![]() |
|
walic juz ta obrone, nigdy nie bylem tak negatywnie nastawiony do calej druzyny -.- omfg
duff - finish him ;[ |
#up
Nie "walić już tą obronę" ;p. Nawet nie wiedziałem, że tak wygląda ; /. |
Dlaczego Benitez(!!!!!) i Ciro Ferrara wciąż trzymają swe posadki? Co do tego pierwszego to nie moja sprawa, nawet mi to na rękę, że Liverpool popada w przeciętność.
K.Jay, a 0 zdobytych bramek to też wina obrony? |
boze, walic beniteza - pierwszy raz pragne transferow na old trafford w tym sezonie! trzeba zmian i tyle.
chociaz fakt, ze w liverpoolu graja takie bolki jak dossena czy insua dodaje otuchy... @up badz co badz fulham jest dosc dobra druzyna, wynik 0:0 nie bylby wcale taki najgorszy, tymbardziej, ze to ich teren. jednak jak sam wspomnialem - w tym meczu nikt sie nie popisal. |
Fatalna postawa Diabłów, znakomity mecz Fulham. A najgorsze jest to, że odwołali mecz we Florencji pomiędzyy Fiorentiną a Milanem. I co ja teraz będę robił cały wieczór?
Chyba obejrzę "Wimbledon" z Dunst i się upiję. Dopisek: Nie, najpierw się upiję. |
W ManU szpital. 7 obrońców kontuzjowanych, także wynik nie dziwi. Ale mimo to, Fulham nie jest jakąś tam kosmiczną drużyną, a gracze pokroju Carricka czy Fletchera powinni poradzić sobie z napastnikami londyńskiej drużyny. Alex powinien poszukać solidnych, doświadczonych obrońców lub młodych żądnych sukcesów 20~ latków. Imo Pique powinien wrócić na Old Trafford.
K.Jay |
Cytuj:
|
No i udało się. Barcelona klubowym mistrzem świata:)
|
Barca w końcu dała radę.
2-1. ; dd |
Ależ mi brakowało tych emocji!: D
|
Messi ma przyszywaną głowę, że klatą strzelał? :>
|
Campeones! Nowa karta w historii zapisana. Barca udowodniła, że nie tylko w fifie da się wygrać wszystko. Visca el Barca!
@edit zaraz się tu zlecą sezonowcy |
Viva la Barca!
To teraz tylko niech jako pierwsi wygrają dwa razy pod rząd ligę mistrzów i jesteśmy w domu ;). |
Visca el Barca! Bądź co bądź, sezonowcy na razie się nie zjawili.
K.Jay |
Real - Zaragoza 4-0 do przerwy :> 2x Higuain i 2x Van Der Vaart
|
Cytuj:
|
Messi mi zaimponował tym trafieniem... A Barcelona wygrywa wszystko co sie da w jednym sezonie. Guardiola już wszystko wygrał, nie ma po co być trenerem... JOKE
@edit A galaktyczni wojownicy leją swojego imiennika 6:0. Pikniś i groźnoryjek dokładają 2 w drugiej połowie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pikniś tak zakręcił, że obrońcy o swojego bramkarza się obijali :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |
|