![]() |
|
W jednym sezonie w Serie A do klubu może przyjść dwóch zawodników spoza UE.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chce się komusz szukać posta Yoha, który wyśmiewa United po nieudanym meczu z Burnley? :cup:
Klęska City : o Ale Tott miecie w tym sezonie. Wreszcie mają szansę na LM takie, o jakich mówią, ale i tak im się pewnie nie uda. |
Cytuj:
A że Juve przejebało z Bari a Inter z Atalantą remis to nie widzisz??? |
Szkoda że Wolves oddało Manchesterowi mecz. Trener Wilków wypuścił 9 rezerwowych zawodników tłumacząc że reszta ekipy jest zmęczona batalią z Tottenhamem ( wygraną 1-0 ).
Wenger dobrze powiedział 'Będziemy musieli rywalizować z Man United przez 37 kolejek zamiast przez 38' :p |
Milan z Manchesterem w 1/8 finału, Chelsea z Interem, a Fiorentina gra z Bayernem. Będzie ciekawie.
|
Nie mogę się doczekać Beckhama! To będzie wielki powrót. BECKS <3
@Down Nie ma to jak bycie optymistą :D |
Coś mi się wydaje, że Lyon zjedzie Real i będzie po frytkach :<
|
kurde wszedłem na stronkę Interu z ciekawości a tu załamanie, płacz i przygotowania do kolejnego sezonu Ligi Mistrzów :confused:
moim zdaniem szanse w dwumeczu inter-chelsea 50/50 |
chelsea/inter? 80/20
chelsea jeszcze kilka tygodni temu była najlepiej grającym klubem w europie (teraz nie wiem, bo ich nie oglądam, ale sądząc po wynikach jest malutki kryzysik) i jestem pewien, że niedługo wyjdą z ww 'kryzysiku' i będą grać bardzo skutecznie. a interowi w europejskich pucharach nie wiedzie się dobrze od zawsze, więc raczej nic z chelsea nie ugra |
Ja bym wcale nie był takim optymistą przed Inter-Chelsea. Jeżeli Chelsea podejdzie jednak z dużym respektem to mimo wszystko wygra. Najbardziej mnie cieszy Milan-ManU. A w następnej rundzie chciałbym zobaczyć Real-ManU.
|
Mam dziwne przeczucie, że Barca wygra u siebie 1:0 a na wyjeździe zremisuje 1-1, nie wiem czemu. Real odpada - 1/8 fatum.
@edit Polecam dzisiaj obejrzeć finał KMŚ. Barca wyjdzie strasznie nakręcona, Messi jest w formie, to będzie piękny mecz. Dla tych co mają cyfre + => orange sport (chyba kanał 66). Dla tych co nie mają pozostaje marny PolGol. Słaba jakość ale będzie z orange sport pewnie, to komentarz po polsku chociaż. 17:00 - siadamy i oglądamy. |
Boston Celtics 97 - 98 Philadelphia 76ers ;o
Philadelphia = 1 wygrana w ostatnich 13 meczach Boston = streak W11 Szkoda ze Iverson znowu kontuzjowany... |
Cytuj:
@topic Liverpool haha. :D K.Jay |
Bez kitu, Bayern 60 min i już 4:0. Współczuję Fiorentinie.
|
na Fiorentine zdrowy juz bedzie Ribery, czyli epicka sila na skrzydlach Ribery-Robben.
|
No Milan Fiorentina ciekawy meczyk może być ; )
Manchester tymczasem już 2-0 w dupę z Fulham, ocb? ; o |
Cytuj:
K.Jay |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |
|