![]() |
|
Ponawiam
13 lvl druid szybki exp, może być z waste nawet dużym (chodzi o jak najszybsze wbicie 30). Eq: Spirit Cloak, Hat of the Mad, Vampirka, Blue Legs. Pacc. |
Roty, ghoule, mino na darashi, larvy, tomby.
Sharker |
Gdzie expić szybko i z zarobkiem (na zero też mogę wychodzić). Gram na non-pvp więc szybki exp tutaj to exp w miejscu mało znanym, więc proszę, aby takowe proponowano (jeżeli na moim poziomie są takie expowiska możliwe). Wymagam trochę, ale myślę że doświadczeni gracze będą potrafili coś znaleźć.
Dane postaci: Profesja - Knight Poziom - 33 Poziom magiczny - 4 Skille - 61/60 Eq: RH, DSM, CROWN LEGS, DEMON SHIELD, BOH, BRIGHT SWORD, CRYSTAL RING, PLATINUM AMULET Liczę na odpowiedzialne wypowiedzi doświadczonych rycerzy. Pozdrawiam, Raymo. |
@up. Na dragonach możesz expić w VDL tylko nie pakuj sie w 2 albo więcej bo szybko zaliczysz temple, jak chcesz coś innego to spróbuj na guardy...
|
Że co? VDL i po jednym dragu? Chyba nie muszę mówić co będzie jak lurnie mi ktoś więcej smoków.
+ Tym bardziej na jedyne co będę mógł liczyć żeby wyjść na zero lub z zyskiem to lootnięcie woi albo d shielda. Prosiłbym o jakieś inne propozycje bo ta mnie nie satysfakcjonuje. |
@up:
Guardy(z dobrym eq[masz wystarczajace wedlug mnie]), ElvenBAne, Shadowthorn, ghoustland, elf forest, Cyklopy. Sharker |
57 Elder Druid najlepsze eq dla ED-a, manasy i softy gdzie expic?
|
@hollow1993:
AS-y, Dragi Sharker |
49 knight, 78/79 sword, eq :
Royal helmet Golden armor Vampire shield Bright sword Boh Knight Legi Swiat non-pvp Gdzie moge expić zeby wyjsc na 0 lub +? Elf Fortess zajete przez botow, tak samo DC chyba ze chodzi o -2, ale rzadko kiedy da rade wbic sie tam samemu bo co chwila wbiega 80 knight i leje wszystko co sie da... Wiec prosze o pomoc Ponawiam |
Ponawiam
Master sorcerer 35lvl, 44mlvl, eq: HotM, Focus cape, p Legs, WoI/Woce, Dragon shield.
Gdzie expic dla przyzwoitego expa i żeby waste nie było?? (Może gdzieś na Yalahar? jak tak to w jakiej dzilnicy?) |
Cytuj:
z blokerem flam + woi = necro |
Pytanie
Cytuj:
|
Dragi Edron może?
|
a na 57 knight ze slabymi skilami, to gdzie expic?? narazie expie na kangrach i sibangach
|
Masz pacc? bo piszesz ,że najt,a expisz na małpach
|
no oczywiscie za mam :P
|
na 57lvl hmmm...
Jakieś dragi bym proponował ,żeby się zwracało i szybki exp był.. :P |
ale ma slabe skile a nie chce mi sie skilowac :P
|
Ile masz dokładnie?
|
Gdzie expić na 34 lvl druidem 37 mlvl royal helmet, knight legi, b robka, fur bootsy dwarven shield ( nie stac mnie na lepsza ), hailstorm rod. aha i nie mam zbytnio kaski wiec jakie expowisko zeby bylo bez ryzyka i bez waste?
aha, i nie mam pacc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |
|