Nadal Fifi czy ktoś go przejął?? |
Cytuj:
We wtorek wraca Molt może wtedy wezmą sie w garść. Przypomnijcie sobie, jak wszystko zaczelo sie walić jak Molt dostal bana. :D @Slide Chyba nadal Filip bo z tego co wiem jak RoM sie odrodził wycofał aukcje z allegro, i wystarczy popatrzec na jego pvp i widać że to on :) |
Cytuj:
Dostajemy bo brakuje zgrania... Poza tym trudno ludzi wszystkich złapać na akcję. Ale tym drugim zajmuję się od wczoraj i teraz sądzę, że będziemy się o wiele szybciej ogarniać ;> |
[quote=duuKi;1274309]
Cytuj:
Żartowac to se morze z kolegami. |
Może myślał, że jesteś jego kumplem :D
Btw: może.. |
[quote=Govinem;1275283]
Cytuj:
Do chuja Wacława, polskiego w szkole nie miales?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Soldkiem wciaż gra Marcin, podpisał nowa umowe na neta i teraz on siedzi. a o fifim słyszałem ze mandus sobie pozycza chara ... btw te listy sie stały bardzo popularne... z tego co wiem to pewna osoba dostała polecenie by przy 1 okazji zrobic takie i na mojego char'a... do tej pory odmawiała ale po naszej wczorajszej rozmowie to kto wie kto wie... moze sie okazać ze za pare dni Kolirn deleted ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |