![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty Anum stul pysk i odjeb sie od Lortha, aye? Btw. Bitchey is back!!!!!!!11 #edit Massior <3 |
@2up
hehe nie mam nic do 8lvl ;D ale wiesz jakos tak sie przyjelo ze na noobkow sie mowi 8 lvl ;d |
Cytuj:
Oczywiście, że zabawa przede wszystkim. A ja jak by nie patrzeć bardzo dobrze się bawię/bawiłem w tibi :). |
Cytuj:
On zawsze placi jako pierwszy.... n/c Pamietam jak w 2 dzien ostatniego war, bylem na ventrillo ja, Kod i Zielper (szpieg) i jak to sie Kod wymadrzal ze idze loota robic knajtem swojej laski zeby na payment miec... Jak go zapytalem to po co ty w ogole do war dolaczasz jak juz w 2 dzien na payment zbierasz to uslyszalem odpowiedz godna tylko "inteligencji" Koda Impfera - "juz tak jest - sa wojny i trzeba potem placic payment" rotfl. Ja tylko odpowiedzialem mu ze nie dziwie sie ze wszystkie wojny przegral.... A tak na marginesie potem jego kumpel Zielper zabil mu laske :D rotfl 2 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest taka stronka erig.net klopsie wpisz sobie naro slayer i rzuc sie w szambo ze swoimi przemysleniami ;) |
niech sobie bije nawet 1kk/h :) Co Ci to przeszkadza?:confused:
|
@up
Sure, ja naprzykład zrobiłem nocke, i zabiłem 4 bugi i rotworma pod Carlin. Więc watch my PG! xD |
Cytuj:
|
skaczcie sie bluzgac omg zaniedlugo zaczniecie twoj stary itp:S
Ja też nie przepadam za Anumem ale mam olbrzymi szacunek do DB a szczególnie do Maxxonka i Ezekiela choc tego 2 nie nawidze;D Kto jest za kolejnym warem? Zardos pwoiedzial zeby do nich przyłaczyli sie Polacy ale jak juz wojna to Imo sami Polacy w gildi i no spys blz |
Cytuj:
22:32 Diliveer [48]: nie moge 22:32 Diliveer [48]: ide zaraz 22:32 Veremus [47]: okres? 22:32 Veremus [47]: aa 22:32 Veremus [47]: ;p 22:32 Diliveer [48]: tia ;< 22:32 Diliveer [48]: xd 22:33 Veremus [47]: te dni to nie pwod by sie zalamywac i nie pkowac 22:33 Diliveer [48]: HAHAHA 22:33 Diliveer [48]: owned 22:33 Diliveer [48]: XDD 22:34 Veremus [47]: xDDDDDDDDDD 22:34 Veremus [47]: 22:34 You see Xiss nove (Level 55). He is a knight. 22:34 Veremus [47]: az sie prosi 22:34 Diliveer [48]: xD 22:34 Veremus [47]: postaw kolo mnie dsy i mnie ztrapuj |
Cytuj:
|
@R.A.C
Brak mi słów by ci słodzic jak bardzo głupi jestes. Ciagle mówisz o Arku to samo btw, widzac twoje zachowanie odrazu przypomina mi sie taki typ i jego wypowiedz : "Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą" Joseph Goebbels tak sie raczej nie stanie trzeba miec klapki na oczach i byc idiota by nie sprawdzic chocby na tym erigu... Kolejne powiedzenie które pasuje do tego to słynne : Rozpędz sie, a sciana sama cie znajdzie - Maciej ;d @Neztas Mimo, że to jest serwer pvp to sie zachowujesz jakby tak nie było. Mam prawo tak mówic bo sam tego doswiadczylem. Masz plecy i myslisz ze jestes fajny.Wolałbym isc i upadac ,niz żyć na kolanach pełen fałszu. |
hehe neztas jeszcze bedzie plakal jak go szwedki wyruuuchaja ;p
|
Cytuj:
-.-' |
LOL... chyba po to jest to forum zebym mogl wyrazic swoje zdanie. Co do tego Fardela to wiem, że to jest pic na wode i duzo mi ta protekcja nie daje. Zaplacilem kiedys za nia wiec niech sobie bedzie napisane.
|
@Galdi
Nie chce po nim jechac to bez sensu, wyrażam tylko moje zażenowanie tym co robi. Nie chce mi sie juz gadac jaki to on jest zły bo trzyma ze szwedami bo to głupie na poziomie zerówki, każdy ma kolegów takich jakich chce. Naprawde jest głupie to ze Arc dodajac te komenty ostatnio użylo tez chrisa, najlepszy kolega? Dostac policzek i siedziec cicho, nic bardziej zabawnego... btw; Eldo na onecie , 27 zajebista polecam gorąco ;p |
Cytuj:
A btw suczu to kto Cie tu zaprosił?:> |
neztasa jak juz powiedzialem wykorzystaja tak jak wszystkih Polaczków trzymających z nimi.
mam jescze jedno przeczucie ale nie bede komentowal bo ktos sie wqrzy |
Cytuj:
|
undead sooray zaplacil~~~~~~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak widać są jeszcze normalni ludzie na forum a nie naro-kind :s *lick**lick* #edit Oskar, catch me on gg/kom ASAP! |
Przykro mi panowie, ale postanowiłem zakończyć moją kariere z Tibiią ze względu na zwiększającego sie pierdolca od niej.
Dzięki wszystkim że byli przy mnie w tych lepszych i gorszych czasach ;) Pzdr for Naro and other h8er's BB! |
16:18 Verinine [6]: co jest ripper
16:18 Masticane [20]: excuse me? 16:19 Verinine [6]: 16:19 Masticane [20]: I am not ripper, sorry ;S 16:20 Masticane [20]: a z kim mam przyjemnosc, badz nieprzyjemnosc ? 16:20 Masticane [20]: 16:20 Verinine [6]: z super gosciem 16:20 Masticane [20]: Jestem dobrym przyjacielem Rippera 16:20 Masticane [20]: 'braciakiem' hehe^^ 16:20 Verinine [6]: widzialem komenta 16:21 Verinine [6]: czyli jestes phoenix vast Moze byscie sie odpierdolili od mojego brata? :S |
Wreszcie powróciłem;p 6 tyg mnie tu nie bylo. widze ze wiele rzeczy sie pozmienialo, wiele na gorsze...
@Zwieshu Co tam u ciebie slychac co porabiasz??:D |
A tym czasem nasz Dwadwa wbija 100 lvl na candii! gzyYYyyYY <3
|
@up
no to robimy imprezke |
Cytuj:
Chyba że już go wbiłeś to podaj date, time i kto jest invitnięty. |
Gyyzyy :>
A Yamahati padl, zna ktos reason ? |
wszystkich was zapier**** jak nie wezmiecie sie do roboty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A widziałeś ty kiedyś jego morde na zdjęciach?;s @Everanor Należysz do garstki osób które daże szacunkiem ze względu na sam sposób poglądania na tą grę i będe wielce wdzięczny jeśli nasuniesz mi na pm jak moge zrobić pewną miksture (Przepisy mam, ale nie wiem jak sie za to zabrać + widziałem twoj post na forum tibii org~). Mam nadzieję, że mniejwięcej kojarzysz o czym mówie |
Cytuj:
Napisz mi na PM o którą miksturę(y) konkretnie Ci chodzi. |
#edit
Miało iść na pw ale przyciskki pomyliłem xD check ya box dude @Down pyskiem w glebe i w mario idź grać .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
myslalem ze yama nie padnie bo zawsze 3mal ze szwedami , wygral wojne itp a tu mamy
Moze urzadzimy "zgaduj zgadula" kto bedzie nastepny?:> Riperrrrr more actions plx:* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |