![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mow Hop puki nie przeskoczysz :) |
Cytuj:
|
Ssij mój chuj!
|
Wywiad Z Ratilltem!
TYLKO U NAS ! ZAPRASZAMY DO LEKTURY ! TYLKO U NAS !
PIERWSZY, AUTORYZOWANY WYWIAD Z NIEKWESTIONOWANĄ GWIAZDĄ FORUM I FURORY! Witam ! Siemanko, kurwa, siemanko! Widzę, że jest pan dziś zrelaksowany w huj, czyżby była to zasługa przypomnienia sobie ostatniej wygranej openki ? Tak, nooby mi wówczas lizały odbyt i dzięki temu wygralismy szesnascie miliardow do zera. Myślę, że wielu czytelników jest zainteresowana Pana dzieciństwem, proszę go więc przypadkiem nie opisywać. Zapytam za to, co sprawiło, że w pańskim życiu tibia odgrywa tak wazna role ? Liczne lobotomie i zły stosunek do powszechnej edukacji. Wrogie relacje z nauczycielami, zła dieta i niechęć do czereśni. Chodzą słuchy, że położył Pan swe obleśne, jebiące kałem i krwią niewinnych zgruchotane od na*******ania w klawiaturę ręce na Wielkiej Księdze Wygarów mistrza Khazula. Czy to prawda ? A jeśli nie, to skąd czerpie Pan pomysły na swe kurewsko piękne pejoratywne wynurzenia ? Z dupy ! A tak naprawdę z głowy, co w sumie na jedno wychodzi. Nie muszę się zewnętrznie wspomagać - taki po prostu jestem. Dziękujmy bogom. Prosimy więc o jakiś wygar. Ty chÓju! Klasyk. Nie trzeba więcej dodawać. Poza tym, bluzgam spontanicznie, a nie na życzenie. Przechodząc do następnego pytania, chciałem zahaczyć o relacje z płcią przeciwną - czy może jest u pańskiego boku jakaś wybranka ? Bogowie brońcie ! Po przygodach z ostatnią “wybranką” zrezygnowałem z tego typu rozrywek. Powołuje się pan na Bogów czy też może bogów, stwierdzając, że żyje w celibacie. Czy czytelnicy mogą podejrzewać, że jest Pan mnichem ? Nie jestem mnichem, jestem heretykiem. Twoja stara to Youen ! Być może. Liczyłem na spontaniczny wygar. Tymczasem podejrzenia namnażają się. Jakie podejrzenia? [śmiech] W carlin chodza sluchy ze jest pan kulturystą - proszę pierdolnąć swoją rozpiskę, żeby wychudzeni tibijczycy mogli choć trochę zbliżyć się do Pana. [15 minutowa przerwa w wywiadzie...gra muzyczka jak w windzie, ratilt podaje rozpiskę...just say "ommmm...."] Metka+omka+deka+spiryt po kablach i bezpośrednio w rdzeń, codziennie. Dieta - dużo świń, mało zieleniny. 2800kg na klatę. Tak w skrócie. Jak mieszkalem jeszcze w Rosji koledzy z podworka mnie tego nauczyli. A co z rękami i szybkością masturbacji ? Chodzą słuchy, że Johnny Jedenaście Palców to tylko kolejna ksywa. Więc ? Lata praktyki, po prostu. Łapska jak łapska - są piękne, subtelne i gwarantują wspaniałe orgazmy, ale nie ma w nich nic nadprzyrodzonego, poza faktem, że należą do mnie, pomazańca. No i do tego ten tajemniczy Slovik, który kiedyś przewinął się przez forum. Coś Pan kręci, Panie Ratillt ! Czyżby chodziło o Pasterza i fakt, że Imargam mówił, że jego….hmm…palce, robią to lepiej ? Może i są palce, które robią to lepiej, ale nie ma lepszego penisa. Gdybym napisał, że to fakt, mogłoby zabrzmieć conajmniej dziwnie. Zmieńmy więc temat : jakie plany na przyszłość ? Czy możemy spodziewać się kolejnej wygranej openki ? A może rozpierdolu ? Czy też może ma już Pan na uwadze inne formy ekspresji własnego ja ? Nie zdradzam swych mrocznych planów i złowieszczych koncepcji pełzających po mych zwojach niczym larwy w gnijącym mięsie. A, byłbym zapomniał. Proszę podać swoje imię, nazwisko i adres oraz numer telefonu, żebyśmy mogli wysłać panu pańską należność. Ctaniclav Alekcandrovich, Aleja Przyjaciół, bajzel nr.5 , Warszawa. Czy chce Pan zdementować jakieś plotki o sobie ? Na przykład, że nie lubi Pan żydÓw ? Nie lubie. żydy chÓj. A czy jest w pańskim życiu miejsce na Murzynow ? Tak, tym miejscem sa moje wargi sromowe, hehe. Słyszałem już jedną historię o tym, jak pewien gracz Furory (Ricton) zajebal matke gdy ta mu zdelejtowala chara, gdy zobaczyla ze padl od ciebie. Pan chyba nie bije matki ? Tylko ojca. Przyjebać trzeba, co nie ? Bez masy nie ma klasy. Ale matke posiada ? Być może. Wersja standard czy rozszerzona ? Wersja ekspercka. A tak znowu zmieniając temat lub też może do niego powracając, nasi forumowi spekulanci mówią, że Pan to kilka osób i w dodatku tajne stowarzyszenie. Pierwsza plotka została już rozwiana, ale co ze stowarzyszeniami ? Należy pan do jakichś ? Może KGB ? Nie należę do żadnych stowarzyszeń i organizacji, jestem patologicznie wręcz aspołeczny, jestem samotnikiem. Gra w drużynie mnie nie pociaga. Ma pan jakichś idoli z dziecięcych lat ? Podejrzewam McGyvera i BA Barracusa. Trochę Kapitana Planetę. Niech się Pan wypowie. Brainiac, Joker, Venom i Palpatine. A Skeleton ? Cienki był. Czy jako antysemita zbierał Pan naklejki z Kaczorem Donaldem ? Zbierałem obrazki z gum turbo. [gromki śmiech] Pewnie kradł Pan je innym dzieciom i nie chce się przyznać do antysemityzmu. Walt Disney byłby dumny. Czy dalej zdobią Pana pamiętnik ? Czy prowadzi Pan takowy ? Nie prowadzę, pamiętam wszystko. Bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu, chÓj zapłać. Buziaczki! Pozdrawiam moich fanów! :***** |
Lol, nie chce mi sie nawet tego czytac, bo zal ><
Ze tez chcialo Ci sie cos takiego wymyslac. |
@up to wy*******aj
|
Chciałeś być elo.. nie wyszło =/
|
Chujowe, żałosne, mało śmieszne. Zamiast ubliżać tej radzieckiej *****e to mu jeszcze prawisz komplementy tworząc w jego wypowiedziach poprawnie złożone zdania. Fail!
|
to bylo tak zalowe ze az przykro
|
Cytuj:
|
hahahaha; d dobre dobre ;D
|
up@
to naprawde reprezentujesz wysoki poziom.Zreszta widac po wieku.. jescze gimnazjum |
Up Zgadzam SiĘ!!@!@ Zal I BÓl!...
|
Cytuj:
|
Ziku zajeb mu !
|
Cytuj:
|
tak dla jasności "Voi'id" :p
|
bywaly lepsze dedy ...
sie szaruje postac potem zlapac sie za glowe i pytac "kto mnie zszakowal :(" |