Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

bartek8808 29-12-2008 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ekwador (Post 2398167)
@Up
Ratilt gral w tibie jak ty jeszcze w kondonie za oknem wisiales ;]

Grać sobie mógł ale to nie znaczy że jak gra dużo to gra dobrze ;p Dla mnie zawsze będzie niedojebanym szowinistom!!!

Tymuss 29-12-2008 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2398957)
Wniosek - po chuj sie bijecie z niedzwiedziem :d jak was rozszarpuje to lamenty

Nie mow Hop puki nie przeskoczysz :)

dopalacz.Vis 29-12-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek8808 (Post 2399026)
Grać sobie mógł ale to nie znaczy że jak gra dużo to gra dobrze ;p Dla mnie zawsze będzie niedojebanym szowinistom!!!

Tepy hu*u wyjdz stąd

bartek8808 29-12-2008 14:10

Ssij mój chuj!

pudelek666 29-12-2008 14:16

Wywiad Z Ratilltem!

TYLKO U NAS ! ZAPRASZAMY DO LEKTURY ! TYLKO U NAS !
PIERWSZY, AUTORYZOWANY WYWIAD Z NIEKWESTIONOWANĄ GWIAZDĄ FORUM I FURORY!

Witam !

Siemanko, kurwa, siemanko!

Widzę, że jest pan dziś zrelaksowany w huj, czyżby była to zasługa przypomnienia sobie ostatniej wygranej openki ?

Tak, nooby mi wówczas lizały odbyt i dzięki temu wygralismy szesnascie miliardow do zera.

Myślę, że wielu czytelników jest zainteresowana Pana dzieciństwem, proszę go więc przypadkiem nie opisywać. Zapytam za to, co sprawiło, że w pańskim życiu tibia odgrywa tak wazna role ?

Liczne lobotomie i zły stosunek do powszechnej edukacji. Wrogie relacje z nauczycielami, zła dieta i niechęć do czereśni.

Chodzą słuchy, że położył Pan swe obleśne, jebiące kałem i krwią niewinnych zgruchotane od na*******ania w klawiaturę ręce na Wielkiej Księdze Wygarów mistrza Khazula. Czy to prawda ? A jeśli nie, to skąd czerpie Pan pomysły na swe kurewsko piękne pejoratywne wynurzenia ?

Z dupy ! A tak naprawdę z głowy, co w sumie na jedno wychodzi. Nie muszę się zewnętrznie wspomagać - taki po prostu jestem. Dziękujmy bogom.

Prosimy więc o jakiś wygar.

Ty chÓju!

Klasyk.

Nie trzeba więcej dodawać. Poza tym, bluzgam spontanicznie, a nie na życzenie.

Przechodząc do następnego pytania, chciałem zahaczyć o relacje z płcią przeciwną - czy może jest u pańskiego boku jakaś wybranka ?

Bogowie brońcie ! Po przygodach z ostatnią “wybranką” zrezygnowałem z tego typu rozrywek.

Powołuje się pan na Bogów czy też może bogów, stwierdzając, że żyje w celibacie. Czy czytelnicy mogą podejrzewać, że jest Pan mnichem ?

Nie jestem mnichem, jestem heretykiem.

Twoja stara to Youen !

Być może.

Liczyłem na spontaniczny wygar. Tymczasem podejrzenia namnażają się.

Jakie podejrzenia? [śmiech]

W carlin chodza sluchy ze jest pan kulturystą - proszę pierdolnąć swoją rozpiskę, żeby wychudzeni tibijczycy mogli choć trochę zbliżyć się do Pana.

[15 minutowa przerwa w wywiadzie...gra muzyczka jak w windzie, ratilt podaje rozpiskę...just say "ommmm...."]

Metka+omka+deka+spiryt po kablach i bezpośrednio w rdzeń, codziennie. Dieta - dużo świń, mało zieleniny. 2800kg na klatę. Tak w skrócie. Jak mieszkalem jeszcze w Rosji koledzy z podworka mnie tego nauczyli.

A co z rękami i szybkością masturbacji ? Chodzą słuchy, że Johnny Jedenaście Palców to tylko kolejna ksywa. Więc ?

Lata praktyki, po prostu. Łapska jak łapska - są piękne, subtelne i gwarantują wspaniałe orgazmy, ale nie ma w nich nic nadprzyrodzonego, poza faktem, że należą do mnie, pomazańca.

No i do tego ten tajemniczy Slovik, który kiedyś przewinął się przez forum. Coś Pan kręci, Panie Ratillt !
Czyżby chodziło o Pasterza i fakt, że Imargam mówił, że jego….hmm…palce, robią to lepiej ?

Może i są palce, które robią to lepiej, ale nie ma lepszego penisa.

Gdybym napisał, że to fakt, mogłoby zabrzmieć conajmniej dziwnie. Zmieńmy więc temat : jakie plany na przyszłość ? Czy możemy spodziewać się kolejnej wygranej openki ? A może rozpierdolu ? Czy też może ma już Pan na uwadze inne formy ekspresji własnego ja ?

Nie zdradzam swych mrocznych planów i złowieszczych koncepcji pełzających po mych zwojach niczym larwy w gnijącym mięsie.

A, byłbym zapomniał. Proszę podać swoje imię, nazwisko i adres oraz numer telefonu, żebyśmy mogli wysłać panu pańską należność.

Ctaniclav Alekcandrovich, Aleja Przyjaciół, bajzel nr.5 , Warszawa.

Czy chce Pan zdementować jakieś plotki o sobie ? Na przykład, że nie lubi Pan żydÓw ?

Nie lubie. żydy chÓj.

A czy jest w pańskim życiu miejsce na Murzynow ?

Tak, tym miejscem sa moje wargi sromowe, hehe.

Słyszałem już jedną historię o tym, jak pewien gracz Furory (Ricton) zajebal matke gdy ta mu zdelejtowala chara, gdy zobaczyla ze padl od ciebie. Pan chyba nie bije matki ?

Tylko ojca. Przyjebać trzeba, co nie ? Bez masy nie ma klasy.

Ale matke posiada ?

Być może.

Wersja standard czy rozszerzona ?

Wersja ekspercka.

A tak znowu zmieniając temat lub też może do niego powracając, nasi forumowi spekulanci mówią, że Pan to kilka osób i w dodatku tajne stowarzyszenie. Pierwsza plotka została już rozwiana, ale co ze stowarzyszeniami ? Należy pan do jakichś ? Może KGB ?

Nie należę do żadnych stowarzyszeń i organizacji, jestem patologicznie wręcz aspołeczny, jestem samotnikiem. Gra w drużynie mnie nie pociaga.

Ma pan jakichś idoli z dziecięcych lat ? Podejrzewam McGyvera i BA Barracusa. Trochę Kapitana Planetę. Niech się Pan wypowie.

Brainiac, Joker, Venom i Palpatine.

A Skeleton ?

Cienki był.

Czy jako antysemita zbierał Pan naklejki z Kaczorem Donaldem ?

Zbierałem obrazki z gum turbo. [gromki śmiech]

Pewnie kradł Pan je innym dzieciom i nie chce się przyznać do antysemityzmu. Walt Disney byłby dumny. Czy dalej zdobią Pana pamiętnik ? Czy prowadzi Pan takowy ?

Nie prowadzę, pamiętam wszystko.

Bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu, chÓj zapłać.

Buziaczki! Pozdrawiam moich fanów! :*****

Voyphox 29-12-2008 14:27

Lol, nie chce mi sie nawet tego czytac, bo zal ><

Ze tez chcialo Ci sie cos takiego wymyslac.

pudelek666 29-12-2008 14:28

@up to wy*******aj

mob 29-12-2008 14:47

Chciałeś być elo.. nie wyszło =/

bartek8808 29-12-2008 14:47

Chujowe, żałosne, mało śmieszne. Zamiast ubliżać tej radzieckiej *****e to mu jeszcze prawisz komplementy tworząc w jego wypowiedziach poprawnie złożone zdania. Fail!

Weezing 29-12-2008 14:48

to bylo tak zalowe ze az przykro

pudelek666 29-12-2008 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek8808 (Post 2399173)
prawisz komplementy tworząc w jego wypowiedziach poprawnie złożone zdania.

se pierdolne cytata

Slomix 29-12-2008 15:00

hahahaha; d dobre dobre ;D

Weezing 29-12-2008 15:15

up@

to naprawde reprezentujesz wysoki poziom.Zreszta widac po wieku.. jescze gimnazjum

pup 29-12-2008 15:28

Up Zgadzam SiĘ!!@!@ Zal I BÓl!...

Rester 29-12-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siemacotam (Post 2399006)
ty rester masz akurat nic do powiedzenia w vision imargam bedzie chcial to cie shuntuje a zwidek bedzie znowu botowal cale ferie tak jak botowal cale wakacje i nic nie powiedziales i takich ludzi jak ty jest 90 % w vis i dusk nawet kiedys afery roobliscie o to ale to wam nic nie dalo....

Gowno wiesz a sie wypowiadasz

Zutersky 29-12-2008 16:36

Ziku zajeb mu !

Voyphox 29-12-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snorlaax (Post 2399448)
Olip Knight - deleted
Vo'id - bez bless - 4 lvle, cos ominelem???

jak xazpoz padl bez bless? to musi byc ogar nad ogary??

Malorian jeszcze

Cz4rny 29-12-2008 18:05

tak dla jasności "Voi'id" :p

Vol'can 29-12-2008 18:16

bywaly lepsze dedy ...
sie szaruje postac potem zlapac sie za glowe i pytac "kto mnie zszakowal :("

pup 29-12-2008 18:17

To jakaś zorganizowana akcja?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55.