![]() |
|
Cytuj:
|
A ja zacząłem oglądać Blood+. Zapowiada się świetnie, jak będzie trzymać taki poziom to będzie cudnie. A może to tylko moja słabość do schoolgirls z katanami... :<
|
buahahaha jak mozna te japonskie bajeczki ogladac? n/c
|
Cytuj:
~Grocix. Blood+, jak dla mnie, trzyma taki poziom do końca. Jest to naprawdę świetna seria z dobrym (moim zdaniem) zakończeniem. |
Najlepsza manga to Great Teacher Onizuka. Ciekawa, zabawna, miła dla oka kreska ;) Kto też tak sądzi?
|
No coż, muszę się w końcu wziąć za HnNKn Kai, bo już dwa dni w domu jestem, i nic nie zobaczyłem.
@Gro Ja Blood+ oglądałem do 12 odcinka, i mi się znudziło. Może ty jednak pociągniesz te anime do końca. B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@naruto 123
Tobi chyba nigdy nie przestanie mnie bawic :D Cytuj:
Nie powiem jak to brzmi... |
Cytuj:
@Blood+ 1/10 za sobą, jest fajnie. |
Ogląda ktoś School Days ? ~ :D
|
Cytuj:
@Topic Widział ktoś już nowy ep FMA? |
Cytuj:
|
Okej.
A co sądzicie o KHR ? |
@up
A cóż to za skrót bo jakoś nie mogę skojarzyć? |
Cytuj:
@up Katekyo Hitman Reborn jesli sie nie myle... |
A to jeszcze nie oglądałem ale nie wiem czy zachwyci mnie koleś biegający w samych gaciach kiedy włącza tryb supermana, więc na razie odkładam to na później.
|
Jakby to loli latała, to byście się tu przez xx stron rozpisywali :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw Kto jest mi w stanie wyswiadczyc przysluge i powiedziec z jakiego to anime (jezeli to jest anime)? Ta scena jest bezcenna. http://i41.photobucket.com/albums/e2...poster-124.jpg |
Właśnie wróciłem z PierniCON'u 5, był ktoś?
Mi się podobał zaje***cie! Jak na pierwszy konwent ; ). Tylko czasem nie było ciekawszych atrakcji i trzeba było samemu zorganizować sobie czas, co też dało się zrobić ^^. I jednego jestem pewien na przyszłość- od razu po przyjściu, trzeba sobie rezerwować skrawek podłogi na spanie, bo później nie ma już miejsca ^^'. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |
|